ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Οι ευθύνες είναι στους πολιτικούς και όχι στους πολίτες

Αποχή στις εκλογές; Μεγάλο, μέγιστο λάθος και μάλλον προέρχεται εκ του… πονηρού! Μία άποψη απαξίωσης που έχει πια περάσει σε όλους, που θεωρεί όλους το ίδιο. Όλοι φταίνε, όλοι είναι συνυπεύθυνοι, όλοι είναι κατηγορούμενοι.
Λάθος, γιατί, ο νομίζων πρωθυπουργός, Άβερελ της πολιτικής σκηνής, μας ενταφίασε στον τάφο του μνημονίου για την εύκολη υποδούλωση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας. Η εύκολη και άκοπη απάντηση ότι η κυβέρνηση Καραμανλή φταίει, στο μερίδιο της (στις ηλιθιότητες ότι φταίει μόνο αυτή… δεν απαντώ καθόλου γιατί στερούνται λογικής και είναι «ποτισμένες» από την λογική της πράσινης ύφεσης), απαντούμε πως οι τρέχουσες δανειακές ανάγκες από τα ολυμπιακά δάνεια τάπερμαν, έφεραν την έκρηξη του χρέους, και την πρόσθετη δανειακή ανάγκη!
Σε συνάρτηση με την περιοδεία του μεγάλου περιπατητή βάσκο ντε βλάκα προεκλογικά, με την κατασυκοφάντηση της τότε Ελληνικής κυβέρνησης, αλλά και των Ελλήνων γενικότερα, στο εξωτερικό, κατάφερε να φτάσει τα spreads στα σημεία που είναι σήμερα.
Η οικονομική κατάσταση είναι άθλια, και η διεθνή άποψη για την χώρα ΑΜΑΥΡΩΘΗΚΕ από τον ερασιτεχνισμό των οικονομικών δόκιμων μάγων του καθεστώτος της πράσινης ύφεσης.
Η έντονη απέχθεια για την Ελλάδα της μαμάς μαργαρίτας, σε συνάρτηση με το κέρατο που της φόρεσε με την Λιάννη ο αξέχαστος «σιδερένιος», έβγαλαν το κόμπλεξ του μικρού Γιωργάκη, για την χώρα.
Αυτός ο άνθρωπος που ακόμα μιλάει τα ελληνικά όπως νεοαφιχθής οικονομικός μετανάστης, ΔΕΝ θέλησε να ενταχθεί στην πραγματικότητα της Ελληνικής κοινωνίας. Απλά κάνει αγγαρεία, εκδικείται όλους αυτούς που τον κορόιδευαν παλαιοτέρα.
Άρα κάθε προσπάθεια συντήρησης του εν λόγω τραβεστί σοσιαλιστικού τρόπου διαχείρισης των πραγμάτων, είναι εκ προοιμίου προδοσία και ηλιθιότητα.
Ποιούς θα βόλευε μια συνέχιση της εν λόγω κατάστασης; Μα φυσικά τους εντολοδόχους, τους στεκούμενους πίσω από το παρασκήνιο της εξουσίας, τους ντόπιους και ξένους πάτρωνες του forest gap.
Άρα αποχή είναι συνενοχή στο έγκλημα που γίνεται στην πατρίδα μας.
Η λύση είναι μία: ΜΑΥΡΟ στην δοτή κυβέρνηση του μνημονίου και να παίρνουν σειρά για να αντιμετωπίσουν τις ευθύνες τους μπροστά στην δικαιοσύνη... Σαν κοινοί κλέφτες. Σαν κοινοί απατεώνες...
Για σκεφτείτε, αν λέει, κάποιος γιά τις εκλογές που έρχονται και αυτές που θα έρθουν
δίναμε την ψήφο μας
  • σε πολιτικούς όχι χορτασμένους αλλά νηστεύοντες
  • σε υπουργό συγκοινωνιών που πήγαινε στη δουλειά του με λεωφορείο
  • σε υπουργό εργασίας που έχει πολλά ένσημα σάν εργάτης
  • σε υπουργό υγείας που έχει νοσηλευτεί σε ράντζο
  • σε υπουργό οικονομικών που παραμένει φτωχός και μετά την θητεία του
Σίγουρα θα είμασταν μία διαφορετική χώρα... Διαφωνεί κανείς; Ε, τότε ας το κάνουμε να τους τελειώνουμε αυτούς που μας έχουν εξευτελίσει διεθνώς.
Αναγνώστης                                                                                                                                         ΠΗΓΗ:kostasxan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: