ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Οι τελετουργίες της απάτης των «ΘΑ»

Του Θύμιου Παπανικολάου στην olympiada
Φαίνεται ότι οι χολιγουντιανοί σύμβουλοι του πρωθυπουργού, πιστεύουν αφελώς, ότι απευθύνονται σε αμερικανάκια. Δεν γνωρίζουν οι άμοιροι από Ελλάδα και ξεχνούν ότι εδώ είναι Ελλάδα…
Δεν εξηγείται διαφορετικά αυτή η τελετουργική φιέστα που έστησαν και το λόγο που έγραψαν για να τον εκφωνήσει ο Γιώργος.
Ένα συνονθύλευμα αερολογιών μακιγιαρισμένο με θορυβώδεις ήχους, χρώματα και αρώματα επικάλυψης και απόκρυψης της ουσίας: Της ολομέτωπης και βάρβαρης επίθεσης εναντίον της ελληνικής κοινωνίας και του λαού της.
Μια παραπλανητική ρητορική τελετουργικού, διαφημιστικού θεάματος που πίσω από την πληθώρα των ωραίων «ΘΑ» (ο Γιωργάκης ξεπέρασε και τον παππού του), επιμελώς κρυβόταν η κακουργία της καπιταλιστικής λαίλαπας: Γενική έφοδος εναντίον της Εργασίας και κατεδάφισης όλων των λαϊκών κατακτήσεων που έχουν απομείνει.

Μόνο οι αθεράπευτα ηλίθιοι οπαδοί και φυσικά οι «εγκάθετου» λακέδες μπορούν να εξαπατηθούν από τέτοιου είδους χολιγουντιανές φιέστες. Αυτοί είναι έτοιμοι να πιστέψουν ακόμα και τούτου: Ότι ο Γιωργάκη συγκρούεται με την Ε.Ε. και θα κάνει και «Επανάσταση» εναντίον του «κατεστημένου»!!!
Βεβαίως πώς να απαλλαγούν οι οπαδοί από τέτοιες βλακώδεις αυταπάτες, όταν τα ΜΜΕ σύσσωμα μιλάνε (το Κατεστημένο) για «επαναστατικές» τομές;
Όταν οι γλοιώδεις «αναλυτές» της μπούρδας σαν τον Πολίτη, τον Κύρτσο και οι λοιποί τηλεοπτικοί φελλοί υμνολογούν υστερικά τα «τολμηρά» μέτρα του Γιώργου;
Ακόμα και ο Τράγκας ο «νεοδημοκράτης» υμνολογεί θορυβωδώς τα μέτρα!!!


Υμνολογούν τα «ΘΑ» και τις διαφημιστικές κορώνες και «ατάκες» δημαγωγίας!!!

Μόνο σε προτεκτοράτα μπορεί κανείς να συνατήσει τέτοια συστράτευση της γλίτσας και του θορυβώδους λακεδισμού, τέτοια καμπάζουσα δημοσιογραφική αλητεία…

Όλη αυτή η παράκρουση της απάτης (της πρωθυπουργικής φιέστας και των λακέδων) στηρίζεται πάνω σε μια δαιμονοποίηση: Τη δαιμονοποίηση του ελλείμματος!!!

Το έλλειμμα δαιμονοποιείται:

α). Για να εξαφανιστούν τα ουσιαστικά προβλήματα της οικονομίας και τα πραγματικά αίτια της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης. Ένας «δείκτης» (εξωτερικό σύμπτωμα) αποσπάται από το οικονομικό όλον, από το σύνθετο και αδιάσπαστο πλέγμα των οικονομικών και κοινωνικών λειτουργιών, αυτονομείται και ανυψώνεται σε τρομοκρατικό σκιάχτρο.

Το πρώτο μεθοδολογικό δόλιο τέχνασμα απάτης!!!

β). Με την τρομοκρατική αυτή δολιότητα της δαιμονοποίησης του ελλείμματος κηρύσσεται η Ελλάδα σε «έκτακτη ανάγκη» και ζητείται η συναίνεση όλων των κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων γύρω από την κυβέρνηση.
Η επιταγή της συναίνεσης είναι το δεύτερο τέχνασμα απάτης

γ). Η τρίτη καθοριστική απάτη είναι η ΕΠΙΔΡΟΜΗ στα λαϊκά εισοδήματα, δηλαδή στην κατανάλωση.

Τώρα το πώς θα βγει από την κρίση το καπιταλιστικό σύστημα συνολικά και ιδιαίτερα η Ελλάδα με μια τέτοια «συντριβή» της κατανάλωσης, αυτό μόνο οι θαυματοποιοί μπορεί μα μας το πούνε. Βεβαίως και οι μπουρδολόγοι «αναλυτές», δημοσιογράφοι και λοιποί λακέδες…

Όλη η χολιγουντιανή φιέστα καταλήγει σε ένα και μοναδικό αίτημα: Στο να δοθεί στην κυβέρνηση της εθνικής και κοινωνικής αποδόμησης (στην απάτη του Γιωργάκη) «λευκή επιταγή».

Όταν δαιμονοποιείς το έλλειμμα, μιλάς με «ΘΑ» σε οικονομικές στρατηγικές και προβάλλεις ως θαυματουργό «φάρμακο» τη σκληρή λιτότητα, την αυστηρότερη μείωση της κατανάλωσης, την αύξηση των φόρων και το σάρωμα των λαϊκών κατακτήσεων και εισοδημάτων, ΤΟΤΕ ζητάς «λευκή επιταγή» για να σώσεις τα νούμερα των δεικτών (δεν τα σώζεις ούτε αυτά φυσικά) και να εξοντώσεις τους ανθρώπους και την κοινωνία ολόκληρη.

Δηλαδή δολοφονείς την κοινωνία και τους ανθρώπους για να σώσεις τα ποσοστά του κέρδους των πολυεθνικών!!!

Και η τραγική ειρωνεία της απάτης: Μίλησε ο Γ. Παπανδρέου για «εθνική σωτηρία»!!!

Ισοπεδώνει το έθνος ως ιστορική και πολιτισμική οντότητα, δίνει την ιθαγένεια στα στίφη των αλλοδαπών, ξεπουλάει τα «εθνικά θέματα», καταργεί οτιδήποτε «εθνικό», ακόμα και στις ονομασίες υπουργείων και επικαλείται την «εθνική σωτηρία»!!!

Να, γιατί έχουμε υπογραμμίσει ότι το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα και ότι προωθεί ανάλογα με τα συμφέροντά του τον «πατριωτισμό» ή τον «αντιπατριωτισμό».

Σήμερα κατεδαφίζουν ανελέητα το έθνος-κράτος, στιγματίζουν σαν «εθνικισμό» και «ρατσισμό» κάθε διαμαρτυρία και αντίσταση επιβίωσης και από την άλλη μπροστά στο άγιο καθήκον σωτηρίας του συστήματος των κερδών ζητούν τη «συναίνεση» στο όνομα του «πατριωτισμού»…

Θα επανέλθουμε πάνω σε κάποια αποκαλυπτικά «συγκεκριμένα» των πρωθυπουργικών εξαγγελιών και της κυβερνητικής πολιτικής…

Δεν υπάρχουν σχόλια: