ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟΝ "ΕΝΟΧΟ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ.....

Στην έξαρση του..."εθνικισμού" έσπευσαν να αποδώσουν οι κλεπτοδημοκράτες της κυβέρνησης και ορισμένα γνωστά ΜΜΕ την δολοφονία του αδερφού Βορειο-Ηπειρώτη που το έγκλημα του ήταν πως μιλούσε ελληνικά.
Γνωστή και μη εξαιρετέα πλέον τακτική που ακολουθείτε κατα κόρων στην Ελλάδα απο αυτούς που βολεύονται αντι έργων να δείχνουν τον αόρατο "μπαμπούλα".
Μήπως η ίδια τακτική δεν ακολουθείται και εντός συνόρων;
Μήπως όποιος μιλά για Ελλάδα δεν χαρακτηρίζεται "εθνικιστής" ως σαν να είναι ύβρις;
Μήπως όποιος αρνείται να υπηρετήσει την ψεύτικη δημοκρατία την οποία μας επέβαλαν δεν χαρακτηρίζεται "φασίστας";
Ακόμα και ο όρος "αντικομμουνιστής" έχει επινοηθεί και χρησιμοποιείτε ως όρος λες και ο κομμουνισμός όπου και αν εφαρμόστηκε προσέφερε στους λαούς κατι περισσότερο απο πείνα,στέρηση ελευθεριών και στρατόπεδα συγκεντρώσεως και κάποιοι "εθνικιστές" τον αρνούνται.
Ακόμα και ο κωλοτούμπας έχει μάθει το παραμύθι και με ευκολία ονομάζει τους διαφωνούντες "ναζιστές".Φυσικά θα μου πείτε έτσι τον βολεύει έτσι κάνει.
Γιατί στο μυαλό ΟΛΩΝ αυτών δεν περνά ή δεν τους συμφέρει να περάσει η ιδέα πως υπάρχουν και πολίτες αυτής της χώρας που δεν είναι τίποτα άλλο απο ΕΛΛΗΝΕΣ.
Ας είναι όμως όλα αυτά είναι συνηθισμένα πλέον στη χώρα μας.
Ομως στην περίπτωση της δολοφονίας του αδελφού Βορειο-Ηπειρώτη αφού όλοι ανησύχησαν με τόση ευκολία για τους κακούς "εθνικιστές"......
Δεν μπήκαν στον κόπο να μας εξηγήσουν ΟΛΑ αυτά τα χρόνια ενδιαφέρθηκαν για το πως επιβιώνει ο ελληνισμός εκεί πάνω;
Ενδιαφέρθηκαν όταν επι κομμουνιστικής κυβέρνησης διώκονταν οι Βορειο-Ηπειρώτες και αναγκάζονταν να εγγραφούν στο ΚΚ Αλβανίας μόνο και μόνο για να κρατήσουν τα σπίτια και τα χωράφια τους;
Ενδιαφέρθηκε κανείς όταν οι αλβανικές αρχές έκλειναν τα ελληνικά σχολεία;
Μήπως ενδιαφέρθηκαν επι "δημοκρατικής" κυβέρνησης Μπερίσα που παρεμπιπτόντως εξελέγη με ελληνικά χρήματα που απέστειλε η κυβέρνηση Μητσοτάκη την δεκαετία του '90 όταν οι Αλβανοί έφθασαν να βάζουν βόμβες σε εκκλησίες;
Ουτε και επι σοσιαλιστικής κυβέρνησης Θάτσι όπου κυνηγήθηκε μέχρι και ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος.
Ιδιο "ενδιαφέρον" όταν ξαναεξελέγει ο Μπερίσα και έριξε στην φυλακή 7 μέλη της Ομόνοιας επειδή τόλμησαν να υψώσουν ελληνική σημαία σε ελληνικό χωριό.
Για να μην θυμηθούμε τις δημοτικές εκλογές όπου μαχαιρώθηκαν στελέχη της ελληνικής μειονότητας.
Ολα λοιπόν τα παραπάνω....Ολες αυτές οι άδικες και εγκληματικές πράξεις έγιναν απο τους "δημοκράτες" συνομιλητές των ελληνικών κυβερνήσεων που με την σειρά τους εγκατέλειψαν στην τύχη τους τους Βορειο-Ηπειρώτες για δεκαετίες και αυτή είναι η πραγματικότητα.
Τώρα επειδή λοιπόν θέλουν αυτή η εγκατάλειψη να συνεχισθεί έδειξαν με ευκολία τον ένοχο που δεν είναι άλλος απο τον "εθνικισμό".
Ομως ο πραγματικός ένοχος είναι η δειλία τους να υπερασπιστούν τον ελληνισμό είτε αυτό λέγεται Β.Ηπειρος είτε Μακεδονία είτε ένα απλό ξερονήσι και η υποχωρητικότητα τους απέναντι σε οποιοδήποτε ανθελληνικό σχεδιασμό.
Αν κάνουμε λάθος διορθώστε μας.....αλλά
Εμείς ξεχνάμε τα παραπάνω και ρωτάμε.....Εχουν περάσει 96 ολόκληρα χρόνια απο την υπογραφή του πρωτοκόλλου της Κέρκυρας...
Μιας συμφωνίας που υπέγραψε ΚΑΙ το αλβανικό ΚΑΙ το ελληνικό κράτος και η οποία προέβλεπε αυτονομία της Β.Ηπείρου εντός της αλβανικής επικράτειας,δικαίωμα να εκλέγουν βουλευτές η μειονότητα,τα ελληνικά να είναι επίσημη γλωσσα στην Β.Ηπειρο και να διδάσκονται στα ελληνικά σχολεία και η ύπαρξη ανεξάρτητης δικαιοσύνης και αστυνομίας στα μειονοτικά χωριά.
Τι απο αυτά που ΥΠΕΓΡΑΨΕ τήρησε η Αλβανία;
Τι απο αυτά που ΥΠΕΓΡΑΨΕ απαίτησε η Ελάδα;
Ας απαντήσουν λοιπόν σε αυτά και ας αφήσουν τις υπεκφυγές και τις δήθεν δημοκρατικές και ανθρωπιστικές ευαισθησίες που εξαντλούνται σε οτιδήποτε ΔΕΝ φέρει τον όρο Ελληνας ή ελληνικό. ΠΗΓΗ:protesilaos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: