ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ ΠΟΥ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΟΔΟΥΛΗ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ... 

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙ ΠΩΣ ΔΕ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ. 

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΩΣ Η ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΗΣ. 

Τμήματα των Ενόπλων Δυνάμεων παρελαύνουν από το πρωί σε ολόκληρη την χώρα επί τη 70η επετείω της 28ης Οκτωβρίου 1940. Η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση πραγματοποιείται στην Θεσσαλονίκη, όπου παρά το ψύχος χιλιάδες κάτοικοι έχουν σπεύσει να παρακολουθήσουν την παρέλαση. Εθνικά συνθήματα από τις μονάδες ειδικών δυνάμεων όλων των Όπλων και όλων των Κλάδων, έχουν ξεσηκώσει θύελλα ενθουσιασμού στα πλήθη.

Στέλνοντας ταυτόχρονα και τα τα κατάλληλα μηνύματα στους ξένους επισήμους και τις ξένες αποστολές που βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη λόγω DEFENSYS, ότι η Ελλάδα του Μνημονίου, υπάρχει μόνο στις ψυχές εκείνων που την θέλουν υπόδουλη.


Απί πίσω βρίσκεται μια χώρα με περήφανους κατοίκους και Ένοπλες Δυνάμεις που αποτελούν την βασική οργανωμένη δύναμη υπεράσπισης της. Οι ξένοι που βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη έχουν εντυπωσιαστεί τόσο με το πάθος αυτών που παρελαύνουν και την ακρίβεια των σχηματισμών, όσο και από το πλήθος που παρακολουθεί την παρέλαση παρά το δριμύ ψύχος.                                            ΠΗΓΗ:ellinikoforum.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: