ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Τρομοκρατικό χτύπημα με πολεμικό υλικό η πρωϊνή επίθεση στα γραφεία της “Χρυσής Αυγής”…

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ
Ενδεικτική της ισχύος η τρύπα που άνοιξε ανάμεσα στους ορόφους
Τα κανάλια σήμερα μιλούσαν για έκρηξη “μικρής ισχύος” ενώ ο ανεκδιήγητος Πεταλωτής έψαχνε “ιδεολογικό άλλοθι” σε μία επιχείρηση με πολεμικά υλικά!
Ούτε γκαζάκια, ούτε δυναμίτιδα κατά πάσα πιθανότητα δεν ήταν η βόμβα που εξερράγη σήμερα το πρωΐ στα γραφεία του εξωκοινοβουλευτικού κόμματος “Χρυσή Αυγή”.
Αντίθετα σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το υλικό που χρησιμοποιήθηκε παραπέμπει σε εξοπλισμό που έρχεται από το εξωτερικό, με ομοιότητες των ενεργειών παρακράτους όπως στην υπόθεση Βλαστού -  μισθοφόρων εξωτερικού.
Η έκρηξη ήταν ισχυρότατη και κατέστρεψε ολοσχερώς δύο ορόφους, γι’ αυτό και ο πράκτορας που τηλεφώνησε ζήτησε την εκκένωση και του διπλανού ξενοδοχείου.
Προκαλούν πάντως εντύπωση οι δηλώσεις Πεταλωτή που έψαχνε να βρει ιδεολογικές δικαιολογίες σε μία ενέργεια στην οποία χρησιμοποιήθηκε πολεμικό υλικό (προφανώς από το εξωτερικό). Μήπως έχουμε αναβίωση των μεθόδων του εκσυγχρονισμού για έλεγχο των αντιφρονούντων; (βλ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ: Η ισχυρή Ελλάδα του Σημίτη. Αίμα και πλιάτσικο με υπουργικές αποφάσεις. Οι βλαστοί του τρόμου πνίγουν και σήμερα τη δημοκρατία.)
Αργότερα απόψε, περισσότερα.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΑΣ:
5ος όροφος
4ος όροφος
3ος όροφος
2ος όροφος
1ος όροφος
οι φωτό από το Greekalert               
 ΠΗΓΗ:olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: