ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Το “ξεβράκωμα” του Βαρεμένου από τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα


ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ: “ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” Όσοι έτυχε σήμερα το πρωί να παρακολουθήσουν την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα», θα είδαν και το ξεβράκωμα του προσκεκλημένου της εκπομπής Βαρεμένου. Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή…
Θέμα φυσικά ήταν τα γιαουρτώματα των πολιτικών στον Άγιο Παντελεήμονα και η κατάσταση με τους μετανάστες. Αφού με περίσσιο ενδιαφέρον και ανησυχία όλοι οι προσκεκλημένοι και οι παρουσιαστές μίλησαν για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή (κάτι το οποίο φυσικά ανακαλύψανε μετά τα γιαουρτώματα) άρχισαν τις αναλύσεις για τους μετανάστες οι οποίες βεβαίως κατέληγαν στο πόσο θλιβερή είναι η κατάσταση και ακόμα, όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο, πως οι Έλληνες πολίτες αντιδρούν έτσι γιατί υποφέρουν και όχι γιατί είναι ακροδεξιοί ή ρατσιστές. Ευτυχώς υπήρχε ζωντανή σύνδεση με τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα για να ξεβρακώσουν τόσο τον κύριο Παπαδάκη που αγανακτισμένος υποστήριζε πως δεν είναι δυνατόν να είναι ακροδεξιοί οι κάτοικοι όσο και τον Βαρεμένο ο οποίος έδινε αντιεθνικιστικά ρέστα με το τραγελαφικό του ύφος.
Μάλιστα ο κύριος Βαρεμένος δήλωσε πως είχε πάει στη λαϊκή πριν κάποιες ημέρες και μία κυρία του είπε πως θα ψηφίσει Χρυσή Αυγή και πως το θεωρεί κατάντημα να έχει αποκτήσει πολιτικό λόγο η Χρυσή Αυγή τη σήμερον ημέρα. Τότε τον διέκοψε κάποιος από τους κατοίκους και του είπε για ποιό λόγο το λέει αυτό εφόσον η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα κι εκείνος με τη σειρά του απάντησε πως δεν είμαστε κόμμα, αλλά φασιστική οργάνωση που δε θα πρεπε να έχει λόγο. Και τότε ήρθε το υπέρτατο ξεβράκωμα από τους Έλληνες του Αγίου Παντελεήμονα που αφοπλιστικότατα του είπαν πως με αυτά που λέει αυτός είναι μεγαλύτερος φασίστας!
Περιττό να προσθέσουμε πως η σύνδεση διεκόπη αμέσως και το δημοκρατικό αυτό κανάλι πέρασε σε διαφημίσεις και δεν επανήλθε ποτέ στο θέμα. Το σχόλιό μας φυσικά δε μπορεί να είναι άλλο από το ότι τα δημοκρατικά κανάλια όπως αυτό του ANT1 για ακόμη μια φορά έδειξαν το ποιόν τους όπως επίσης και το ότι ο Βαρεμένος ξεβρακώθηκε πανελλαδικώς από μια χούφτα Ελλήνων πολιτών μιας περιοχής που υποφέρει και που η Χρυσή Αυγή έχει σταθεί δίπλα της σε αυτά που περνάει τα τελευταία χρόνια.
Περαστικά σας κύριε Βαρεμένε για την ήττα που φάγατε και για το ρεζιλίκι σας. Την επόμενη φορά που κάποιος απλός Έλληνας πολίτης σας πει πως θα ψηφίσει Χρυσή Αυγή, καλύτερα να κουβαλάτε μαζί σας ένα κουτάκι με υπογλώσσια ή ένα μπουκαλάκι ξύδι…Μη μας πάθετε και τίποτα, γιατί εμείς μετά με ποιανού την κατάντια θα γελάμε; Τέλος, αφού έπεσαν οι διαφημίσεις το τηλεφωνικό κέντρο της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» κατακλύστηκε από τηλέφωνα που πολλοί συναγωνιστές αλλά και απλοί αγανακτισμένοι πολίτες έκαναν για να εκφράσουν την απέχθειά τους ως προς το χειρισμό της κατάστασης. Η απάντηση βέβαια ήταν πως όλοι έχουν το δικαίωμα λόγου και της άποψής τους και όταν ερωτήθηκαν τότε γιατί κόπηκαν οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα και για ποιό λόγο η Χρυσή Αυγή δεν είναι ποτέ προσκεκλημένη σε κάποια εκπομπή μάσησαν τα λόγια τους σαν πολύ καλά πιόνια του συστήματος της διαφθοράς και της παραπληροφόρησης.
Ντροπή και αίσχος για μία ακόμη φορά. Όσο κι αν σας πονάει η Χρυσή Αυγή αποτελεί πολιτική δύναμη, αποτελεί τη φωνή των Ελλήνων εθνικιστών αλλά και των Ελλήνων που υποφέρουν εξαιτίας των διεφθαρμένων πολιτικών. Χρυσή Αυγή ως την τελική Νίκη! - ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ     
ΠΗΓΗ:xryshaygh.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: