ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Συμβολικές αλλά και ουσιαστικές-μαχητικές οι δύο πρώτες τοπικές οργανώσεις του Πατριωτικού Μετώπου, σε Φλώρινα και Αλμωπία….

Ολοκληρώθηκε σήμερα η συμβολικότατη αλλά και ουσιαστική προτεραιότητα που έθεσε το Πατριωτικό Μέτωπο, οι πρώτες του οργανώσεις, να στηθούν σε Φλώρινα και Αλμωπία. Εκεί δηλαδή όπου το φασιστικό καθεστώς Γκρουέφσκυ με τους πρακτορίσκους του, επιχειρεί να σπρώξει τις τοπικές κοινωνίες σε σύγκρουση. Αυτό το ίδιο καθεστώς που διέλυσε με ψυχοφάρμακα την υπόσταση του φιλέλληνα ιστορικού και αρχαιολόγου Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς και εξοντώνει οποιαδήποτε φωνή διαμαρτυρίας στα γειτονικά Σκόπια.
Με την οργάνωση των δύο αυτών Τοπικών Οργανώσεων το Πατριωτικό Μέτωπο, στέλνει παράλληλα ένα σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, πως δεν πρόκειται να αποδεχθεί, καμία «λύση» υπονομευτική για το μέλλον της Μακεδονίας μας, με σύνθετο ή γεωγραφικό όρο για τα Σκόπια. Οι Μακεδονικές αλλά και οι πατριωτικές οργανώσεις απ’ άκρου σε άκρη της Πατρίδας μας, πρέπει να βρίσκονται τις δύσκολες τούτες ώρες που περνά η Πατρίδα και ο Λαός μας, σε κατάσταση συναγερμού. Οι σημερινοί κυβερνώντες του ΠΑΣΟΚ, αλλά και των συμμάχων τους του ΛΑΟΣ, είπαν πολλά ψέματα στον ελληνικό λαό για να του υφαρπάξουν την ψήφο. Και επειδή όταν πάψεις να ντρέπεσαι – όπως λέει και ο λαός μας, σου γίνεται συνήθεια, όλα πια είναι αναμενόμενα από τους συνεταίρους της σημερινής κατοχικής κυβέρνησης ΓΑΠ-ΔΝΤ-ΛΑΟΣ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ. Ακόμη και η κρυφά από τον λαό συμφωνία για ονομασία του τύπου «Βόρεια Μακεδονία» στα Σκόπια. Μια συμφωνία που σε συνδυασμό με τα οικονομικά μέτρα, τα κομμένα-ραμμένα στα μέτρα των υπερατλαντικών συμφερόντων, θα τινάξει στον αέρα, όχι μόνο για μερικά χρόνια, αλλά για πολλές δεκαετίες, την κοινωνική γαλήνη αλλά και την ειρήνη στη Μακεδονία μας.
Οι Μακεδόνες, έχουν δυστυχώς σήμερα μπροστά τους ένα τριπλό, αποκρουστικό πρόσωπο, όπως αυτό εκφράζεται από τους νεοταξικούς σχεδιασμούς: Την ακραία οικονομική ύφεση, την οριστική πια εγκατάλειψη της περιφέρειας από την σημερινή άθλια συμμαχία των πολιτικών των εργολάβων, των μεταπρατών και των χρηματιστών των Βορείων Προαστίων της Αθήνας αλλά ακόμη χειρότερα και την σχεδιαζόμενη διάλυση της ίδιας της εθνικής τους υπόστασης.
Ιδιαίτερα λοιπόν οι Μακεδόνες, αλλά και όλοι οι Πατριώτες, από όποιον χώρο και αν προέρχονται, καλούνται να εκφράσουν την υποστήριξή τους στις οργανώσεις του Πατριωτικού Μετώπου σε Φλώρινα και Αλμωπία. Επικοινωνώντας με τους ανθρώπους των Τοπικών Οργανώσεων, τον Γιώργο Χατζή στη Φλώρινα στο 6947808983 και τον Γιώργο Χατζηδημητριάδη στην Αλμωπία, στο  6974809718 και δίνοντάς τους κουράγιο στον αγώνα τους.
Το Πατριωτικό Μέτωπο παράλληλα, συνεχίζει να οργώνει την Ελλάδα, καλώντας τον Λαό να προχωρήσει σε αυτοοργάνωση, στήνοντας οργανώσεις σε όλη την χώρα. Πάντα με βάση τις αρχές του, χωρίς εισαγόμενα σύμβολα και μόνο με την ελληνική σημαία, χωρίς επαγγελματίες πολιτικούς αλλά από τα ίδια της τα παιδιά, χωρίς ιδεολογικοπολιτικά φληναφήματα. Γιατί η Πατρίδα μας, δεν είναι ιδιοκτησία των επαγγελματιών της πολιτικής: Είναι το όνειρο των παππούδων μας και το σπίτι των παιδιών μας.                                                                                                                                      ΠΗΓΗ:olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: