ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

"Σχετικά με τον ρατσισμό στην Ελλάδα..."


"Ο ρατσισμός στη χώρα μας έχει αρχίσει να παίρνει μεγάλες και φοβερές διαστάσεις. Άκουγα ότι υπάρχει αυτό το φαινόμενο στην πατρίδα μου και δεν το πίστευα. Δεν το πίστευα μέχρι που έμαθα το παρακάτω γεγονός που συνέβη σε δημοτικό σχολείο του κέντρου της Αθήνας (Νεάπολη Εξαρχείων). Η περιοχή αυτή είναι από τις παλαιότερες και αριστοκρατικότερες περιοχές...
της Αθήνας. Γι’ αυτό κι έχει γίνει … γκέτο Ελληνοαριστοκρατών!

Διηγούταν μια μητέρα, ότι το παιδάκι της (τρίτης δημοτικού), άρχισε από τα άλλα παιδάκια να παραγκωνίζεται, να απομονώνεται και γενικά να μην το παίζουν. Ένα κοριτσάκι από την τάξη του συμβούλευε τα υπόλοιπα παιδιά να μην παίζουν το συγκεκριμένο αγοράκι. Έβλεπε όλα τα παιδάκια να παίζουν και όταν εκείνο πήγαινε κοντά, τα υπόλοιπα το έδιωχναν. Λίγο μεγάλη η θλίψη και η πίκρα για ένα οκτάχρονο παιδάκι, δε νομίζετε;!

Κάποια μέρα, και μετά από κάποια ίσως κλάματα, το παιδάκι αυτό μίλησε στην μαμά του, η οποία και διηγούταν το περιστατικό. Εκείνη το συμβούλεψε να μην στεναχωριέται και να πάει να ρωτήσει με ωραίο τρόπο το κοριτσάκι, που ήταν ο αρχηγός της … καλοαναθρεμμένης ομάδας, και να το ρωτήσει γιατί συμβαίνει αυτό; Πράγματι το αγοράκι έκανε αυτό που του είπε η μαμά του και ξέρετε ποια απάντηση πήρε; «Δεν σε θέλουμε επειδή εσύ δεν έχεις την ίδια θρησκεία με εμάς»!!!!!!

Αυτό δεν είναι ρατσισμός; Αυτό δεν είναι ένα αίσχος για τα Ελληνικά δεδομένα; Η θρησκεία πάνω απ’ όλα; Α, παρεμπιπτόντως ξέχασα να σας πω … Το απομονωμένο αγοράκι είναι παιδί Ελλήνων Ορθοδόξων και τα υπόλοιπα παιδάκια είναι παιδιά μουσουλμάνων και κάποιων Ελλήνων άθεων !!!

Καταλαβαίνετε τι διαβάσατε; Καταλαβαίνετε τι γίνεται στην Ελλάδα; Και να προχωρήσουμε και παρακάτω; Το ίδιο απομονωμένη είναι και η μητέρα από τις υπόλοιπες μητέρες, τις οποίες κάθε πρωί πρέπει να αντιμετωπίσει λόγω του ότι η συμπεριφορά τους είναι τόσο προκλητική και αυτά που λένε τα λένε με τέτοιο τρόπο ώστε να νομίζεις πως βρίσκεσαι μεταξύ καρδιναλίων. Και δεν μιλάει κανείς! Φεύγουν σύμβολα από σημαίες (σταυρός από ιστίο), φεύγουν όρκοι, διαστρέφεται και διαβάλλεται η ιστορία μας, φεύγουν σταυροί και εικόνες απ’ τα σχολεία και όλα αυτά για να μην στεναχωρέσουμε τους φιλοξενούμενούς μας! Είμαστε καλά; Πάμε καλά; Χίλια συγνώμη που ζούμε ακόμα στον τόπο μας. Δύο χιλιάδες συγνώμη που πιστεύουμε στην πίστη των προγόνων μας η οποία μας έσωσε απ’ τους ομόθρησκους των φιλοξενούμενών μας. Εκατό χιλιάδες συγνώμη που τα παιδιά μας δεν έγιναν ακόμα μουσουλμάνοι για να απολαμβάνουν την παρέα των άλλων παιδιών!!! Αυτά δηλαδή που περνούσαν η γιαγιά μας κι ο παππούς μας στη Μικρασία και ήρθαν κακήν κακώς εδώ λέγοντας πως ησύχασαν τουλάχιστον από αυτά, να τα ζουν τώρα τα παιδιά μας μέσα στην ίδια μας τη χώρα!!!!! Γιατί βρε παιδιά; Γιατί καταντήσαμε έτσι; Πού είναι η φιλόπατροι κυβερνήτες μας; που είναι οι φιλόθρησκοι πολιτικοί μας; που είναι κάποιος να μας στηρίξει; Όλα πουλήθηκαν; Όλα δόθηκαν σε τιμές ευκαιρίας; Κανένας δεν είναι απόγονος των Ελληνορθόδοξων προγόνων μας; Εγώ πάντως, δεν θέλω να πιστέψω πως χάθηκαν όλα. Πιστεύω πως κάποια μέρα θα ξανασηκωθεί η … κακομοίρα αρχόντισσα που λέγεται Ελλάδα και θα ξανασταθεί στα πόδια της. Μας έχουν βάλει κάτω και μας πατάνε γιατί η Ελλάδα έχει Έλληνες κι Ορθοδοξία. Δεν ξέρουν όμως ότι ο Χριστός δεν χάνεται ούτε και πολεμείται! Το έχουν ζήσει μα δεν το έχουν καταλάβει!

Ας σταματήστε, λοιπόν, να λέμε διαρκώς καληνύχτα και να πηγαίνουμε για ύπνο. Ας αρχίσουμε λιγάκι να λέμε και … Καλημέρα σας Έλληνες."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: