ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

Η Αθήνα, οφείλει να αναδείξει και να δυναμώσει πολιτικά τους ηγέτες του ξεσηκωμού της.
 
του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 

Πολίτη της Αθήνας. 
Τρέμουν τη χειραφέτηση της ψυχής και της συνείδησής σου.
Είναι στο χέρι σου να αποδείξεις ότι το αξίζεις και να τους αναγκάσεις να φύγουν σαν δαρμένα σκυλιά για να σου παραδώσουν και πάλι την πόλη και τη ζωή που σου έκλεψαν.

Κι αυτό δεν αποτελεί μια απλή γλαφυρή φραστική διατύπωση.
Αποτελεί την αδιαμφισβήτητη αλήθεια μέσα στην οποία συμπυκνώνεται η πεμπτουσία της επερχόμενης εκλογικής αναμέτρησης.  

ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ ή ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ??? 
Είναι το πρώτο δίλημμα στο οποίο οφείλει να απαντήσει με σαφήνεια ο αθηναίος πολίτης.
Το πολιτικό σύστημα στο σύνολό του τον θέλει κομπάρσο.
Του επιφυλάσσει τη μοίρα του μετρήσιμου μεγέθους μέσα από το οποίο θα επιχειρήσει να επαναποτυπώσει τα χρώματα του πολιτικού χάρτη, μετατρέποντας τον σε κλακαδόρο δικαιωμένων ( ή και μη δικαιωμένων) πολιτικών.


Ο ίδιος όμως οφείλει να μετατρέψει την εκλογική αναμέτρηση σε κορυφαία πολιτική μάχη.
Να την καταστήσει αφετηρία ραγδαίων εξελίξεων και πολιτικών ανατροπής.
Να αναβαθμίσει την ψήφο του από μέσο καταγραφής, σε εργαλείο οργάνωσης του ξεσηκωμού του.  

ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. 
Δεν είναι αν την επόμενη μέρα θα αναλάβει αυτός ή εκείνος ο συνδυασμός να διαχειριστεί τις πολιτικές που επέλεξαν γι αυτή την πόλη (αλλά και για τη χώρα συνολικά) οι δυνάστες της.
Το πραγματικό πρόβλημα είναι αν την επόμενη μέρα θα υπάρξει μια συγκροτημένη, θεσμικά κατοχυρωμένη και πολιτικά ισχυροποιημένη πολιτική παρουσία στην Αθήνα, που θα είναι ικανή και αποφασισμένη να δρομολογήσει πρακτικές καθολικής ανατροπής, τόσο των επικίνδυνων για τον τόπο πολιτικών, όσο και των αχυρανθρώπων που είναι εντεταλμένοι να τις εφαρμόσουν.  

ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΗΝΑΙΟ ΠΟΛΙΤΗ. 
Δεν μπορεί να είναι οι αντιπολιτευτικές κορώνες και τα κούφια γενικόλογα συνθήματα όσο βαρύγδουπα και αν ακούγονται, απ όποια στόματα και αν βγαίνουν.
Απέναντι σε ένα πλέγμα πολιτικών που εφαρμόζονται με συγκεκριμένο τρόπο και έχουν επιφέρει καθολική ανατροπή ενώ παγιώνουν τη δυστυχία στη ζωή και τη καθημερινότητά μας, οι γενικόλογες αοριστολογίες δεν οδηγούν πουθενά.

Η Αθήνα καταστρέφεται…
Η ζωή μας υποβαθμίζεται…
Η ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα θερίζει…

Οι πληρωμένες με αίμα υποδομές αυτής της πόλης έχουν παραδοθεί στους εισβολείς…
Η μαφία σκοτώνει και μοιράζει την πίτα του κέρδους της και μαζί μ αυτή βάζει σε ένα ιδιότυπο παζάρι τη ζωή και την καθημερινότητά μας.
Ένας κατ εξοχήν ιστορικός χώρος αυτής της πόλης, εκχωρήθηκε με τρόπο ανεπίτρεπτο και προσβλητικό για την ανέγερση τζαμιού.
Μια ιστορική πλατεία παραδόθηκε για δημόσια προσευχή σε αλλόθρησκους, και αυτός ο συμβολισμός δεν είναι ούτε τυχαίος., ούτε αθώος.
Με την ανοχή των ραγιάδων της πολιτικής και της τοπικής αυτοδιοίκησης, το ισλάμ εισέβαλε και πάλι στη γη από την οποία εκδιώχθηκε από την επανάσταση των παππούδων μας.
Ένα καινούριο χωριό λαθρομεταναστών εισβολέων έρχεται και εγκαθίσταται καθημερινά σ αυτή την πόλη και αλώνει τις γειτονιές και τη ζωή μας.
Η πόλη με τον πολιτισμό των χιλιετιών κατήντησε με την ανοχή τους ένα απέραντο πτυελοδοχείο, ένα απέραντο δημόσιο ουρητήριο, ένα απέραντο γκέτο δολοφονιών, επιθέσεων και φόβου.
Ένα απέραντο θέατρο τρόμου και πλιάτσικου. 
Αυτή είναι η πολιτική που εφαρμόζεται και απέναντι σ αυτή την πολιτική έχουμε χρέος όλοι μας να αντισταθούμε.
Τα λόγια που στρογγυλεύουν τις γωνίες δεν αρκούν.
Και τα θολά ιδεολογήματα που δεν καταδεικνύουν την άμεση και δραστική διέξοδο απλώς αποπροσανατολίζουν, με στόχο τη διαιώνιση αυτής της εφιαλτικής πραγματικότητας.

Η παγκόσμια διακυβέρνηση και τα ντόπια τσιράκια της δε φλυαρούν καιροσκοπώντας.
Υλοποιούν συγκεκριμένο πολιτικό σχέδιο κι αυτό δεν ανατρέπεται με φλυαρίες και παρελάσεις ανέξοδες ούτε με καταμετρημένους τους παρκαρισμένους ψηφοφόρους.
Στο πεζοδρόμιο των αγώνων θα ανατραπεί.
Και οι πολιτικές που στην πράξη θα το αμφισβητήσουν θα δώσουν το έναυσμα του ξεσηκωμού μας.

Το κριτήριο λοιπόν απέναντι σε μια πολιτική που ήδη εφαρμόζεται, πρέπει να είναι ένα και μοναδικό.

Ποιο είναι αυτό??? 
Οι συγκεκριμένες δεσμεύσεις και προγραμματικές διακηρύξεις για όλα θα πρέπει να γίνουν την επόμενη κιόλας ημέρα με στόχο την ευθύτατη αμφισβήτηση του εφαρμοζόμενου πολιτικού σχεδιασμού και την προοπτική της άμεσης ανατροπής του.  

ΛΥΔΙΑ ΛΙΘΟΣ. 
Δεν είναι άλλη παρά η διατύπωση του σαφούς και ξεκάθαρου ερωτήματος:

«Τι θα κάνεις την επόμενη μέρα Δήμαρχε?» 

- με ποιες συγκεκριμένες πρωτοβουλίες θα ακυρώσεις στην πράξη τις προβλέψεις του εθνοκτόνου Καλλικράτη? Θα τις αναλάβεις ή θα συμβιβαστείς???
- Ποιες μεγάλες πολιτικές πρωτοβουλίες θα αναλάβεις για να ακυρώσεις στην πόλη σου κορυφαίες προβλέψεις του μνημονίου της υποταγής με στόχο την καθολική ανατροπή του???
- Θα σταματήσεις την επόμενη κιόλας μέρα τις εργασίες για την ανέγερση τζαμιού στο Βοτανικό ή θα συνηγορήσεις σε πολιτικές ντροπής σε βάρος των κατοίκων και της ιστορίας αυτής της πόλης???
- Θα αποδώσεις την επόμενη κιόλας ημέρα τις υποδομές αυτής της πόλης στους κατοίκους της που τις χρυσοπλήρωσαν ή θα συνεχίσεις να ανέχεσαι ντόπιους και αλλοδαπούς καταληψίες να τους καταδυναστεύουν???
- Θα καθαρίσεις τα δημοτολόγια από τη λαθροχειρία που ελληνοποίησε τους εισβολείς ή θα συνηγορήσεις σ αυτό το απερίγραπτο πολιτικό έγκλημα σε βάρος του τόπου???
- Θα απαλλάξεις την πόλη σου από τον εισβολέα που τη λυμαίνεται ή θα συνεχίσεις να ανέχεσαι την πολιορκία της μέχρι την οριστική καταστροφή της???
- Θα στηριχτείς αποφασιστικά στο λαό αυτής της πόλης χωρίς λογικές και πρακτικές διχασμού για να τσακίσεις κάθε αντίδραση που θα επιχειρήσει να εμποδίσει την εφαρμογή της εκφρασμένης του θέλησης προκειμένου να ξαναπάρει στα χέρια του την τύχη του και τη ζωή του???

Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα ερωτήματα – κριτήρια με βάση τα οποία θα πρέπει ο Αθηναίος πολίτης να καθορίσει αν θα ψηφίσει ως κομπάρσος ή πρωταγωνιστής.  

ΓΙΑΤΙ Η ΑΘΗΝΑ??? 
Γιατί οι εξελίξεις στην Αθήνα θα είναι καταλυτικές για τις εξελίξεις στο σύνολο της Ελληνικής επικράτειας…
Γιατί οι εξελίξεις στην Αθήνα θα δρομολογήσουν ένα ντόμινο γενικευμένου ξεσηκωμού σε ολόκληρη την επικράτεια…
Γιατί η ανατροπή των σχεδίων της παγκόσμιας διακυβέρνησης στην Αθήνα, θα οδηγήσει:
1. στην άμεση ανατροπή των τσιρακιών της και στην παραδειγματική τιμωρία τους.
2. στην άμεση ανακοπή του εφιαλτικού τους σχεδίου και στην ακύρωση των ολέθριων επιδιώξεών τους.
3. στην γενικευμένη αντίσταση ολόκληρου του Ελληνικού λαού και σ ένα ντόμινο ξεσηκωμού που σύντομα θα αγκαλιάσει ολόκληρη την Ευρώπη.

Γιατί η κατάκτηση μιας «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ» θα ανοίξει το δρόμο για μια πραγματικά ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ.

Και σ αυτό τον αγώνα, αυτός ο λαός οφείλει να είναι πρωταγωνιστής και να μην επιτρέψει σε κανέναν να τον καθηλώσει στο θλιβερό ρόλο του κομπάρσου.

Γι αυτό και η Αθήνα, οφείλει να αναδείξει και να δυναμώσει πολιτικά τους ηγέτες του ξεσηκωμού της.                                                                                                                                       ΠΗΓΗ:ellinikoforum.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: