ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:Στις βόμβες σας απαντούμε με ασυμβίβαστο Εθνικό ΑΓΩΝ

Εκατοντάδες μέλη και φίλοι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ βρίσκονται αυτή την στιγμή στην οδό Σωκράτους όπου χθες το πρωί, τα γραφεία μας δέχθηκαν μία ακόμα τρομοκρατική επίθεση που κατέστρεψε μεγάλο μέρος του επταόροφου κτιρίου.

Το πανό που βλέπετε στην φωτογραφία αναρτήθηκε από το μεσημέρι όπου και δεκάδες μέλη του Μετώπου Νεολαίας μοίρασαν εκατοντάδες δωρεάν φύλλα της εφημερίδας μας στην πλατεία Ομονοίας. Εκεί φάνηκε πως πολλοί είχαν ενημερωθεί για την άνανδρη επίθεση και πολίτες εξέφραζαν την συμπαράστασή τους στον Αγώνα μας, ο οποίος και θα συνεχιστεί με το ίδιο πείσμα, την ίδια θέληση και δύναμη, όπως οι Χρυσαυγίτες ξέρουν.

Είναι φυσικά γελοίο να νομίζουν κάποιοι πως οι Εθνικιστές θα λυγίσουν κάτω από οποιαδήποτε μορφή τρομοκρατίας,

ειδικότερα τώρα που η Πατρίδα μας και οι Έλληνες δοκιμάζονται από την σκληρή γραμμή της κυβέρνησης των… «σοσιαλιστών», που είναι έτοιμοι να δώσουν γη και ύδωρ σε αντάλλαγμα μιας οικονομικής στηρίξεως. Εδώ που έφτασαν τα πράγματα από τους διεφθαρμένους πολιτικάντηδες, ένα είναι βέβαιο: Πως θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για χειρότερες μέρες στην οικονομία και μεγαλύτερες υποχωρήσεις στα εθνικά ζητήματα.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα παραμείνει στην πρωτοπορία της εθνικής και κοινωνικής αντεπίθεσης και καλούμε τους αδούλωτους Έλληνες να σταθούν στο πλευρό μας για να τινάξουμε τα δεσμά της σκλαβιάς που κρατάνε την χώρα μας δεμένη στους διεθνείς τοκογλύφους. Δεν έχουμε τίποτε να χάσουμε, έχουμε να κερδίσουμε την Πατρίδα μας πίσω!                                                             ΠΗΓΗ:xryshaygh.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: