ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Αγαπάς την Ελλάδα; Απόδειξε το σήμερα. Μη σηκώνεσαι από τον καναπέ, αλλά κλείσε την τηλεόραση σου…

#fullpost { display: inline; } Στο αυξημένο ενδιαφέρον που παρουσιάζουν οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του Νοεμβρίου, αφενός λόγω της εφαρμογής του "Καλλικράτη" και αφετέρου λόγω των γενικότερων εξελίξεων που αφορούν την πορεία της χώρας, αναφέρθηκε ο υπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γιάννης Ραγκούσης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου


  • Τη βεβαιότητά του ότι το υπουργείο Εσωτερικών είναι έτοιμο να πραγματοποιήσει επιτυχώς τις πρώτες εκλογές του "Καλλικράτη" εξέφρασε τη Δευτέρα ο υπουργός Εσωτερικών Γιώργος Ραγκούσης στη συνέντευξη Τύπου για τη συγκέντρωση και μετάδοση των αποτελεσμάτων που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία SingularLogic.


    Ο κ. Ραγκούσης δήλωσε ότι οι εκλογές θα αναδείξουν 13 περιφερειάρχες και 235 ισχυρούς, περισσότερο από ποτέ, δημάρχους στη χώρα.


    Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Ραγκούσης, η προοδευτική μεταρρύθμιση του "Καλλικράτη" αποτελεί την πιο ισχυρή πράξη της κυβέρνησης μέσα από την οποία αποδεικνύεται η εμπιστοσύνη της πολιτείας προς τους πολίτες.                                                       
    ΠΗΓΗ:pontikopagida.blogspot.com

  • Δεν υπάρχουν σχόλια: