ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Απερρίφθη η αίτηση αποφυλακίσεως του Δημήτρη Παπαγεωργίου


120510-papΑπερρίφθη προ ολίγου η αίτηση αποφυλακίσεως του Δημήτρη Παπαγεωργίου, ο οποίος θα συμπληρώσει σε λίγες μέρες τον τέταρτο μήνα της πολιτικής προφυλακίσεώς του. Απ' ό,τι φαίνεται, ο αρχισυντάκτης του «ΕΚ» θα συνεχίσει να αποτελεί το εξιλαστήριο θύμα της «σολωμοντίου» πολιτικής των «επιτυχημένων» υπουργών του ΠΑΣΟΚ. Μίας πολιτικής που αποφυλακίζει τρομοκράτες και εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου και κρατεί μόνο για τα προσχήματα, για λίγες ώρες, άτομα που έχουν συμμετάσχει σε δολοφονικές εμπρηστικές επιθέσεις.
Πρόκειται για την ίδια πολιτική που στέλνει για ψήλου πήδημα κάθε πατριώτη πίσω απ' τα σίδερα και επιβραβεύει τους εποίκους της χώρας μας με την... ιθαγένεια. Πρόκειται για την πολιτική που τρέφει τον ανθελληνισμό, αφήνει ατιμώρητη την καταλήστευση του δημοσίου χρήματος, εξευτελίζει το στράτευμα, οπισθοχωρεί στις προκλήσεις και του πιο αδύναμου γείτονα και - το χειρότερο - περιθωριοποιεί τον μέσο Έλληνα πολίτη, απογυμνώνοντάς τον από κεκτημένα, από περιουσία, από πόρους και από εθνική αξιοπρέπεια.
Όπως και ο ίδιος ο Δημήτρης Παπαγεωργίου όμως έχει πει, η πολιτική του αυτή κράτηση, από αυτήν την κάστα ολιγαρχών, αποτελεί τίτλο τιμής και το μόνο που αυτοί πετυχαίνουν είναι να τον δικαιώνουν ακόμη περισσότερο στην συνείδηση κάθε Έλληνα. Κι αυτό, όχι επειδή ο Δημήτρης διώκεται απλά επειδή υπερασπίστηκε τα πιστεύω του, αλλά διότι αυτά τα πιστεύω συνδέονται με την επιβίωση της πατρίδας, των συμπατριωτών του και κάθε νέου Έλληνα που βγαίνει εξ' αρχής περιθωριοποιημένος σε μία αλωμένη κοινωνία.
Ο «ΕΚ» θα συνεχίσει ανένδοτος την προσπάθεια για την αποφυλάκιση του αρχισυντάκτη του, ενώ ο τελευταίος, εις πείσμα εκείνων που θέλουν να τον φιμώσουν, εις πείσμα όλων αυτών που προσπαθούν να τον «νουθετήσουν», θα συνεχίσει, έστω και μέσα από τη φυλακή, το έργο που η χούντα του ΠΑΣΟΚ θέλει πάση θυσία να αποτρέψει.                                                                       ΠΗΓΗ:www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: