ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΟΥΝΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ.

 ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ. 

Δεν πέρασαν παρά ελάχιστα 24ωρα από τη στιγμή που στελέχη του ΛΑΟΣ με προσωπικές επιστολές αλλά στη βάση ενός συντονισμένου σχεδίου, επεχείρησαν να στρογγυλέψουν τις γωνίες της συνενοχής και να δικαιολογήσουν την στάση τους ως κυβερνητικό δεκανίκι στην υπερψήφιση μιας κατάπτυστης, υπαγορευμένης και αντεθνικής συμφωνίας υποταγής του Ελληνικού Λαού στα κελεύσματα της χούντας των τραπεζών και των μηχανισμών της Νέας Τάξης.

Στην πρώτη κορυφαία μάχη του Ελληνισμού, ο ΛΑΟΣ επέλεξε να χτυπήσει φιλικά στην πλάτη το Δήμιο της Ελλάδας. 

Στα επόμενα 24ωρα, ο Νεοοθωμανικός σχεδιασμός εισβάλει στην Ελλάδα. Επιχειρεί μια πολυμέτωπη επέμβαση με στόχο μια καθολικότερη υποταγή. Η επίσκεψη Ερντογάν είναι το όχημα. Η βολική δικαιολογία ενός πρωτοκόλλου που πρέπει να τηρηθεί για τα τυπικά προσχήματα.

Η κυβέρνηση του Νέου Τσολάκογλου, παρατηρεί άβουλη, αμήχανη και πάνω απ όλα πρόθυμη να ενδώσει, τα σχέδια του τουρκικού επεκτατισμού να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Η αντίδραση του λαού σ αυτή την επίσκεψη ντροπής και υποτέλειας, αποτελεί έτσι κι αλλιώς το καθοριστικό ανάχωμα στην ανάπτυξη αυτών των σχεδίων.


Οι μάσκες και τα προσχήματα αποσύρονται γι ακόμα μία φορά. 

Ο Καρατζαφύρερ και οι δορυφορίσκοι του, ενταγμένοι στην υπηρεσία του συστήματος, επιχειρούν να στήσουν μια νέα προβοκάτσια επικαλούμενοι τον κίνδυνο επεισοδίων και εκτροπών, ρίχνοντας ουσιαστικά το σύνθημα για την ενορχήστρωσή τους.

Το αποτέλεσμα αυτής της προτροπής, της εμφαινομένης ως προειδοποίησης, θα το διαπιστώσουμε οσονούπω. Οι μάσκες της υποκρισίας όμως έπεσαν..
Οι εγκληματικές επιλογές γίνονται κατά κανόνα την ώρα των κρίσιμων αποφάσεων…
Τα φίδια στον κόρφο του Ελληνισμού άρχισαν να κουνούν απειλητικά το κεφάλι τους.
Το επόμενο βήμα θα είναι να επιχειρήσουν να δαγκώσουν.

                   Εκτός εαν…                                                                             ΠΗΓΗ:ellinikoforum.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: