ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

ΓΑΠ: "ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΧΩΡΑ"........... ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ... ΚΑΙ Η ΑΠΑΤΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ

Ο κοινός απατεώνας τολμά ανερυθρίαστα να θεωρεί την αποψίλωση της χώρας και το πλιάτσικο των τροικανών , ως θεάρεστο έργο αλλά και να θέτει τον εαυτό του ως Σωτήρα για τα δεινά των Ελλήνων που ο ίδιος επισώρευσε. 

Ο Γκάνγστερ ΓΑΠ τολμά απροκάλυπτα να εκβιάζει τον ίδιο λαό που του έδωσε την εξουσία. Τολμά να θέτει τα γνωστά εκβιάστηκα διλλήματα προκειμένου να του δοθεί ο χρόνος να φέρει εις πέρας την διατεταγμένη αποστολή του. 
Αυτή την φορά όμως οι αναίσχυντος πολιτικός λόγος του  , οι τελευταίες αποκαλύψεις για την ύβρη του προς τον ελληνικό λαό που τους κατηγόρησε ως διεφθαρμένους και τεμπέληδες , το απροκάλυπτο ψεύδος και η εξαπάτηση που πρόσφερε προκειμένου να πάρει την εξουσία θα οπλίσουν την συνείδηση των πολιτών για να δοθεί η κατάλληλη απάντηση !!!!!

GEORGE GO HOME.........................        ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                 ΠΗΓΗ:tolimeri.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: