ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

Είναι απίστευτες πλέον οι πολιτικές διαδρομές αυτού του ανθρώπου.
Δεν σταματά να αποδεικνύει σε καθε ευκαιρία τον πολιτικό καιροσκοπισμό του και τον ακατάσχετο λαικισμό του.
Είναι τόσο σχεδόν καθημερινές και επαναλαμβανόμενες οι κωλοτούμπες που ακόμα και δημοσιογράφοι δεν μπορούν να τον παρακολουθήσουν και να τις καταγράψουν απο τον φόβο ότι θα γίνουν κουραστικοί με το να ασχολούνται με αυτό τον "δεινόσαυρό" της πολιτικής αφού η πολιτική που ακολουθεί παραπέμπει σε περασμένες 100ετίες.
Πλέον δεν αξίζει τον κόπο να σχολιάζει κανείς παρα αρκεί να αναφέρει τις δηλώσεις αφού και οι πλέον στραβοί μπορούν να διαπιστώσουν τα αυτονόητα.
Αφού λοιπόν ο κωλοτούμπας τα βρήκε με την εθνομηδενιστική κυβέρνηση έκανε άνοιγμα και στην Ντόρα αλλά και στην ΝΔ!!!!!
Την άποψη ότι για να .......απεγκλωβιστεί!!! η Ντόρα Μπακογιάννη από το σημείο στο οποίο βρίσκεται μετά τη διαγραφή από τη ΝΔ μία καλή λύση θα ήταν να είναι υποψήφια για περιφερειάρχης Κρήτης διατύπωσε ο κωλοτούμπας μιλώντας στην εκπομπή "Καλημέρα" του Alter.
Μάλιστα αποκάλυψε ότι το πρότεινε αυτό σε συνεργάτες της κ.. Μπακογιάννη, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι τελικά δεν θα προχωρήσει στη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα.
Μιας και δεν τον συμφέρει βέβαια.......
Είπε επίσης ότι δέχθηκε βολιδοσκοπήσεις(;;;;) από τις Βρυξέλλες για το αν είναι πρόθυμος(;;;;) να συναντηθεί με τον Τούρκο πρωθυπουργό κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα!!!!!
Τι να σε κάνει ρε ο Ερντογάν αμα θέλουν να γελάσουν έχουν το Γιωργάκη.....
Και αφου είπε όλα αυτά θυμήθηκε και τις δημοτικές εκλογές ζητώντας εκ νέου συνεργασία με τη ΝΔ αφού όπως είπε οι δεκατρείς περιφερειάρχες θα είναι πλέον δεκατρείς μίνι πρωθυπουργοί.Αφού δηλαδή συμφώνησε με το ΠΑΣΟΚ και συνεχίζει να λιβανίζει την κυβέρνηση τα έριξε και στην ΝΔ αφου φοβάται ότι σε περίπτωση αυτόνομης καθόδου θα γελάσει και το....παρδαλό κατσίκι.
Πάντως ύστερα απο όλα αυτά και ακόμα περισσότερα ειλικρινά αναρωτιέμαι...
Γιατί ρε Πρόεδρε το έβγαλες το κόμμα ΛΑΟΣ και δεν το βάφτιζες μια και καλή "Καρατζαφέρης" να ξεμπερδεύουμε;(Αν και στο πρωτοδικίο απο ότι ξέρουμε το όνομα είναι "ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης").Ε βγάλε το ΛΑΟΣ και ασε το υπόλοιπο να ξέρει και ο κόσμος περι τίνους πρόκειται.
Αφού έτσι και αλλιώς ούτε το κόμμα σε ενδιαφέρει ούτε και τα στελέχη του εκτός απο μερικούς γλύφτες, παρατρεχάμενους και τις μεταγραφές αποτυχημένων πρωην βουλευτών.                            ΠΗΓΗ:protesilaos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: