ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

9% ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στο Περιστέρι… Φταίνε οι προβοκάτορες και οι ρατσιστές!!

ΚΑΤΑΡΕΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ''ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑ.ΣΟ.Κ''

Θυμάστε τι είχαμε γράψει προχτές για τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ στο Περιστέρι κ.Λαλένη; Του έφταιγαν οι ρατσιστές και οι προβοκάτορες, οι απόψεις των ''ακροδεξιών'' στα blogs και ο Άγιος Παντελεήμονας. Στo άρθρο του για τη μετανάστευση είχαμε απαντήσει με το δικό μας τρόπο καθώς δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη η μπουρδολογία του. Δείτε εδώ σχετικά.

Σήμερα επιβεβαιώνεται αυτό που από καιρό φαίνεται καθαρά. Ότι ο Λαλένης πατώνει δημοσκοπικά και ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δημήτρης Κελάφας τον περνάει άνετα και απειλεί να εξελιχθεί σε νέο Δημαρά.

Γράφει χαρακτηριστικά το olympia

O Δημήτρης Κελάφας, υποψήφιος Δήμαρχος στο Περιστέρι, που ως γνωστόν αποτελεί γνωστό μέλος της Κου Κλουξ Κλαν και έχει κάνει …μαύρη τη ζωή του Λαλένη!

Διαβάστε τώρα τον ογκόλιθο Λαλένη που ανακάλυψε ότι έχει γίνει στόχος ρατσιστών, προβοκατόρων, νεφελίμ και χερουβείμ που ως γνωστόν διατηρούν blogs και επιτίθενται κατά των …προοδευτικών του μνημονίου.

Κύριε Λαλένη, μετά από αυτήν την επική παρέμβαση, εμείς στηρίζουμε ανεπιφύλακτα τον αγώνα σας. Πιστεύουμε ότι το ίδιο θα έκαναν και ο Πατρις Λουμούμπα, ο Μανιτού, το Λάο Τσε και ο Ναβουχοδονόσορας. Κρίμα που δεν ψηφίζουν στο Περιστέρι…

Για τον ...Δημαρά του Περιστερίου γράφει σχετικά το kourdistoportocali


Ο Δημ. Κελάφας βάζει φωτιά στα (κομματικά) φρένα!...


Στα χνάρια του Γιάννη Δημαρά βαδίζει ο Δημήτρης Κελάφας, υποψήφιος Δήμαρχος στο Περιστέρι.

Μιλάμε για ολοκληρωτική αλλαγή σκηνικού σε μια περιοχή που υποτίθεται ότι είναι "άνδρο" της εργατικής τάξης και εκλέγει δεξιό δήμαρχο, τον Παχατουρίδη!

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, gallop που έχει στα χέρια της η Ρηγίλλης δίνει στον Παχατουρίδη ένα 33% και στον Δημήτρη Κελάφα που κατεβαίνει σαν ανεξάρτητος με το συνδυασμό "Περιστέρι για όλους", ένα ποσοστό 27%.

Ο Λαλένης με το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ, που λειτουργεί πλέον σαν καντεμιά, περιορίζεται στο 9%, παρότι έσπευσε να τον βοηθήσει ακόμη κι ο πρωθυπουργός.

Αν ο Κελάφας, καταφέρει όπως όλα δείχνουν να κερδίσει τις εκλογές, θα πρόκειται για μεγάλη ήττα των κομματικών μηχανισμών τόσο της Ρηγίλλης, όσο και της Ιπποκράτους, που δεκαετίες τώρα αντιμετωπίζουν τις τοπικές κοινωνίες σαν τσιφλίκια τους.

Αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής είναι το γεγονός ότι οι εκλεκτοί των κομμάτων στη τοπική αυτοδιοίκηση είναι στη πλειοψηφία τους, βουτηγμένοι στη διαφθορά επιχειρώντας ν αντιγράψουν τα πλουσιόπαιδα της κεντρικής πολιτικής σκηνής.

Ο Κελάφας έρχεται να βάλει φωτιά στους κομματικούς μηχανισμούς με αποτέλεσμα να τον αγκαλιάζει η τοπική κοινωνία.

Για να δούμε, αν θα έχουμε στο Περιστέρι, τη τρίτη μεγάλη έκπληξη των δημοτικών εκλογών: Η πρώτη είναι η αυτοχειρία Παπανδρέου με τη διακαναλική, η δεύτερη ο Δημαράς και η τρίτη-όπως όλα δείχνουν-ο Δημήτρης Κελάφας!...
.........................................
Ωστόσο φαίνεται ότι δεν είναι η μοναδική περίπτωση έκπληξης στις εκλογές που έρχονται.
Το σύστημα ΠΑΣΟΚ καταρρέει και φαίνεται ότι και ο μοναδικός ''σίγουρος'' αυτοδιοικητικά αλλά και ο μοναδικός υποψήφιος του ΠΑ.ΣΟ.Κ που στηρίζει το ΛΑ.Ο.Σ κατά δήλωση Καρατζαφέρη, ο Ασκούνης στη Καλλιθέα αντιμετωπίζει προβλήματα με την ανεξάρτητη υποψηφιότητα Κάρναβου που κερδίζει συνεχώς έδαφος.

Αναμένεται μαύρη 7η Νοεμβρίου στην Ιπποκράτους...
ΠΗΓΗ:egersis2.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: