ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΟΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ... ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΫΠΗΚΟΩΝ... ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΒΟΥΓΙΑ

Η Αφροδίτη Αλ Σαλέχ, ηθοποιός και πρώην σύμβουλος του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Σπύρου Βούγια, απέκτησε μετά τον ανασχηματισμό εκπομπή στην κρατική τηλεόραση, και έτσι δεν θα χρειαστεί να περιμένει στην ουρά μαζί με τους συμβασιούχους. 

Μέχρι στιγμής η ΕΡΤ δεν έχει δημοσιοποιήσει το πόσο θα κοστίσει η εκπομπή «Φυλές της Αθήνας»την οποία θα παρουσιάζει και θα επιμελείται από τη νέα σεζόν η Αφροδίτη Αλ Σαλέχ, ένα πρόσωπο που δίχασε από την πρώτη στιγμή, όταν ανέλαβε κρατική θέση μετά τις εκλογές του περασμένου Οκτώβρη δίπλα στον υφυπουργό Σπύρο Βούγια ως ειδική σύμβουλος για τα θέματα Μετανάστευσης.

Τις αντιδράσεις για την θέση στην ΕΡΤ έρχεται να πυροδοτήσει και μια γυμνή φωτογράφηση που είχε κάνει η πρώην σύμβουλος του υφυπουργού το 2001,για λογαριασμό ανδρικού περιοδικού.

Οι προκλητικές φωτογραφίες σε στυλ Λάρα Κροφτ «ξεθάφτηκαν» εννιά χρόνια αργότερα από τους επικριτές, δίνοντας «τροφή» για σχόλια σε όσους την αντιπαθούν στους κόλπους της αστυνομίας.


star                                                                                                                                                              ΠΗΓΗ:ellinikoforum.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: