ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

«ΥΠΟΔΗΜΑΤΟΛΟΓΟΙ» ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ …ΒΟΥΚΕΦΑΛΑ.

Δηλητήριο άκρως μεταλλαγμένης άρα και επικίνδυνης αντίληψης για τη δημοκρατία, άρχισαν να χύνουν οι εξειδικευμένοι «υποδηματολόγοι» στις βαθυστόχαστες αναλύσεις τους, για το πατούμενο που προσγειώθηκε στην κεφάλα του Βουκεφάλα.  

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 

Το βρήκαν λέει αρκετά …ακροδεξιό (αν και το ίδιο το παπούτσι ήταν από αριστερό ποδάρι, όπως αριστερόχειρας ήταν και ο εκτοξευτής). Έτοιμη λοιπόν η διάγνωση, και τα «κλινικά ευρήματα» ήταν σαφέστατα κατά τη γνώμη των ανεγκέφαλων γνωμοδοτούντων.

Το έκανε πρωτοσέλιδο λένε η «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ» άρα ήταν ακροδεξιό.

Μα η «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ» βρε αγύρτες, κάνει πρωτοσέλιδα κι άλλα πράγματα που εγκαταλείπετε στην τύχη τους εσείς.

Κάνει πρωτοσέλιδο ας πούμε την 28η Οκτωβρίου. Πρόκειται για ακροδεξιά επέτειο και δε το αντιληφθήκαμε??? 
Κάνει πρωτοσέλιδο την 25η Μαρτίου την ώρα που το εθνοφονικό δίδυμο του υπουργείου παιδείας μοχθεί να την αφανίσει από παντού. Θα την απεμπολήσουμε και αυτή επειδή την κάνει πρωτοσέλιδο η εν λόγω εφημερίδα???

Τελικά όποιος τολμά ν αντιδράσει σ αυτή τη λαίλαπα και στις πρακτικές των τσιρακιών της παγκόσμιας διακυβέρνησης είναι φασίστας και ακροδεξιός, επειδή υπάρχουν κάποιοι που επιχειρούν να καπηλευτούν τις αντιδράσεις τη στιγμή που κάποιοι άλλοι επιλέγουν τη σιωπή???



Αντί να σκύψετε και ν αγκαλιάσετε κάθε πρωτοβουλία που τολμά να αμφισβητήσει τον υποτιθέμενο τσαμπουκά τους, επιχειρείτε να προβοκάρετε τα πάντα χαρίζοντας τα στην ακροδεξιά???
Αυτό δεν κάνατε και με τον πατριδοκάπηλο Καρατζαφέρη που επεχείρησε να προβάλει όλα όσα εγκαταλείψατε εσείς για να τα υποθηκεύσει λίγο αργότερα στην ποδιά του μνημόνιου της παγκόσμιας διακυβέρνησης???


Τόσο ανεγκέφαλοι???
Τόσο αφελείς???
Ή μήπως τόσο συνένοχοι στις επιλογές όλων εκείνων που καταδυναστεύουν τη ζωή μας???


Σε όλους εσάς τους «δημοκράτες» του πισινού, κερνάμε το πιο ειρωνικό χαμόγελο που διαθέτουμε και σας παραπέμπουμε στα λεγόμενα:

1. Του «ακροδεξιού» Θεοδωράκη: «Δεν είπα όμως μόνο τη λέξη «Κατοχή» αλλά και απηύθυνα προς κάθε κατεύθυνση την προειδοποίηση ότι με βάση την ιστορική πείρα «ο Έλληνας όταν στριμώχνεται, καθώς είναι πολυμήχανος, υποχωρεί, με τη σκέψη ότι τελικά κάτι θα γίνει για να αποφύγει το κόστος της αναμέτρησης. Υποχωρεί, υποχωρεί λοιπόν έως ότου τον αναγκάσουν να βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο. Τότε μη έχοντας άλλη διαφυγή, θα γίνει είτε ήρωας είτε ραγιάς». 

2. Στον όρκο του ακροδεξιού Βελουχιώτη: «Εγώ παιδί του ελληνικού λαού, ορκίζομαι να αγωνιστώ πιστά από τις τάξεις του ΕΛΑΣ, χύνοντας και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου, σαν γνήσιος πατριώτης για το διώξιμο του εχθρού από τον τόπο μας, για τις ελευθερίες του λαού μας, κι ακόμα να είμαι πιστός και άγρυπνος φρουρός προστασίας στην περιουσία και το βιος του αγρότη. Δέχομαι προκαταβολικά την ποινή του θανάτου αν ατιμάσω την ιδιότητά μου ως πολεμιστής του Εθνους και του λαού και υπόσχομαι να δοξάσω και να τιμήσω το όπλο που κρατώ και να μην το παραδώσω αν δεν ξεσκλαβωθεί η Πατρίδα μου και δε γίνει ο λαός νοικοκύρης στον τόπο του.» 

3. Στην απολογία του «ακροδεξιού» Μπελογιάννη: «Αγαπάμε την Ελλάδα με την καρδιά μας και με το αίμα μας.» 

Και τέλος σε όλους εσάς τενεκέδες ξεγάνωτοι, αφιερώνουμε με αγάπη το παρακάτω απόσπασμα από τα λεγόμενα του «ακροδεξιού» Καραϊσκάκη στους οθωμανούς συνομιλητές του: «Έλα, σκατότουρκε... έλα Εβραίε, απεσταλμένε από τους γύφτους έλα ν' ακούσεις τα κερατά σας, - γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Τι θαρεύσετε κερατάδες... Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε "από ημάς" συνθήκην με "έναν" κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα!»

Αλλά και αυτό το απόσπασμα από τα ιστορικά κείμενα για τη στάση του απέναντι στους δικαστές που ήταν σαν και του λόγου σας:
Κάποτε στα χρόνια του εμφυλίου τον πέρασαν απο δίκη, και όταν εκείνος αρματωμένος παρουσιάστηκε μπροστά τους για να δικαστεί τους είπε: «Γιατί μωρέ με φέρατε εδώ; Ποιο παράνομο έκανα;» Εκείνοι κίτρινοι από ντροπή σαν είδαν την περήφανεια του, δειλά του είπαν: «Για τη γλώσσα σου θα σε δικάσουμε Καραϊσκάκη».
Τότε εκείνος απήντησε: «Φτου σας μωρέ, γιατί αν με δικάσετε για τη γλώσσα μου, εφτά ζωές να είχα, δεν θα τη γλύτωνα. Το έχω χούϊ μωρέ. Δεν είμαι όμως κακός Έλληνας εγώ».
Τότε ένας δικαστής του είπε: «Καραϊσκάκη σου είπαμε να το κόψεις αυτό το χούϊ».
Και ο Καραϊσκάκης απάντησε: «Κυρ - Πάνο είσαι περίπου 70 χρονών. Σου έχω πεί πολλές φορές να κόψεις το χούϊ που έχεις να γκαστρώνεις τις τσούπρες. Εσύ όμως δεν τόκοψες».
Και συνέχισε: «Εσείς μωρέ δεν βλέπετε τις προστυχιές που κάνετε με τους αγάδες και τους μπέηδες;» Έκανε μεταβολή και έφυγε.

Χάρισμα σας λοιπόν υποκριτές της υποταγής και της δήθεν δημοκρατικής αθλιότητας. ΠΗΓΗ:ellinikoforum.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: