ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Ο ΓΕΛΟΙΟΣ…


Αφορμή: http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/03/blog-post_9047.html
Απάντηση στη ΓΕΛΟΙΑ φράση:
«Απαιτούν από τους μετανάστες που θέλουν να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια να γνωρίζουν καλά την ελληνική ιστορία και την ελληνική γλώσσα. Καταλαβαίνετε ότι με βάση μόνο αυτό το κριτήριο περίπου από το μισό ελληνικό λαό πρέπει να αφαιρεθεί η ιθαγένεια. Είναι γελοίο.»
  1. Το ΓΕΛΟΙΟ κ. Πάγκαλε, και ΚΑΘΕ ΠΑΓΚΑΛΕ, είναι το ότι ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΓΕΛΟΙΟ που ΕΣΕΙΣ βαπτίζετε Ιθαγενείς τους ΣΙΓΟΥΡΑ Ανιθαγενείς… Είναι τόσο ΓΕΛΟΙΟ ΟΣΟ να βαπτίζετε το ΜΠΛΕ, ΠΡΑΣΙΝΟ και το ΚΟΚΚΙΝΟ, ΚΙΤΡΙΝΟ γιατί όλα τους είναι χρώματα! (Δεν είπα ΜΑΥΡΟ/ΑΣΠΡΟ γιατί ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ αυτό το θεωρούν ΡΑΤΣΙΣΜΟ).
  2. Το ΓΕΛΟΙΟ κ. Πάγκαλε, είναι το ότι υπεύθυνοι ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ως κόμμα που οι μισοί Έλληνες δεν γνωρίζουν πια την σημερινή ιστορία και γλώσσα!.. Και που αύριο δεν θα γνωρίζει ΚΑΝΕΙΣ την σημερινή ιστορία & γλώσσα!
  3. Το ΓΕΛΟΙΟ κ. Πάγκαλε, είναι το ότι ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ δεν γνωρίζουν από Ελληνική Ιστορία και Ελληνική Γλώσσα, και αντί να κάνετε τα πάντα για να διασώσετε την κατάσταση, την ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΩΣ ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ για να διασφαλίσετε το να μην γνωρίζει και να μην μιλάει ΚΑΝΕΙΣ στο μέλλον Ελληνική Ιστορία και Ελληνική Γλώσσα, αλλά ένα άλλο θεωρητικά πολυπολιτισμικό ΜΟΡΦΩΜΑ – το οποίο ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!
  4. Το ΓΕΛΟΙΟ κ. Πάγκαλε, είναι το ότι χρησιμοποιείτε τον όρο ιθαγένεια – που σημαίνει “εκ του γένους” και προσδιορίζει γενεολογική διαδοχή – για να προσδιορίσετε πολιτικά δικαιώματα σε ανθρώπους αδιαφόρου γένους!.. Με το πρόσχημα ότι κανένας δεν μπορεί να ελεγχθεί πλήρως ως προς τη γενιά του… Και αντί να μιλήσετε για Υπηκοότητα, ΓΕΛΟΙΩΔΩΣ συνεχίζετε να μιλάτε για Ιθαγένεια!
  5. Το ΓΕΛΟΙΟ κ. Πάγκαλε, είναι το ότι ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΓΝΟΗΣΑΤΕ τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ για την θέση του σε αυτό το θέμα, αλλά ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ περάσατε το δικό σας ΓΕΛΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΕΡΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ!
  6. Το ΓΕΛΟΙΟ κ. Πάγκαλε, και κάθε κ. Πάγκαλε, είναι ότι ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΙΩΣΗ, και με ΓΕΛΟΙΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ και ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ που εσείς μάλιστα ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ, ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΤΕ!… Και περιμένετε αυτός να σας ανέχεται μια ζωή!
  7. Το ΓΕΛΟΙΟ κ. Πάγκαλε είναι ότι ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ τον ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΟΝΟΕΘΝΙΣΜΟ / ΜΟΝΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΣΜΟ.
  8. Το ΓΕΛΟΙΟ κ. Πάγκαλε, είναι ότι ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ άτομα με Μονοεθνικές/Μονοθρησκευτικές αντιλήψεις ΞΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ για τον Πολυπολιτισμό σας, ενώ ΕΠΙΤΙΘΕΣΤΕ (προσαγωγές κτλ) σε άτομα ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ αντιλήψεις.. ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
  9. Το ΓΕΛΟΙΟ κ. Πάγκαλε, είναι πως – λόγο της αποπάνω πρότασης – ΕΙΣΤΕ ΡΑΣΙΑΛΙΣΤΕΣ και νομίζετε πως είστε ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!
  10. Το ΓΕΛΟΙΟ κ. Πάγκαλε είναι ότι ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ AKOMA ΓΕΛΟΙΟ!… Αλλά εκεί μας καταντήσατε!.. Να ζούμε ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΧΩΡΑ, όταν κάποιοι σε αυτό τον τόπο ζούσαν ΣΕ ΜΥΘΙΚΕΣ!
—-
Θα ακουστεί ΓΕΛΟΙΟ, αλλά ναι! Με το κριτήριο της ιστορίας εγώ δεν είμαι Έλληνας!.. Και αυτός δεν είναι λόγος για να πάρουν όλοι οι άλλοι – όπως ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ, ΓΕΛΟΙΩΔΩΣ, ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ και ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ το βλέπετε εσείς!.. Αυτός είναι λόγος για να χάσω την δικιά μου, και να προσπαθήσω σκληρά ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΟΚΤΗΣΩ. Να γίνω ΈΛΛΗΝΑΣ. Να βρώ τον ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΣΤΕΡΗΣΑΤΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΥΡΩ ΜΟΥ.. ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΙ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΙ!
Το ότι είμαι καταβάθος Έλληνας όμως το ξέρω!.. Και από το επίθετό μου, και από τον ΣΕΒΑΣΜΟ μου και την Αγάπη μου προς τους Ανθρώπους οι οποίοι επιθυμούν να νιώθουν ΕΝΩΜΕΝΟΙ κάτω από ΑΝΩΤΕΡΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ!.. Που αυτοί οι Άνθρωποι είναι ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ της γης, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ που βλέπουν τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ απλά ΩΣ ΒΛΑΜΜΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ προς Χρήση ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΑΣ για λίγο χορτάρι!.. Γιατί και οι Αρχαίοι Έλληνες απ’ όσο γνωρίζω, ΣΕΒΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ αλλά ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ διατηρούσαν στο Έπακρο την ΜΟΝΑΔΙΚΗ Εθνική Ταυτότητά τους.
Εσείς όχι μόνο ΔΕΝ την διατηρείτε, αλλά ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ότι η Εθνική Ταυτότητα έχασε κάποιο «τμήμα της» (λόγο της αισχρής Παιδείας ΣΑΣ – και δεν μιλάω για Σχολείο, αλλά και για Εθνικές εκδηλώσεις που τις περιορίσατε και τώρα τις καταργείτε κι όλας!), ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ!.. Είναι Ελληνική αντίληψη αυτή;..Μη ΓΕΛΟΙΩΜΑΣΤΕ!…
… Μην το παίζετε λοιπόν εξυπνάκιδες, ΜΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ … ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ΓΕΛΟΙΟΙ!….
————
Το παραπάνω δεν απευθύνεται προσωπικά στον κ. Πάγκαλο.. Αλλά γενικά αποτελεί μια έκφραση απάντησης – με αφορμή αυτόν που μπορεί να το είπε – για όλους εκείνους που τρέφουν ίδιες αντιλήψεις και χρησιμοποιούν παρόμοια επιχειρήματα.
http://area51gr.blogspot.com/2010/03/blog-post_4277.html                                                                  ΠΗΓΗ:olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: