ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Η ζούγκλα και τα ζώα της πανηγυρίζουν για την βόμβα στην Χρυσή Αυγή

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=116045&cid=7
απο το άρθρο κάποιου Μπάμια ή κάπως έτσι...
Ως γνωστόν, σήμερα το πρωί άγνωστοι τοποθέτησαν ισχυρό εκρηκτικό μηχανισμό και ανατίναξαν τα γραφεία της ακροδεξιάς οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» στο κέντρο της Αθήνας.


Μία πράξη, η οποία σίγουρα χαροποίησε αρκετούς, ειδικά στον χώρο της ανένταχτης Αριστεράς και σε εκείνον των αντεξουσιαστών.
Επειδή όμως η γελοιότητα δεν έχει όρια συνεχίζει...
Χθες όμως στο Παγκράτι συμβαίνει κι ένα άλλο περιστατικό, ενδεικτικό του κλίματος των ημερών μας.
Μέσα στο τρόλεϊ υπάρχει, ανάμεσα στους άλλους επιβάτες, και ένας μαύρος, ο οποίος κουβαλά κάποια κουτιά με την πραμάτεια του -μια εικόνα αρκετά συνηθισμένη στις μέρες μας.
Γίνεται στάση και ο άνθρωπος πάει να κατέβει, αλλά ο οδηγός δεν αντιλαμβάνεται πως ο επιβάτης έχει και πράγματα και κλείνει την πόρτα.
Ένας κύριος γύρω στα 60 ειδοποιεί τον οδηγό, ο οποίος αμέσως ξανανοίγει την πόρτα.
Μέσα στο ίδιο μέσο μαζικής μεταφοράς βρισκόταν νεαρός εύσωμος και δυνατός, ο οποίος όλως τυχαίως μόλις κατέβηκε ο Αφρικανός συνεπιβάτης του ξεκίνησε να εκφέρει δυνατά τις απόψεις του.
«Πού να βρεις να κάτσεις στο τρόλεϊ μετά; Αφού όλα τα έχουν πιάσει αυτοί. Πήξαμε πια από δαύτους».
Την… επισήμανσή του την άκουσε μία κοπέλα, η οποία με χαμόγελο του είπε «Κι εγώ ξένη είμαι», για να της έρθει η απάντηση «να φύγετε όλοι σας να πάτε σπίτια σας».
Κατά το να φύγετε, να πάτε αλλού!
Τη στιχομυθία άκουσε κύριος, ο οποίος συνοδευόταν από τη γυναίκα του, και ο οποίος έγινε έξαλλος.
«Δεν ντρέπεσαι; Σε ποιον λες να φύγει; Τι είσαι εσύ που θα πεις στον άνθρωπο να φύγει»;
Τα πνεύματα οξύνθηκαν προς στιγμήν με τον.. εύσωμο νεαρό ωστόσο να «μαζεύεται», ενώ η κοπελιά με χαμόγελο πάντα εξακολουθούσε να του απευθύνει τον λόγο.
Τα πράγματα όμως χειροτέρεψαν, όταν εκείνος την έβρισε με άκρως βαρείς χαρακτηρισμούς, με αποτέλεσμα να υπάρχει και τρίτος εμπλεκόμενος στην αντιπαράθεση.

«Ποιον νομίζεις ρε ότι βρίζεις; Με ποιο δικαίωμα βρίζεις τη γυναίκα»;

Εκεί ο νεαρός έδειξε σαφή υποχώρηση ψελλίζοντας κάτι για… ανθέλληνες και προδότες, οι οποίοι πρέπει να φύγουν... Για να τα ακούσει μαζεμένα στο τέλος τέλος. 

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΑΜΙΑΣ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ...ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΣΤΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΣΤΟΜΑ.
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ...
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ. ΠΗΓΗ:peripatris.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: