ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Το σάπιο βάθρο γκρέμισε τον «πρωταθλητή»!


Ο  πρόεδρος  του ΛΑΟΣ, αρκετά χόρεψε  και αρκετά κορόιδεψε τόσα χρόνια!  Αφού προκάλεσε τη διαγραφή του, κατ’ εντολή του μέντορά του  με αποκλειστικό σκοπό  να εμποδιστεί η νίκη της ΝΔ με τον Καραμανλή από το 2000, έστησε το απόκομμά του για να μαζέψει παράλληλα και την προίκα της ομογάλακτης αδελφής  Ντόρας. Η λεία του ήταν κυρίως δυσαρεστημένοι ψηφοφόροι της ΝΔ, καθώς επίσης και ψηφοφόροι άλλων κομμάτων με ανεπτυγμένη Εθνική Συνείδηση, που δεν θα πήγαιναν ποτέ από μόνοι τους και απευθείας στην αγκαλιά του μητσοτακέϊκου! Οι αντιλήψεις του επιτίμου και της θυγατέρας του περί  του  Έθνους των Ελλήνων είναι πασίγνωστες και «διατί να το κρύψωμεν άλλωστε», αφού αυτές  τους δίνουν  έξτρα μπόνους,  από τον ξένο παράγοντα.
Ο  ΛΑΟΣ ήταν ξεκάθαρα  ένα μητσοτακικό κόμμα εκτός της ΝΔ, ο δε φιλόδοξος ιδρυτής του περίμενε με αγωνία την επόμενη μέρα, την λεγόμενη και «μετά  Καραμανλή εποχή»,   για να δει τη Ντόρα ως αρχηγό της. Γι αυτό και όλα τα χρόνια, αφενός κτύπαγε ανελέητα τον πρώην πρωθυπουργό, για να  συμβάλει καθοριστικά στη γρήγορη φθορά του και αφετέρου δήλωνε με παρρησία «επίμονα πρόθυμος»  συγκάτοικος στην παραταξιακή πολυκατοικία!
Επειδή «το ψέμα έχει κοντά ποδάρια»  όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας,  μόλις τους έκατσε η στραβή και έχασε η ατυχήσασα θυγατέρα από τον Αντώνη Σαμαρά,  εκείνη την «αποφράδα» γι αυτούς μέρα της 29ης Νοεμβρίου, έχασε και «τα αυγά και τα πασχάλια» και άρχισε τα παραμιλητά!  Ποιός τον είδε και δεν τον λυπήθηκε, γιατί τί να φοβηθείς από φερέφωνα,  έστω και πολύ θυμωμένα!
Έβγαλε αυτομάτως τη μάσκα του υπερπατριώτη και του ελληναρά, ξέχασε τη συγκατοίκηση στην  μεγάλη πολυκατοικία και ξεκίνησε έναν  λυσσαλέο και βρώμικο πόλεμο   κατά του Αντώνη.  Το αποκορύφωμα του ξεμασκαρέματός του,  ήταν η ψήφιση  της παράδοσης της Πατρίδας  στο ΔΝΤ και της υποδούλωσης του Ελληνικού λαού, συμβαδίζοντας  για άλλη μια φορά  «χέρι-χέρι» με την ατυχήσασα και διαχρονική συνοδοιπόρο.
Τώρα ήρθε ο  καιρός να εισπράξει  το αντίτιμο  της δημαγωγίας του και προπαντός της προδοσίας του! Ψηφοφόροι και στελέχη  που τον εμπιστεύθηκαν και τον ακολούθησαν, ως εκφραστή ενός πατριωτικού κινήματος, κατάλαβαν εσχάτως ότι το μόνο του αδιαμφισβήτητο προσόν είναι η δημαγωγία σε συνδυασμό με την  ταχεία κυβίστηση, που τον κατέστησε αδιαφιλονίκητο πρωταθλητή στο είδος! Τον εγκαταλείπουν λοιπόν ομαδικώς και αυτό πια  τον ανησυχεί ιδιαιτέρως. Και όσο ουρλιάζει, κουνώντας σπασμωδικά χέρια και πόδια, τόσο βυθίζεται στην κινούμενη άμμο!
Τέτοια αποκαθήλωση, έντεκα μήνες μετά τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, δεν καταπίνεται και εύκολα!  Υπάρχει μια σοφή παροιμία που λέει ότι και… «ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται»!   Ο κ. Καρατζαφέρης,  κατάφερε να κάνει και σ’ αυτό πρωταθλητισμό και  παρέτεινε την πολιτική του επιβίωση με τις  ψευτιές  του, για  δέκα ολόκληρα χρόνια!
Καιρός να πάψει να διαψεύδει τη σοφία του λαού, όπως διέψευσε τις όποιες ελπίδες στήριξαν πάνω του αυτοί που τον έβαλαν στη Βουλή μέχρι και ως αρχηγό κόμματος!
Αφροδίτη                                                                                                                                                 ΠΗΓΗ:www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: