ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....

Λίγες μόνο ημέρες πριν την άφιξη του κ. Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα, ξεκινούν οι προκαταρκτικές εργασίες για την κατασκευή μουσουλμανικού τεμένους στη Διοίκηση Βοτανικού του Πολεμικού Ναυτικού.
Το τζαμί αυτό που σχεδιάζεται να καλύψει τις ανάγκες λατρείας του μεγαλύτερου μέρους των μουσουλμάνων στην πλειονότητα Παπανδρελλήνων που βρίσκονται στην Αθήνα.
Και ενω στην χώρα μας ξέρουμε όλοι με τι "γοργούς" ρυθμούς κατασκευάζονται τα έργα.
Ακολουθούν την λογική του γεφυριού της Αρτας.
Σε αυτή την περίπτωση όχι μόνο έχει κινητοποιηθεί ο μηχανισμός αλλά σε χρόνο μηδέν βρέθηκαν και ΧΡΗΜΑΤΑ και ΧΩΡΟΣ αλλά και πρόθυμοι "εργάτες" να επιταχύνουν την κατασκευή.
Προφανώς ο Γιωργάκης θα θέλει να δείξει έστω και μια πέτρα στον Ερντογάν-εφέντη. Χαρακτηριστικό είναι ότι ενω ο αρχικός ο σχεδιασμός προέβλεπε ότι πριν ξεκινήσει η οικοδόμηση του τζαμιού οι εγκαταστάσεις του Πολεμικού Ναυτικού θα είχαν απομακρυνθεί από τη συγκεκριμένη βάση τελικώς σήμερα οι εργασίες ξεκίνησαν ΧΩΡΙΣ να έχουν σταματήσει να λειτουργούν υπηρεσίες του Πολεμικού Ναυτικού όπως ο Κεντρικός Σταθμός Αυτοκινήτων.
Και καλά το πόσο προσκυνημένοι είστε το ξέρουμε αλλά τόσος ζήλος ρε παιδιά;
Τόσος ζήλος;                                                                                                                                             ΠΗΓΗ:protesilaos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: