ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΡΗΣ - ATLETICO MADRID : 1-0 SUPER...1 και να καίει!



SUPER...1 και να καίει!

Ο Super 3 στην εξέδρα έκανε το γήπεδο... La Bombonera. Οι «κίτρινοι» στο γήπεδο έκαναν τον Άρη... Μπόκα Τζούνιορ και σε  μια βραδιά όνειρο «πάτησαν» την Ατλέτικο Μαδρίτης κερδίζοντας την μόνο 1-0 με το γκολ του Χαβίτο!


Σούπερ.. διαβασμένος


Τα μεγάλα ματς είναι για τους μεγάλους προπονητές και ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ περίμενε πως και πως και δούλεψε σκληρά για την αποψινή αναμέτρηση-πρόκληση με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την πρεμιέρα του Europa League. Ο Αργεντικός τεχνικός παρουσίασε έναν πολύ καλά διαβασμένο Άρη με αποτέλεσμα οι «κίτρινοι» να πάρουν τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής με απίστευτη πίεση στην μεσαία γραμμή και αλληλοκαλύψεις για σεμινάριο στην άμυνα.

Με πρωταγωνιστή τον πολύ καλό Πρίττα οι γηπεδούχοι είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας και εκτός του ότι δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από τον Φορλάν και την παρέα του, ήταν εκείνοι που πλησίασαν κοντά στο γκολ δύο φορές, με Χαβίτο και Λαζαρίδη.Πάντως, η κατοχή του Άρη δεν μετουσιώθηκε σε κάποιο γκολ που θα έβαζε... φωτιά στο κατάμεστο και γεμάτο παλμό «Βικελίδης» και οι δύο ομάδες πήγαν με το 0-0 στα αποδυτήρια.

Χαβίτο εσύ σούπερ σταρ!

Ότι δεν κατάφερε στα πρώτα 45', το έκανε στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης. Ο Άρης πήρε κεφάλι στο σκορ με ένα γκολ... ποίημα του Χαβίτο! Μεγάλη κλάση ο Ισπανός, ο οποίος κοντρόλαρε με το στήθος έξω από την περιοχή και πριν η μπάλα πέσει στο έδαφος την έστειλε... συστημένη με το αριστερό στα δίχτυα των «ροχιμπλάνκος».

Μάλιστα οι «κίτρινοι» αντί να κλειστούν, συνέχισαν να ψάχνουν και ένα δεύτερο γκολ μετά τους κενούς χώρους που άφηνε η Ατλέτικο. Τεράστια διπλή χαμένη ευκαιρία στο 69' με το δοκάρι του Χαβίτο και την απόκρουση του Βαλέρα στο... ριμπάουντ του Ρουίς.

Πεντάλεπτο... φωτιά

Όπως ήταν λογικό, η Ατλέτικο από το 75' και έπειτα άρχισε να εντείνει την πίεση της και μέσα σε ένα δίλεπτο(79'-80') έφτασε κοντά στην ισοφάριση. Όμως ο Σηφάκης έβγαλε την προβολή του Τιάγκο και στην συνέχεια ο Κόστα αστόχησε από πολύ κοντά.

Η... απάντηση του Άρη ήρθε δύο λεπτά αργότερα αλλά ο Ντε Γκέα έκανε την απόκρουση του αγώνα στο γυριστό του Κόκε! Το 1-0, όμως, έμεινε μέχρι τέλους και ο Άρης έκανε σούπερ ξεκίνημα στους ομίλους.

MAN OF THE MATCH: Έβαλε το γκολ... της ζωής του. Απίστευτη ενέργεια, σούπερ τελείωμα της φάσης. Ο Χαβίτο έβαλε την... σφραγίδα του στο εκπληκτικό ξεκίνημα του Άρη στους ομίλους του Europa League.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: O Έκτορ Κούπερ. Πήρε την... ταυτότητα του του Κίκε Φλόρες. Ο Άρης ήξερε πολύ καλά που να χτυπήσει, τι να προσέξει και τι θα έβρισκε απέναντι του. Σε μεγάλο ποσοστό αυτή η επιτυχία του ανήκει.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ:
Η αριστερή πτέρυγα των Ισπανών, η οποία είχε πολλά κενά και αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα από τον Άρη.

Η ΓΚΑΦΑ: Οι δύο χαμένες ευκαιρίες της Ατλέτικο στο 79', 80'. Από κοντινή απόσταση οι Ισπανοί έχασαν αυτά που δεν χάνονται.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Κανένα πρόβλημα από τον Κλάτενμπουργκ που έκανε μια πολύ καλή διαιτησία.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR:
Ο Άρης έκανε μια εμφάνιση βγαλμένη από... ποδοσφαιρικό παραμύθι και υπέταξε στο... φλεγόμενο «Βικελίδης» την κάτοχο του τροπαίου. Σπουδαίο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.





Μικρά μικρά
18.32 Στα δημοσιογραφικά θεωρεία απαγορεύεται αυστηρά το κάπνισμα.

18.31 Τα μέλη της Super 3 μοίρασαν στους Ισπανούς δημοσιογράφους ένα DVD με θέμα τον περσινό τελικό με τον Παναθηναϊκό αλλά και όλη την εκδρομή που έγινε.

18.30 Η δημοσιογράφος Σάρα Καρμπονέρο, που είναι σύντροφος του Ίκερ Κασίγιας, έχει κλέψει την παράσταση στο γήπεδο.

18.22 Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι ιδιαίτερα γιορτινή.

18.17 Στην Θύρα 3 βλέπει κανείς κορδέλες στα χρώματα του Άρη αλλά και της Ισπανίας λόγω των Ισπανών παικτών του συλλόγου.

18.15 Στην Θύρα 2 υπάρχει ένα πανό στ' αγγλικά που γράφει: Ποιός θα μπορέσει να σώσει το ελληνικό ποδόσφαιρο;

18.10 Ζέστη και υγρασία επικρατεί στην Θεσσαλονίκη.

18.00 Ένα τηλεφώνημα για βόμβα στα δικαστήρια σε συνδυασμό με την έκθεση της πόλης αλλά και τον αγώνα του Άρη επέφερε μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Σχετικά video


Το γκολ του αγώνα.                                                                            ΠΗΓΗ:www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: