ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΚΕ

Το παρακάτω απόσπασμα είναι απο την φυλλάδα του "Ριζοσπάστη".
Σε καμία περίπτωση δεν το παραθέτουμε για να εμπλακούμε σε συζήτηση του τύπου "φασίστες" και γνωστές ανοησίες.Ούτε και έχουμε κανένα σκοπό να υποστηρίξουμε Γερμανούς ναζίδες.
Θεωρούμε τον εαυτό μας ΕΛΛΗΝΕΣ και εκει μπαίνει τελεία.
Ομως το παραθέτουμε ως απόδειξη του ότι "ο λύκος δεν αλλάζει ποτέ".
Θα διαβάσετε παρακάτω το πως βλέπει το ΚΚΕ την σημερινή Ρωσία(εύκολα μπορεί να παρατηρήσει κανείς ότι ο συντάκτης διακατέχεται απο στυγνό ΜΙΣΟΣ),το πως ονειρεύεται την επάνοδο της σοβιετίας,το πως γίνεται σκόπιμη κατήχηση και πλαστογράφηση της ιστορίας σε κάποια σημεία και το χειρότερο όλων ΤΟ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ (τα οποία είναι και ιστορικά αποδεδειγμένα) ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΓΚΩΜΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΣΤΑΛΙΝ.
Απολαύστε λοιπόν
"Με καλυμμένο το Μαυσωλείο του Λένιν, από μια τεράστια τρικολόρε σημαία της σημερινής Ρωσίας, που στη διάρκεια του πολέμου χρησιμοποίησαν οι συνεργάτες των ναζί πραγματοποιήθηκε η ετήσια παρέλαση στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας, στο πλαίσιο των γιορτασμών για το τέλος του Β' Παγκόσμιου Πολέμου, την Αντιφασιστική Νίκη την 9η Μάη του 1945.
Πριν την παρέλαση ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Ντ. Μεντβέντιεφ, παρουσία ξένων ηγετών, εκφώνησε μια εντελώς άχρωμη ομιλία, στην οποία σε διάφορα σημεία της δεν μπορούσε να βγει καν νόημα ποιος πολέμησε στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και με ποιον, ποιος νίκησε και γιατί. Μια ομιλία - «μνημείο» γενικότητας του αστικού πατριωτισμού και κοσμοπολιτισμού, που βασικό της στόχο είχε να αποκόψει την Αντιφασιστική Νίκη από τον κοινωνικο-πολιτικό χαρακτήρα της Σοβιετικής Ενωσης και την καθοδήγηση του ΚΚΣΕ.
Στις μαζικές συγκεντρώσεις καταδικάστηκε η συμμετοχή των ΝΑΤΟικών στρατευμάτων στις επίσημες εκδηλώσεις, ενώ οι ομιλητές υπερασπίστηκαν το ρόλο της σοβιετικής ηγεσίας, μ' επικεφαλής τον Ι. Στάλιν, που αμαυρώνουν οι σημερινές αρχές."
Η σημαία όπως συνήθως οτιδήποτε δεν συνάδει ή συνδέει με κομμουνισμό ονομάζεται σημαία των ναζί.
Καμία αναφορά όχι στις διώξεις,απαγωγές,δολοφονίες,αλλα τα εκατομμύρια που στάλθηκαν σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως.
Ουτε καν στις χιλιάδες των Ρώσων αξιωματικών που εκτελέστηκαν απο το σταλινικό καθεστώς στο όνομα της...κάθαρσης.
Καμία αναφορά στον Ρωσοφιλανδικό πόλεμο που προκάλεσε ο πατερούλης και στοίχισε την ζωή σε 3 εκατ.Ρώσους στρατιώτες.
Αλλά το ποιο εκπληκτικό είναι η φράση ΑΣΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ.
Προφανώς ακόμα και οι πατριώτες για το ΚΚΕ διαχωρίζονται σε αστούς και εργατιά......
Απίθανα πράγματα στην "σοβιετική" Ελλάδα του 2010.Που ανέχεται τους νοσταλγούς των ποιο αιμοσταγών δολοφόνων.                                                                                                                           ΠΗΓΗ:protesilaos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: