ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΔΙΩΞΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!

...
ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ'' ΣΤΟ ''ΧΙΛΤΟΝ'' ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΣΠΡΕΣΟ
...
Ο Τούρκος πρωθυπουργός, που θα συνοδεύεται από δέκα υπουργούς της κυβέρνησης και πολλούς επιχειρηματίες, είχε προγραμματίσει αρχικά να καταλύσει στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» - όπως συμβαίνει άλλωστε με πολλούς ηγέτες που επισκέπτονται τη χώρα μας. Μάλιστα, είχαν κλείσει γύρω στα εξήντα δωμάτια! Ωστόσο στις 7 Μαΐου ακύρωσαν την κράτηση, επειδή το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών τούς ζήτησε να αποφύγουν το κέντρο της Αθήνας για λόγους ασφαλείας, καθώς στην περιοχή πραγματοποιούνται τον τελευταίο καιρό πορείες και διαδηλώσεις. Μάλιστα, στις 19.00 το απόγευμα της Παρασκευής έχει προγραμματιστεί από μέλη ακροδεξιών οργανώσεων συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού στην πλατεία Κολοκοτρώνη και στη συνέχεια ενδεχομένως να γίνει πορεία προς τη Βουλή και την τουρκική πρεσβεία. Για τον λόγο αυτό τόσο ο κ. Ερντογάν όσο και η υπόλοιπη αποστολή της γειτονικής χώρας θα μείνει στο ξενοδοχείο «Hilton».

ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ. ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟ ΧΙΛΤΟΝ ΑΠΟ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ.

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ.
Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ, ΞΕΣΚΟΝΙΣΤΕ ΑΝΤΖΕΝΤΕΣ, ΣΤΕΙΛΤΕ SMS, ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΑΣ, ΞΕΣΗΚΩΣΤΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΚΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ.
ΠΗΓΗ:www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: