ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ

Ελληνίδες, Έλληνες, Συνταχθείτε! 

Ως πειθήνιοι και υπάκουοι υπήκοοι της Ελλάδος, αναξάρτητα από τον τόπο διαμονής μας, όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες έχουμε καταλάβει ήδη πως όλα όσα συμβαίνουν σήμερα στην πατρίδα μας είναι και αποτέλεσμα των ψήφων μας.

Την επομένη φορά που θα ψηφίσουμε λοιπόν, πρέπει να το πράξουμε με φοβερή αταραξία, μεγάλη νηφαλιότητα, τεράστια ψυχραιμία και βαθύτατο στοχασμό. Και η επομένη φορά που θα ψηφίσουμε μάλλον έρχεται πολύ γρήγορα.

Δείτε, π.χ., τα «Σενάρια ανασχηματισμού και εκλογών τον Νοέμβριο»: http://www.hbnews.gr/permalink/31536.html.
Kατανοούμε όμως τι σημαίνει ο όρος ‘ἕνωσις’ (henosis) γιά την κάθε Ελληνίδα και γιά τον κάθε Έλληνα του πλανήτη μας? Kατανοούμε τι μας λένε οι νέοι πολιτικοί μας φορείς στην Ελλάδα, όπως, π.χ., το ‘Δίκτυο Περικλής’ του Ελληνικού Κινήματος Άμεσης Δημοκρατίας (http://www.dimopolis.gr),
η ‘Ελληνική Εθνέγερση’ του Dr Kosta Kyriakidi
το ‘Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο Β'’ (http://www.eamb.gr/), 
και η ‘Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας’ (http://epitropi-es.blogspot.com/), 
το κίνημα Πολιτεία Ελευθερίας κι’ Αρετης (ΠΕΛΑ: http://www.pela-polites.org/) 
και το Πατριωτικό Μέτωπο (http://www.pamet.gr/). 


Η ἕνωσις των φορέων τούτων θα είναι αποτέλεσμα ελληνογνωσίας, αντιπαλογνωσίας, φοβερής αταραξίας, μεγάλης νηφαλιότητας, τεράστιας ψυχραιμίας και βαθυτάτου στοχασμού όλων των Ελληνίδων και Ελλήνων του πλανήτη μας. 
Χωρίς κανένα ενδιαφέρον γιά μόνιμη πολιτική καριέρα, τα μέλη των πολιτικών φορέων τούτων δημιουργούν τον Δήμο Ελληνίδων και Ελλήνων πολιτών, που μας εντάσσει όλες και όλους μας ως συλλογικότητα νόμιμα στη συλλογική μας προσπάθεια γιά άμεση δημοκρατία, μιά δημοκρατία που δεν έχει εκπροσώπους, μηδέ αντιπροσώπους ύπηκόων παρά μόνον πολίτες. Οι πλουτοκράτες του κόσμου θα δουν επί τέλους ότι η αληθινή, η πραγματική δημοκρατία συμφέρει, διότι εμπεριέχει πολύ χαμηλότερο κόστος ελέγχου από την δεσποτεία. 
 
Μόνον έτσι θα υποστηρίξουν το παγκόσμιο κίνημα γιά άμεση δημοκρατία (Worldwide Direct Democracy Movement: http://www.world-wide-democracy.net). 

Χάρη στην Ελλάδα, μέσα σε λίγα χρόνια, όλες οι χώρες του πλανήτη μπορούν να μετατρέπονται σε αληθινές, πραγματικές δημοκρατίες, με πραγματικούς πολίτες αντί υπηκόους. 

Νίκος Γεωργαντζάς                                                                                                                             ΠΗΓΗ:ellinikoforum.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: