ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

"ΜΑΥΡΟ" ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

Σε μάχη χαρακωμάτων μετατρέπουν τα κόμματα την εκλογική διαδικασία του Νοεμβρίου θέτοντας στο λαο το δίλημμα της καταψήφισης της πολιτικής μνημονίου.
Η ΝΔ παρα τα χαμηλά ποσοστά ανεβάζει ψηλά τον πήχη και χαρακτηρίζει "δημοψήφισμα" τις επερχόμενες εκλογές.
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο διαλυμένος ΣΥΡΙΖΑ που ζήτησε την καταδίκη της πολιτικής ΠΑΣΟΚ.
Μόνο ο Καρατζαφέρης που υπερψήφισε με "πατριωτικά" χέρια και πόδια το προδοτικό μνημόνιο έτσι όπως του ήρθαν τα πράγματα ύστερα απο τις "πόρτες" που έφαγε άρχισε την...άτακτη υποχώρηση δηλώνοντας πως "οι επερχόμενες εκλογές δεν είναι...εθνικές".
Παρόλα αυτά αν και στην Θεσσαλονίκη όπως είχαμε αναφέρει ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ τελικά να προτείνει για υποψήφιο τον Βελόπουλο.Απέναντι στον Γκιουλέκα προτίμησε την προσφιλή τακτική του και στηρίζει τον πρόσφατα παραιτηθέντα μέλος της ΝΔ (πανελλαδικός άγνωστο) Στεργίου.
Και φυσικά θα διερωτηθείτε που τον βρήκε....Αφού οσο αφορά την Αττική και την υποψηφιότητα της ΝΔ ξελαρυγγιάστηκε να φωνάζει για το "ανύπαρκτο πολιτικό βάρος" του Κικίλια...Τώρα μάλλον στο πρόσωπο του...Στεργίου βρήκε τον πολιτικό που ζυγίζει....τόνους.
Τώρα γιατί το κάνει αυτό;
Μα είναι ολοφάνερο...Ο στόχος του είναι όχι η νίκη του ΛΑΟΣ αφού με αυτή την επιλογή ρίχνει λευκή πετσέτα εγκαταλείποντας τον Δήμο αλλά η "τιμωρία" της ΝΔ αφου στηρίζοντας εναν μέχρι χθες αυστηρά νεοδημοκράτη πλην όμως τελείως άγνωστο περιμένει να "κόψει" ψήφους απο τον Γκιουλέκα όχι όμως προς κέρδος του δικού του υποψηφίου αλλά προς....προσωπική μελλοντική χρήση ώστε να "εκβιάζει" τους "συγκάτοικους" στην φανταστική πολυκατοικία που τον βολεύει να έχει στο μυαλό του.
Με αυτά τα δεδομένα η μόνη επιλογή με την απουσία ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ υποψηφίων θα ήταν η αποχή....Ομως τα "δημοκρατικά" παράσιτα έχουν φροντίσει να εκλεγούν προβλέποντας ακόμα και αυτό το ενδεχόμενο.
Αφού ο νόμος που ισχύει για τις αυτοδιοικητικές εκλογές ακόμα και με 90% αποχή αρκεί στο υπόλοιπο 10% ΕΝΑΣ παραπάνω ψήφος για να εκλεγεί ο Χ υποψήφιος.
Ετσι οι περισσότερες δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν μεγάλο ποσοστό αποχής ή λευκού σε τίποτα δεν θα τους ενοχλήσει απεναντίας απο την στιγμή που πλέον που τα ψέμματα τελείωσαν και δεν μπορούν να ταΐζουν το λαό άλλο κουτόχορτο ίσως να την επιδιώκουν κιόλας.
Αφού προτιμούν την αποστασιοποίηση των πολιτών παρά το έμπρακτο "μαύρισμα".
Γιατί άλλο είναι την βραδιά των εκλογών να μιλούν για "απογοήτευση" των πολιτών και άλλο για "μαύρισμα" και αηδία.                                                                                                                              ΠΗΓΗ:protesilaos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: