ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΜΠΕΡΝΤΕΣ ΔΕ ΘΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΠΟΥ ΦΩΛΙΑΖΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΙΑ. (ΒΙΝΤΕΟ)



Γιατί τον γνήσιο και άδολο πατριωτισμό που φωλιάζει στις ψυχές μας, δε μπορούν να τον μαγαρίσουν με τα βρωμισμένα από τις υποκλίσεις και το ραγιαδισμό στόματά τους, και τις υποκριτικές επικλήσεις που επιχειρούν.  

γράφει ο Reporto 

Ήδη το πρώτο παπούτσι πετάχτηκε στο πολιτικό υδροκέφαλο που καταδυναστεύει τον τόπο.
Και δεν ήταν «ακροδεξιό» παπούτσι άθλιοι της πολυπολιτισμένης συνδιαλλαγής.
Όπως δεν ήταν «ακροδεξιές» και οι κατσαρόλες της Αργεντινής πριν από λίγα χρόνια.

«Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ» ΛΕΕΙ Ο ΗΜΙΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΓΚΑΓΚΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΘ. 

Τριακόσιες εξήντα ημέρες το χρόνο αφορίζουν τον πατριωτισμό.
Τον εμφανίζουν ως μίασμα και εν πολλοίς ως αιτία για πάσαν νόσον αλλά και πάσαν μαλακίαν (που τους δέρνει βεβαίως - βεβαίως). 

Τριακόσιες εξήντα μέρες το χρόνο επιχειρούν να απαξιώσουν κάθε πολίτη που τολμά να δηλώσει πως αγαπά αυτό τον τόπο, τις αξίες, τις παραδόσεις του, τον πολιτισμό, τα σύνορά του και τολμά να μιλήσει για την εθνική του αξιοπρέπεια που ξεπουλούν.


Δεξιοί, αριστεροί, επαναστατημένοι και κιοτεμένοι… 
Όλοι τους σε μια ανίερη συμπαράταξη με στόχο να ενοχοποιήσουν την πρωτογενή ιδεολογία των ανθρώπων όπου γης.

Τριακόσιες εξήντα μέρες το χρόνο τον αφορίζουν και τον πετροβολούν. 

Και είναι οι ίδιοι ξεδιάντροποι υποκριτές που δε διστάζουν, όταν ενεργοποιείται η επιχείρηση της πολιτικής εξαπάτησης, να γυρίσουν και να προσκυνήσουν εκεί που μέχρι χθες έφτυναν.

Είναι αυτοί που υποκλίνονται υποκριτικά στον πατριωτισμό που αφόριζαν, και το κάνουν για να εξαπατήσουν το λαό ανεβασμένοι στα προεκλογικά τους μπαλκόνια.

Είναι αυτοί που επικαλούνται υποκριτικά τον πατριωτισμό που απαξίωναν, και το κάνουν όταν επιχειρούν να ταυτίσουν μ αυτόν την ασυδοσία ακόμα και των «δυστυχισμένων» εισβολέων που κατατρώγουν καθημερινά τις σάρκες της κοινωνίας και της ζωής μας.

Είναι αυτοί που επικαλούνται υποκριτικά τον πατριωτισμό που πετροβολούσαν, και το κάνουν όταν επιχειρούν να συγκαλύψουν τις κορυφαίες τους εθνικές υποχωρήσεις στρουθοκαμηλίζοντας με τα κιοτεμένα τους κεφάλια που δεν έμαθαν να κρατάνε περήφανα και ψηλά.
Στο όνομα του πατριωτισμού ξεπούλησαν, εκχώρησαν, παρέδωσαν, ενέδωσαν, και προσκύνησαν τις κατουρημένες ποδιές των αφεντικών τους.

Στο όνομα αυτού του πατριωτισμού, του ψευδεπίγραφου κάλεσε ακόμα και σήμερα από το βήμα της ΔΕΘ ο ημιελληνόφωνος γκάγκας τον Ελληνικό λαό να κιοτέψει επειδή και ο ίδιος κιότεψε στις προσταγές των αφεντικών του.

Πρόκειται για τον πατριωτισμό που (συμπτωματικά???) δε θυμήθηκαν ούτε οι διοργανωτές αλλά ούτε και οι παρελαύνοντες διαδηλωτές, στο πρόσωπο του διορισμένου φιλοσκοπιανού ελληνόφωνου στη διοίκηση της ΔΕΘ.
Κανείς δεν απαίτησε… κανείς δεν επέβαλε την άμεση παραίτησή του.

Τριακόσιες εξήντα ημέρες το χρόνο αφορίζουν το πατριωτισμό και τον θυμούνται τις πέντε μέρες της πολιτικής απάτης απευθυνόμενοι στους αφελείς και στα παρκαρισμένα τους κουκιά που τους ακολουθούν κλακαδορώντας.

Και μόνο που καταφεύγουν στην επίκληση του πατριωτισμού για να συγκαλύψουν τις εφιαλτικές επιλογές τους, αποδεικνύουν άθελά τους το ανεξίτηλο και διαχρονικό μεγαλείο του.

Ο πατριωτισμός που πετροβολούν παίρνει την εκδίκησή του. 

Σύντομα την εκδίκησή τους θα την πάρουν κι όλοι εκείνοι που βαστούν τη μεγάλη αξία του ως άσβεστη φλόγα στις ψυχές τους που λαχταρούν μια άλλη Ελλάδα.

Ήδη το πρώτο παπούτσι πετάχτηκε στο πολιτικό υδροκέφαλο που καταδυναστεύει τον τόπο. Και δεν ήταν «ακροδεξιό» παπούτσι άθλιοι της πολυπολιτισμένης συνδιαλλαγής. 

Όπως δεν ήταν «ακροδεξιές» και οι κατσαρόλες της Αργεντινής πριν από λίγα χρόνια.



Ήταν μια αντίδραση ενσωματωμένη στον πολυπολιτισμό που ευαγγελίζεσθε δεικτική της απροθυμίας αυτού του λαού να συνηγορήσει στην καταστροφή και την καθολική υποταγή του. ΠΗΓΗ:ellinikoforum.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: