ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Απόψε, όλη η Ελλάδα στους δρόμους. Για την Ελλάδα όμως, όχι για τα μαγαζάκια κανενός.


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhSUzqSRMFvXZ8Dh6CIebQY2_gDrPrmYkwz6pDbDcjLYeek6zUoSy5rFgfrGh16139QqiYJYHhzL5r1LSOSCy4R74eYqWpuXoUIGSqm7MIOurzOE0RdsVPYCAs-Bizfo391707QjK-yzMvA/s1600/episkespi--erntogan2.jpg
Ταυτόχρονες συγκεντρώσεις ενάντια στην επέλαση του κεμαλοφασισμού όπως αυτή υλοποιείται με την συγκυρία ΔΝΤ – επίσκεψης Ερντογάν – εκποίησης Εθνικών πόρων. Όσοι ζωντανοί λοιπόν, όλοι στους δρόμους ενάντια στην τρομολαγνεία, την προβοκάτσια, τους επίορκους, αμοιβόμενους από το μαύρο χρήμα της Siemens που λειτουργούν ως πλασιέ των Τουρκικών επιδιώξεων. Βγαίνουμε στους δρόμους για να πούμε ότι ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΕΛΟΣ. ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΕΛΟΣ. Άλλωστε πλέον υπάρχουν μόνο δύο άκρα: Τα λαμόγια (αυτοί που πωλούν τον λαό για την τσέπη τους) και οι Πατριώτες (αυτοί που βάζουν την πατρίδα πάνω από το τομάρι τους).
Σε αυτό το πλαίσιο, δεν θα ανεχτούμε καμμία γραφικότητα και αλληλοκατηγορία για αυτούς που κινητοποιούνται. Όποιος βγαίνει για να φωνάξει για την πατρίδα του, είναι καθαρός. Όποιος βγαίνει για να φωνάξει για το μαγαζάκι του και διαβάλλει τους υπολοίπους, είναι ΛΑΜΟΓΙΟ. Καταλάβετε το, το χειρότερο έγκλημα είναι να νομίζετε πως όσοι Έλληνες ενεργοποιούνται το κάνουν για τα μαγαζάκια κάποιων. Όποιος λοιπόν ξανακάνει το λάθος να κατηγορήσει ή να διαφημίσει το μαγαζί του, ας εξαφανιστεί από τώρα.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ. Όσοι καθαροί, όσοι ζωντανοί. Εμποράκοι γραφικοί και πατριδοκάπηλοι στα σπίτια σας.
ΠΗΓΗ:olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: