ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Άξιοι των επιλογών μας


Αν και δεν μπορώ να πω ότι είμαι καλός Χριστιανός, αφού δεν πατάω και προφανώς ούτε πρόκειται να πατήσω στην Εκκλησία, επειδή δυστυχώς μεγάλο ποσοστό των λειτουργών της και κυρίως των ιθυνόντων της υπήρξαν κίναιδοι ψυχή τε, κυρίως, και σώματι! (Πο------ς, τους λέγαμε παλιότερα! Τώρα τους ωραιοποιήσαμε και τους λέμε Χαριτωμένους, επί το ελληνικότερο gay! Και κοντεύουμε να γίνουμε όλοι!!!)!
Όμως αυτό που βλέπω είναι ότι η μόνη Πατρίδα που μας έχει μείνει είναι μόνο η Θρησκεία μας και πρέπει να τη διαφυλάξουμε με κάθε μέσο, αφού καταφέραμε να μας Κυβερνούν Έλληνες της Διασποράς και κυρίως της Διαφθοράς!!! Ο σημερινός μας έκλεψε τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα καθώς και το επίδομα αδείας! Εν ολίγοις, τα 2/14 των αποδοχών μας! Μας έκλεψε τα μερίσματα! Μας έκανε να φαινόμαστε και να είμαστε αδύναμοι μπροστά στους απατεώνες: πρωθυπουργούς, υπουργούς, βολεφτές/βουλευτές (εξαιρούνται Σακοράφα, Ψαριανός και κάνα 2, 3 άλλοι! Οι υπόλοιποι είναι καραγκιόζηδες που ψευτοδιαφωνούν αλλά στο τέλος συμφωνούν. Τόσο καραγκιόζηδες που διερωτώμαι αν πραγματικά είμαστε Ραγιάδες και μόνον και τα περί Ηρώων μόνον σαν παραμύθι τα βλέπω!!! Βλέπω τους Γάλλους και τους ζηλεύω! Αυτοί είναι αγωνιστές! Αυτοί είναι Ήρωες! Το ότι κάποιοι Έλληνες-ήρωες, πολέμησαν τους εξωτερικούς εχθρούς (Τούρκους, Γερμανούς κλπ) δε μου λέει τίποτα γιατί τους το επέβαλαν! Οι Γάλλοι όμως έχουν τις επαναστάσεις τους κατά των Δυναστών τους, που είναι οι κυβερνώντας και αυτόν τον πόλεμο τον κάνεις γιατί αδικείσαι! Γιατί τον θέλεις! Γιατί πρέπει και όχι γιατί στο επέβαλαν οι έχοντες και κατέχοντές! Να σκοτωθείς εσύ για να ζήσουν καλύτερα αυτοί! Τα τσογλάνια, με όλο το σεβασμό, όπως έλεγε και ο Λαζόπουλος!!!
Ο συγκεκριμένος Αρχιφύλακας, για μένα είναι Ήρωας!! Το θέμα είναι πως θα ζήσει χωρίς χρήματα! Πως θα ζήσει η Οικογένεια του και τα Παιδιά του!! Εμείς οι υπόλοιποι ΡΑΓΙΑΔΕΣ τι θα κάνουμε για να τον βοηθήσουμε; Φυσικά τίποτα! Αλλά θα πούμε: Τον κακομοίρη! Πέθανε από την πείνα!
Ποιός από μας τους Ραγιάδες θυμάται το ΔΡΕΤΤΑΚΗ και το -πραγματικό- πόθεν έσχες των πολιτικών; Τον εξαφάνισαν εν μία νυχτί! Αντιθέτως, ακούω πολλούς μορφωμένους φίλους μου να μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τους πρωθυπουργούς που μας έφεραν σ' αυτό το χάλι!
Θυμάται κανείς το Διοικητή της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, που την έσωσε από τα έντοκα που θα της φόρτωνε τότε, δημιουργώντας τα REPOS! Ήταν ο πρώτος ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ της ΕΤΕ που έμαθε από την τηλεόραση ότι παραιτήθηκε! Βέβαια κάνεις από τους υπόλοιπους ΡΑΓΙΑΔΕΣ δεν κατάλαβε ότι ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ δεν έσωσε μόνον την ΕΤΕ αλλά το Λαό και την Ελλάδα, που θα καταντούσε από τότε όπως την κατάντησαν οι σωτήρες σήμερα! Αυτό δε που μου κάνει εντύπωση είναι ότι και ο χειρότερος ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ της ΕΤΕ, που υπήρξε ποτέ, μερίμνησε για το καλό τόσο της Τράπεζας όσο και των υπαλλήλων της! Ελάχιστοι όμως –μετριούνται στα δάκτυλα- οι πρωθυπουργοί, οι υπουργοί, οι δημοτικοί και λοιποί άρχοντες και γενικοί διευθυντές ενδιαφέρθηκαν για το καλό του Λαού τους και της χώρας τους! Περιοριστήκαν μόνον στο δικό τους καλό! Εμείς οι ΡΑΓΙΑΔΕΣ δεχόμαστε εξεταστικές επιτροπές για τα πεπραγμένα τους από τους ίδιους αντί από τις Ανεξάρτητες Δικαστικές Αρχές. Τώρα κατά πόσον και αυτές είναι ανεξάρτητες, είναι μία άλλη ιστορία!!
Δεν αναφέρω όνομα Διοικητού, γιατί οι διαβαθμίσεις όλων τους, με άριστα το 100, δεν υπήρξε ποτέ κατώτερη του 90, ενώ πολλοί από αυτούς ξεπερνούσαν κατά πολύ το 100, στην προσπάθεια τους να βοηθήσουν τους υπαλλήλους να επιβιώσαν! Κάποιους από αυτούς θα μπορούσε να τους χαρακτηρίσει σκληρούς! Πρόσεξε όμως ! Στην πραγματική προσπάθεια τους να σώσουν ΕΤΕ και Υπαλλήλους!!!
Για τους πολιτικούς όμως οι διαβαθμίσεις είναι κατώτερες του 10% και τις περισσότερες φορές αρνητικές! Αρκετοί από αυτούς έχουν καταχωρηθεί στη μνήμη μας σαν ΚΛΕΦΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΨΕΥΤΕΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ… και όμως, εμείς οι ΡΑΓΙΑΔΕΣ, με
λίγα ψίχουλα που μας δίνουν τους ζητωκραυγάζουμε! Ο σημερινός, μας πήρε 2 μισθούς από τα λεφτά που καταβάλαμε για να πάρουμε σύνταξη και τώρα μας δίνει ένα κατοστάρικο από τα κλεμμένα και εμείς οι ΡΑΓΙΑΔΕΣ χαιρόμαστε! Τόσο ΜΕΓΑΛΟΙ είμαστε!!
Αν θελήσω να γράψω όλα αυτά που έχω ζήσει δε θα τελειώσω ποτέ!! Σταματάω λοιπόν! Δίνω τα συγχαρητήρια μου στον Ηρώα Αρχιφύλακα, κ. Δημήτρη Ανδρεάκο! Τον διαβεβαιώνω ότι και εγώ δε θα παραλάβω και δε θα υπογράψω τα οποιαδήποτε έγγραφα του καταληστευμένου πλέον και δουλόπρεπους Ελληνικού Κράτους , κρίνω ότι αντιβαίνουν στα πιστεύω και στις αξίες μου!!
Βέβαια, εγώ δεν είμαι ΗΡΩΑΣ, γιατί δεν έχω τίποτα να χάσω! Δεν αγωνίστηκα ποτέ και το άφησα να μου ρημάξει πάντα, με αποτέλεσμα να με διακατέχει μια θλίψει, με τις αντίστοιχες συνέπιες για την υγεία μου (καρδιά, σάκχαρα κλπ).
Αλήθεια, ο Αρχιεπίσκοπος που βρίσκεται; Τι ρόλο παίζει τελικά;
Αν υπήρχε ο Χριστόδουλος θα γινόντουσαν αυτά; Ο Αρχιεπίσκοπος είναι ο Θρησκευτικός μας Ηγέτης και πρέπει να πολεμήσει για το ποιμνίο του! Πολύ περισσότερο τώρα που οι πολιτικοί ηγέτες μας είναι άστα να πάνε στο Διάολο! Γιατί ανέχτηκε να μας κλέψει 2 μισθούς ο Γιωργάκης/Σωτήρας μας; Αν ήταν ο Χριστόδουλος έτσι θα το πέρναγε; Είναι μια καλή ευκαιρία για την Εκκλησία να επανακάμψει, να δείξει ότι υπάρχει! Ό τι μας υπερασπίζεται, για να την αγαπήσει ξανά και ο Λαός και να τη δει σα στήριγμα του! Οι ανίκανοι τρόπον τινά κυβερνώντες, της δίνουν μια στερνή ευκαιρία χωρίς να το θέλουν! Ας ξεκινήσει υπερασπιζόμενη τον ΗΡΩΑ κ. Δημήτρη Ανδρεάκο και ας συνεχίσει υπερασπιζόμενη τα δικαιώματα μας! Τώρα πια το Κράτος και οι κλέφτες και ψεύτες που το εκπροσωπούν –λυπάμαι, τους ψήφισα- μας καταστρέφουν! Ας μας βοηθήσει η Εκκλησία! Ας σταματήσει ο Αρχιεπίσκοπος να το παίζει ανύπαρκτος και αν δε μπορεί ας ορίσει κάποιον άλλον μαχητικό, δυναμικό για να μας σώσει πραγματικά (όχι όπως ο Γιωργάκης και οι λοιποί συνεργάτες/συνέταιροι του! Αυτοί αγωνίζονται να μας σώσουν/τελειώσουν/αποτελειώσουν με κάθε τρόπο!!

Αναγνώστης                                                                                                                                               ΠΗΓΗ:kostasxan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: