ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Η διεθνιστική αλληλεγγύη του Αδώνιδος Γεωργιάδη

Μια συγκινητική εμπειρία διεθνιστικής αλληλεγγύης βίωσαν όσοι τυχεροί ήταν παρόντες στην εκδήλωση (Παρασκευή 29-10-2010) του Αδώνιδος Γεωργιάδη στην Βίλλα Ριβιέρα (Κηφισίας 329, Κηφισιά). Εκεί, οι πολυάριθμοι γκουρμέ πατριώτες διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι πως ο εμβριθής πολιτικός λόγος του επικεφαλής της «Αττικής Οδού» (όχι του Μπόμπολα, τουλάχιστον για την ώρα) κινητοποίησε πατριωτικές δυνάμεις από Ανατολή και Δύση, οι οποίες συνέρευσαν στα Βόρεια Προάστεια για να χαιρετίσουν την παλιννόστηση του Ελληνισμού στον τόπο που τον γέννησε. Στην Βίλλα Ριβιέρα δηλαδή.
Για τους κακόπιστους που θα αμφισβητήσουν την διεθνή ακτινοβολία και απήχηση των εμπνευσμένων λόγων του Αδώνιδος Γεωργιάδη, του Χαράλαμπου (Μπάμπη) Καραθάνου και του Αντωνίου Δαλακούρα, υπάρχουν ακλόνητα φωτογραφικά ντοκουμέντα από συνεργάτη της ομάδας Έψιλον που περνούσε τυχαία από εκεί και είπε να τιμήσει τα πολυάριθμα καναπεδάκια και μίνι σουβλάκια (κοτόπουλο-πιπεριά καθώς και χοιρινό) που προσέφερε ο συνδυασμός.
ΔΑΛΑΪ-ΚΟΥΡΑ

Στην φωτογραφία  βλέπετε τον εθελοντή Βιετκόγκ που ήρθε στην πατρίδα μας για να τιμήσει τις πολιτικές προτάσεις των καρατζαφέρειων πολιτευτών μοιράζοντας στους ελληνόψυχους οπαδούς του Άδωνη και τηλεθεατές του Master Chef  φυλλάδια που απεικονίζουν τις σεπτές μορφές Γεωργιάδη-Καραθάνου-Δαλακούρα και παραθέτουν τις υπερβατικές και καινοτόμες πολιτικές προτάσεις τους.
Ο φίλος μας που τυγχάνει και εγγονός του Χο Τσι Μινχ διένεμε αόκνως φυλλάδια της «Αττικής Οδού» και στους τυχερούς οιωνεί ψηφοφόρους επαναλάμβανε σαν μάντρας τα ονόματα των οικοδεσποτών: «Άντονι, Καρατάν, Δαλάϊκούρα, Άντονι, Καρατάν, Δαλάϊκούρα, Άντονι, Καρατάν, Δαλάϊκούρα». Ο συνεργάτης μας, φευ, δεν μπόρεσε να αποστηθίσει το όνομα του εθελοντή εντυποδιανομέα Ασιάτου μια και στα ανεκπαίδευτα ώτα του ήχησε ολίγον τι ακατάληπτον.
ΠΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ

Στη φωτογραφία , εις σύντροφος από την Βιρμανία ποζάρει περήφανος μπροστά από τα πόστερ του συνδυασμού που τον υποχρέωσε να διασχίσει χιλιάδες χιλιόμετρα για να έρθει να στηρίξει έναν αγώνα που συγκλονίζει την Άπω Ανατολή – από το Θιβέτ και το Τόκιο μέχρι την Ουλάν Μπατόρ και την Ταϊπέϊ.

Στην φωτογραφία αυτή διακόπτει τους πολιτικο-φιλοσοφικούς ρεμβασμούς του για να τοποθετήσει ξανά τους κώνους που ρυθμίζουν την κυκλοφορία των λαϊκών ορθόδοξων λιμουζινών που οδηγούσαν οι οπαδοί του Άδωνη.
ΑΡΑΙΑ-ΑΡΑΙΑ


Αν για κάθε τσιρίδα εμφανιζόταν και ένας ψηφοφόρος ο συνδυασμός του κ. Γεωργιάδη θα εκλεγόταν από τον 1ο γύρο. Δυστυχώς, ο λόγος του δεν φαίνεται να γεμίζει τα καθίσματα. Που πήγαν όλοι;
ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΒΡΩ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΦΕΔΕΣ

Οι τηλεδιδαχές του Άδωνη από την συχνότητα του Τηλεάστυ για τα στρατηγήματα του Πολυαίνου, την μακεδονική φάλαγγα και την Μιλτιάδειο υπερκέραση των άκρων της παρατάξεως των Μήδων στον Μαραθώνα δεν πήγαν χαμένες. Το πολυπληθές κοινό, ακόμα και την ώρα των δημογοριών των «Άντονι, Καρατάν, Δαλάϊκούρα» είχε περικυκλώσει τους μπουφέδες. Τα καναπεδάκια, τα σουβλάκια και οι φλογέρες δεν είχαν καμία ελπίδα να γλιτώσουν από τους προμαχούντες Αθηναίους. Οι οδοντογλυφίδες (δεν είχαν προβλεφθεί πηρούνια για την βραδιά) σπάθιζαν τον παγωμένο νυχτερινό αγέρα της Κηφισιάς και τα εν αφθονία προσφερόμενα μεζεκλίκια άφηναν τις τελευταίες τους θερμίδες στους τολμηρούς καταπίονες των Ελλήνων πατριωτών.
LUX ORIENTIS

Στγμιότυπο μεγάλης ιστορικής και συμβολικής αξίας. Ο απω-ανατολίτης συναγωνιστής δείχνει τον δρόμο στην κυρία που αφενός φοράει γούνα και αφετέρου κραδαίνει την Ελληνική σημαία. Φως εξ Ανατολών.
FOOD FOR THOUGHT

Τροφή για σκέψη τα πολυάριθμα φυλλάδια. Στο κέντρο το κερί με την φλόγα του Ελληνισμού που αντέχει στους αέρηδες της νύχτας και δεξιά (πάντα δεξιά) το… διακύβευμα των εκλογών ήτοι η μασαμπούκα πιατελόζα.                                           ΠΗΓΗ:www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: