ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Γιατί θέλετε σώνει και καλά να μας βάλετε σε κουτάκια;;

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ
Αγαπητοί κύριοι του Vendetta κάποτε, αμύνεστε περί πατρης σήμερα
Είμαι ένας Έλλην , που από πολύ μικρή ηλικία ανήκω στον αδογμάτιστο, έξω από στείρους πολιτικούς φανατισμούς πατριωτικό χώρο, χωρίς να έχω διεκδικήσει ποτέ κάποιο αξίωμα και χωρίς να είναι στα σχεδία μου.
Περιπλανιέμαι στην μπλογκοσφαιρα σε όλο το φάσμα ιδεολογιών , συλλέγοντας απόψεις.
Το δικό σας ,μπλοκ είναι όντως άξιο λογου.
Αλλά με έχετε μπερδέψει όσων αφορά την πολιτική σας τοποθέτηση.
Είστε μεν πατριώτες, προτρέπετε δε τον κόσμο να βγει στους δρόμους.
Είστε μεν πατριώτες, κάνετε δε πόλεμο στο «μη χειρον βέλτιστον» κομμα του Καρατζαφερη.
Είστε μεν πατριώτες, και αντί να προσπαθείτε καυτηριάζοντας τα κακώς κείμενα του πολίτικου συστήματος να έλθει επιτέλους η ώρα οπού όσοι είναι δεξιότερα της ΝΔ και πατριωτικοτερα του ΣΥΡΙΖΑ να ενωθούμε σε μια μεγάλη δύναμη πολίτικης ανατροπής , δυναμιτίζεται την όποια ένωση υπό την ελληνική σημαία.
Δε μιλω σαν ψηφοφόρος κανενός κόμματος, άλλωστε σπάνια ψηφίζω το ίδιο 2 φορές (μόλις 28 ετών γαρ)
Θα ήθελα να μου διευκρινίσετε εάν ανήκετε στην άξια αλλά αδύναμη (ακόμα) ΧΑ, στον ΛΑΟΣ που τόσο μας πλήγωσε αλλά είναι κ η μόνη φωνή που ίσως να μας αντιπροσωπεύει (μέχρι στιγμής τουλάχιστον, το αύριο κανείς δε το ξέρει), η’ είστε ένα δεκανίκι της παραπαίουσας τέως πατριωτικής νυν κατάπτυστης ΝΔ
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά...
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευγενέστατε μου κύριε κατ αρχήν σας ευχαριστώ για την επιστολή.Και ευχαριστώ για τα όποια καλά σας λόγια.
Αυτό ακριβώς κάνουμε προσπαθούμε να ενώσουμε τον κόσμο υπο την Ελληνική σημαία.Όπως το αναφέρατε...Αν κάνει κάτι καλό ένα κόμμα για την Πατρίδα το αναφέρουμε χωρίς κομματικά κόμπλεξ.Αλλά πιστέψτε με,το κόμμα του ΛΑΟΣ έχει πολύ καιρό να μας πεί κάτι που είναι άξιο λόγου και να μην είναι κατακριτέο.Δεν σας κάνει εντύπωση η κατακραυγή απο τους τέως ψηφοφόρους τους.
Για να τελειώνουμε με την υποστήριξη σε κάποιο κόμμα σας λέω οτι δεν υποστηρίζουμε ΚΑΝΕΝΑ .Αυτά μας έφαγαν .Έτσι μας θέλουν..διχασμένους για να συνεχίζεται το ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ.
Όσον αφορά την προτροπή μας να βγούμε στους δρόμους,πιστεύω οτι είναι η μόνη Πατριωτική πράξη που μπορεί να γίνει σήμερα...Δεν έχουμε άλλο τρόπο να φοβηθούν οι τυρρανοί μας.
Εκτός αν νομίζετε οτι το σκύψιμο του κεφαλιού βοηθάει..στην υπόθεση της σκλαβιάς που ήρθε.
Γυρίστε το βλέμμα σας πίσω στο Ένδοξο Ελληνικό παρελθόν και θα δείτε οτι η ιστορία γράφεται με πολέμους και αντίσταση..και όχι με υποταγή.                                                                             ΠΗΓΗ:peripatris.blogspot.com                

Δεν υπάρχουν σχόλια: