ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

ΤΟ DEAL ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΑΡΧΙΖΕΙ… ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

Πρώτα φρόντισαν με την ανοχή τους, να επιτρέψουν στο καρκίνωμα των αλλοδαπών εισβολέων να νεκρώσει κάθε ζωτικό σημείο της πρωτεύουσας.  
γράφει ο Reporto 

Παράλληλα εξασφάλισαν μέσω της «Ελληνοποίησης» των καρυδιών της κάθε καρυδιάς, την εξαλλαγή του καρκινώματος σε επικίνδυνη κακοήθεια σε βάρος του σώματος ολόκληρης της Ελληνικής κοινωνίας.

Και τώρα λίγο πριν τις εκλογές, "αποφάσισαν" πως ήρθε καιρός να μπαλώσουν τις ανοικτές πληγές αυτής της πόλης.

«Είδαν» άραγε τόσο ξαφνικά το έκτρωμα που δημιούργησαν με τις πολιτικές και με την ανοχή τους, και αποφάσισαν όψιμα να ασχοληθούν με τις διαδικασίες του εξωραϊσμού?

Όχι βέβαια… 

Απλούστατα αυτή τη στιγμή όλα δείχνουν πως αυτή η κυβέρνηση περνά στη δεύτερη φάση του πλέον ατιμωτικού ανθελληνικού της σχεδιασμού. 


Πρώτα απαξίωσαν την Αθήνα και τώρα απαξιωμένη και κατηφή, θα την παραδώσουν φθηνά στα μεγάλα συμφέροντα για να την αναπλάσουν και να κερδοσκοπήσουν.
Για τους πολίτες της που μέσα σ αυτό τον ορυμαγδό έχασαν περιουσίες, όνειρα και τη ζωή τους την ίδια με όχημα τη λαθρομετανάστευση κανείς δε νοιάζεται πια.
Οι συνθήκες για τα μεγάλα εμπορικά deals με στόχο τα Αθηναϊκά φιλέτα έχουν κοντολογίς ωριμάσει.

Φρόντισαν απλώς εν όψει των επερχόμενων εκλογών, να πλασάρουν ως εκδούλευση μια ακόμα πολιτική ατιμία. 

Υποτίθεται πως αποφασίζουν να απαλλάξουν το ιστορικό κέντρο από τον καρκίνο της εγκληματικότητας και της βρωμιάς που του τρώει τα σωθικά, για να αντλήσουν εκλογική πελατεία, ενώ στην ουσία αυτό που οργανώνουν είναι το φτηνό ξεπούλημα των απαξιωμένων περιουσιών των λαβωμένων κατοίκων του.

Για τους αφελείς που θα βιαστούν να υποθέσουν πως έστω κι έτσι θα πάρουν και πάλι τη ζωή τους στα χέρια τους, η αλήθεια θα είναι περισσότερο οδυνηρή απ ότι φαντάζονται.

Η στόχευση αυτής της κυβέρνησης δεν είναι να απαλλάξει την Αθήνα από την ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα και τον εφιάλτη του αλλοδαπού εισβολέα.

Ο στόχος της είναι να τον μετακινήσει στρατηγικά αυτόν ντον εφιάλτη, για να συνεχίσει να ρημάζει, να απαξιώνει, και να προετοιμάζει το έδαφος για καινούρια εμπορικά deals με στόχο την περιουσία αλλά και τη ζωή των πολιτών αυτής της πόλης. 

Κανείς δεν πρέπει να εξαπατηθεί από τα επικοινωνιακά τερτίπια αυτού του επικίνδυνου θίασου.

Η άμεση και παραδειγματική ανατροπή των υποκριτών του ψευδεπίγραφου ανθρωπισμού, είναι ή μόνη απάντηση στους «ανθρωπιστές» που καταδίκασαν έναν ολόκληρο λαό στην απόλυτη δυστυχία. ΠΗΓΗ:ellinikoforum.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: