ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΛΑΟΣ, ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.!

ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΚΑΙ "ΔΙΑΚΙΝΕΙ" ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΡΙΑΝΙΔΗ... 
Λάβαμε το e-mail και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας..
Η ιστοσελίδα "Ελληνικες Γραμμές" του κόμματος "Ελληνικό Μέτωπο" που δεν σταμάτησε ποτέ την λειτουργία του και του οποίου Αρχηγός είναι ο Μάκης Βορίδης, διακινεί και προβάλει την Υποψηφιότητα του Γιάννη Κουριανίδη Δημοτικού Συμβούλου στην Θεσσαλονίκη, ο οποίος πρόσφατα απεχώρησε από το ΛΑΟΣ...
Διαβάστε εδω:

http://www.e-grammes.gr/article.php?id=4501
Είναι δε χαρακτηριστική κάθε παράγραφος των δηλώσεων Κουριανίδη όπου κάθε φράση είναι και μία αιχμη εναντίον του Καρατζαφέρη:Γράφει μεταξύ άλλων στην δηλωσή του:
"Ο κ. Παπαθεμελής αποτελεί μία σταθερή αξία για την πόλη, που ποτέ δεν προσέβαλε τη νοημοσύνη και την αξιοπρέπεια των πολιτών της και δεν... καπηλεύθηκε τις αγωνίες και τις... εθνικές ευαισθησίες τους για ίδιον όφελος.
Μαζί του θα δώσω τη μάχη για τη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία των Ελλήνων, για την κοινωνική αξιοπρέπεια των πολιτών, ενάντια στην... υποτέλεια στο ΔΝΤ και τις ιδιαίτερες συνέπειές της για την πόλη μας, αλλά και για να γίνει η Θεσσαλονίκη μας αυτό που πραγματικά μπορεί και πρέπει να είναι".Περισσότερα για Βορίδη-Καρατζαφέρη εδώ:
http://politikosafari.blogspot.com/2010/09/blog-post_4916.html                   ΠΗΓΗ:politikosafari.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: