ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΜΥΔΡΑ ΟΤΑΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙΑΚΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΟΥΝ...

Λαός, τι λέξη και αυτή και τι έννοια...

Άραγε ο ελληνικός λαός είναι σε θέση να επαναστατήσει; Μπορούμε να αναλύσουμε (και δεν θα ήταν ίσως απαραίτητο) το ποιόν αυτού του λαού; Όλος αυτός ο κόσμος που βολοδέρνει ολημερίς τριγύρω μας, όλες αυτές οι ηλίθιες φάτσες, οι λοβοτομημένοι συμπολίτες μας πιστεύετε ότι είναι σε θέση να επαναστατήσουν για να αποτινάξουν τον ζυγό;


του ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν έχετε αναρωτηθεί γιατί ενώ όλοι βρίζουν τα κόμματα πάνε και τα ψηφίζουν; Δεν πρέπει να δώσουμε μία εξήγηση γιατί γίνεται αυτό ώστε να μπορέσουμε να βρούμε το αντίδοτο; To σύστημα έχει αποδομήσει σταδιακά μέσα σε λίγες δεκαετίες όλο τον κοινωνικό,θρησκευτικό και εθνικό ιστό. Ανέκαθεν οι Έλληνες ήταν θρησκευόμενος λαός, ανέκαθεν πριν τις μάχες τους επικαλούνταν την θεία βοήθεια και πάντα πολεμούσαν υπέρ ΒΩΜΩΝ και ΕΣΤΙΩΝ.



Πόσοι συμπολίτες μας σήμερα δηλώνουν άθεοι ή μακρυά από την εκκλησία (ή αν θέλετε το λόγο του Θεού,τον λόγο της αρχαίας ελληνικής φιλοσοφίας-θεολογίας); Μήπως πρώτοι εμείς πρέπει να βρούμε την χαμένη μας πίστη,να μιλήσουμε με τον εαυτό μας, να επικοινωνήσουμε με το θείο,να ζητήσουμε την αρωγή της υπέρμαχου στρατηγού στον ιερό αγώνα μας; Μήπως οι Αθηναίοι δεν ζήτησαν την βοήθεια της Παλλάδας πριν την ναυμαχία της Σαλαμίνας, ή ο Αλέξανδρος πριν την μάχη του Γρανικού,ή ο Ηράκλειος κατά την πολιορκία της Πόλης από τους Αβαροπέρσες, ή ο Κολοκοτρώνης δεν έκανε συμβόλαιο με την Παναγία για την ελευθερία των Ελλήνων.

Σας φαίνονται όλα αυτά γελοία ή αντιεπιστημονικά, δεν τα δέχεστε γιατί είστε ορθολογιστές, μήπως τελικά έχουμε χάσει την πίστη μας στο θείο μήπως χωρίς αυτήν τη βοήθεια είμαστε καταδικασμένοι σε αποτυχία; Για να αντιμετωπίσουμε το Ισλάμ και τη νέα τάξη πραγμάτων χρειαζόμαστε να επανελληνιστούμε και να γίνουμε πάλι ένθεοι, μόνο τότε έχουμε ελπίδες να σωθούμε.

Αντιμετωπίζω καθημερινά όχι μόνο την απάθεια των γύρω μου σχετικά με την λαθρομετανάστευση αλλά και την συγκατάθεσή τους στο να χτιστούν μουσουλμανικά τεμένη !!!

Με απίστευτες αιτιολογίες, όπου μόνο ένας άρρωστος ψυχολογικά θα έλεγε δικαιολογούν και αποδέχονται τα πάντα είναι ποτέ δυνατόν αυτοί οι υπάνθρωποι να στραφούν εναντίον του συστήματος; ΠΟΤΕ, είναι όλοι τους υλιστές,άθρησκοι,αποελληνοποιημένοι, προοδευτικοί ραγιάδες όπου το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μην χάσουν τη δουλεία τους. Εάν κινδυνεύσουν να την χάσουν να είστε σίγουροι ότι θα φύγουν από αυτόν τον τόπο και θα πάνε στο εξωτερικό να την βρουν. Για εμένα όλοι αυτοί είναι τελειωμένοι και δεν περιμένω τίποτα καλό από αυτούς.

Περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να επαναστατήσουν οι λαθρομετανάστες λόγω ανέχειας,Σύριζα,μαφίας και νέας τάξης πραγμάτων παρά αυτοί. Πιστεύω πως είναι έτοιμη η παγκόσμια διακυβέρνηση και το τελευταίο εμπόδιο είναι οι λαοί της Ευρώπης και δη οι Έλληνες (λόγω της ιστορίας μας), ήδη ο χριστιανισμός έχει αποδομηθεί (δεν σας φαίνεται περίεργο ότι χτυπιέται μόνο αυτός; ) και τώρα με αφορμή μία στημένη οικονομική κρίση ετοιμάζουν την πλήρη υποδούλωση των λαών.

Θυμάμαι αμυδρά όταν μικρό παιδάκι προσευχόμουν πόση δύναμη μου έδινε και πόσο πραγματικά με βοηθούσε (αντίθετα με σήμερα όπου δεν το κάνω αυτό), διαβάζοντας ιστορία έχω δει πως αυτό το έκαναν όλοι οι πρόγονοί μου από τον Αχιλλέα έως τα αμούστακα παιδιά (ήρωες) της ΕΟΚΑ, διαβάστε καλά τα λεγόμενά μου γιατί είναι αποτέλεσμα πολλών ετών σκέψης και συζητήσεων και εσωτερικής αναζήτησης και το λέω αυτό όχι γιατί αναζητώ την αυθεντία των λόγων μου αλλά γιατί δεν πρέπει να αφήσετε την "ορθή λογική" σας την "λογική" με την οποία μας μεγάλωσαν και μας ανάθρεψαν να σας σταθεί εμπόδιο στην αναζήτηση της αλήθειας. Ζήτω το έθνος μας,ζήτω η Παναγία μας.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς
Χρήστος Παναγιωτόπουλος.                                                                                                               ΠΗΓΗ:ellinikoforum.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: