ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Ένας -ένας αποχωρούν καταντροπιασμένοι απο την προδοσία οι οπαδοί του Τηλεκόμματος...

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ ΣΤΟ PHORUM ΤΟΥ Α. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ.
Ανατριχιασα οταν ο....Μακης Βοριδης.... Οχι ο Μανος, οχι ο Ανδριανοπουλος...ο Βοριδης... ειπε μεσα στην βουλη εκεινο το "μητρος τε και πατρος και των αλλων προγονων....) ως αντιδιαστολη στο ερωτημα των γονεων του "ψηφησες να κοπουν οι συνταξεις μας?"

"εστι η Πατρις" βεβαια θυμαμαι να λεει το εν λογο αποσπασμα και οχι και "εστι τα ταμεια, οι συνταξεις, το κρατος-ληστης και φονιας και οι θεσμοι-δεσμα του".

Ακομα και την συμπορευση με την Ντορα και το Πασοκ μπορει να την ξεχασουν καποιοι. Οσο τα μμε επιλεγουν τις δυναμεις της "ρηξης και ανατροπης".
Αλλα αυτη την ιδεολογικη ελευθερη πτωση, αυτο το ξεπουλημα ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ, δυσκολα θα την ξεχασουν αυτοι που νοιαζονται.

Επισημα πλεον η Ελλας δεν ειναι ελευθερη χωρα.... (αν ηταν και πριν...), η ελληνικη πατριδα δεν αυτοαποφασιζει πλεον με γνωμονα το συμφερον του Λαου και της Ιστοριας. Επισημα πλεον ειμαστε μια χωρα υπο κατοχη. Και η ψηφος των βουλευτων του ΛΑΟΣ εσπρωξαν προς αυτη την κατευθυνση.

Κυριε Γεωργιαδη, ξερω οτι δεν σας ενδιαφερει. Οι δεξαμενες ανοιγουν και ετσι οι "αναλωσιμοι και επικινδυνοι" ενας ενας εγκαταλειπουν ακομα πιο απογοητευμενοι απ'οταν "μπηκαν" και αυτο το τηλεοπτικο κομμα. Ενα κομμα που συνειδητα επελεξε να μην ειναι κομμα. Αλλα να εξαρταται απο το κατα ποσο ειναι αρεστο στο δημοσιογραφικο και επιχειρηματικο καθεστως.
Τελικα η Πατριδα σωθηκε.
Με λιγο περισσοτερους φτωχους Ελληνες, με λιγους περισσοτερους ελληνοποιημενους λαθρομεταναστες, με λιγοτερη εθνικη κυριαρχια, χωρις εθνικο νομισμα, χωρις εθνικη λαικη αποφαση.


Ας μην ντραπουμε να ομολογησουμε μερικα πραγματα. Τα λεμε στο ΛΑΟΣ και στους βουλευτες του γιατι ακομα και οι πλεον απαισιοδοξοι ειχαμε φυλαξει μια ελπιδα οτι μπορει και να ελεγαν αληθειες και επιτελους να εξεφραζαν εναν δομημενο ιδεολογικο ρολο που θα δημιουργουσε τις βασεις για την δημιουργια ενος λαικου και πατριωτικου ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ. Δυστηχως δεν εγινε κατι τετοιο και πλεον ξερουμε οτι η αποφαση ηταν πολιτικη, να μην βγαλει ριζες στην κοινωνια το ΛΑΟΣ. Ισως γιατι ετσι ξεριζωνεται ευκολοτερα.

Ας μην ντραπουμε να ομολογησουμε οτι η "πατριδα" που εννοει ο κ. Γεωργιαδης ειναι ιδια με την "πατριδα" του Γιωργου Παπανδρεου, αλλα φοβαμαι οτι ελαχιστα κοινα εχει με την "πατριδα" οσως τωρα αισθανομαστε απογοητευμενοι και προδομενοι.

και ναι θα το κανω το δηλητηριωδες σχολιο. Δεν βρισκω λογο να το χαρισω.
Το να ακους τους θιασωτες του αστικου πατριωτισμου να μιλουν περι Πατριδας, ειναι σαν να ακους τον εναν εκ των 15 που ολοι ξερουμε, να σου λεει ιστοριες απ'τον στρατο.

υγ. καντε καμμια εκδρομουλα προς ακριτικες περιοχες και νησια. Δεν ξερεις αν αυριο μεθαυριο η "πατριδα" απαιτησει και τιποτα αλλο για να εχω να παιρνω μισθο εγω και συνταξη η μανα μου. Ειναι και οι καιροι περιεργοι, ερχεται και ο κουμπαρος. Δεν πιστευω να ενοχλησει κανεις με διαδηλωσεις τον Κουμπαρο εεεε? ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΚΡΙΣΕΩΣ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΥΣ. αληθεια, στον Κουμπαρο τι δωρο θα κανουμε? ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΜΥΣΤΑΚΟΦΟΡΟ ΠΑΝΩ ΣΤ'ΑΛΟΓΟ, μη χαλασει και η κουμπαρια.

υγ. υπαρχει μια απιθανη παραλλαγη του γνωστου πρασινου συνθηματος "Ο ΛΑ.Ο.Σ. ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΔυΝαΤος..."                                                                                                                      ΠΗΓΗ:peripatris.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: