ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Μήπως έχει βαλθεί να μας εξοντώσει;

Πρέπει να έχουμε κάνει πολλές αμαρτίες για να μας κυβερνά ο Γιώργος Π.
papandreou_2Σαν να είναι χθες θυμάμαι τον κ. Γιώργο Π. Πρωθυπουργό της Ελλάδας και τον κ. Γιώργο Π., Υπουργό Οικονομίας της Ελλάδας να μας διαβεβαιώνουν ότι άλλα μέτρα δεν πρόκειται να ληφθούν εις βάρος του κοινωνικού συνόλου, πέραν αυτών που ήδη έχουν ληφθεί για να αποφευχθεί η χρεωκοπία της χώρας μας, λόγω των χρεών που της επεσώρευσαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις.
Ταύτα εγένοντο προ τριμήνου, όταν όλοι εμείς οι συνταξιούχοι και οι εν ενεργεία εργατοϋπάλληλοι, Δημόσιοι και Ιδιωτικοί, διαδηλώναμε στους δρόμους της Αθήνας για το άδικο να πληρώσουμε ΕΜΕΙΣ, για τα εγκληματικά λάθη του συνόλου των κυβερνήσεων της Μεταπολιτεύσεως, - δηλαδή αυτών του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας – που οδήγησαν το Εθνος στο τεράστιο χρέος των 300.000.000.000 δισεκατομμυρίων (και βάλε!..) ευρώ κατά συνέπειαν και στην εξάρτησι, από τους δανειστές μας.
Σαν να είναι χθες ακούω τον κ. Γιώργο Π., πρωθυπουργό της Ελλάδας, να φωνάζει προεκλογικώς ότι «λεφτά υπάρχουν» προκειμένου ο Λαός να περάσει «καλύτερες μέρες» (κατά την προσφιλή ρήσι του αειμνήστου πατέρα του Ανδρέα Π.) και να μας διαβεβαιώνει, μετεκλογικώς, ότι δεν πρόκειται ποτέ να πληγούν τα εισοδήματα εάν παραστεί ανάγκη να ληφθούν κάποια μέτρα – ότι δηλαδή θα πληρώσουν μόνον οι έχοντες και κατέχοντες.
Σαν να είναι χθες, θυμάμαι, επίσης, τον Γιώργο Π., Πρωθυπουργό της Ελλάδας, να διαβεβαιώνει τα γεροντάκια και τις γριούλες των 350 Ευρώ ότι θα τους χορηγηθεί και το περίφημο «επίδομα Αλληλεγγύης» πέρα από άλλες ενισχύσεις που έχει στο μυαλό του για την ενίσχυσι του ισχνού, οπωσδήποτε, εισοδήματός τους.
Και σαν να είναι χθες ακούω τον «πεφωτισμένο» αυτόν ηγέτη να μας διαβεβαιώνει, με στεντορεία φωνή, - προφανώς για να ακούγεται και έξω από τα σύνορα – ότι βρίσκεται με ένα… πιστόλι στο τραπέζι, για να μας βγάλει από το τούνελ των εκβιασμών της διεθνούς τοκογλυφίας και να σώσει την Πατρίδα από την χρεωκοπία.
Δυστυχώς, όμως, τίποτε απ’ όσα έλεγε το άξιο αυτό «παιντί» δεν γνώρισε την δόξα της πραγματοποιήσεως και κατ’ αυτάς της ανακουφίσεως του Ελληνικού Λαού, από το άγχος και τον φόβο, ακόμη και τον πανικό που, εν τω μεταξύ, οι επικοινωνιολόγοι του κ. Γιώργου Π. (ξέρετε, εκεί στην Εκάλη) καλλιέργησαν μεθοδικά στο κόσμο. Ετσι ώστε να προετοιμαστεί η είσοδός μας στην Κόλαση του ΔΝΤ και των Ευρωπαίων συνεταίρων του… ευαγούς αυτού (Εβραϊκού, κατά βάσιν, για να συνεννοούμεθα) ιδρύματος που δημιουργήθηκε ακριβώς για να καθυποτάξει στην Παγκόσμια Κυβέρνηση (στην Εβραϊκή Παγκόσμια Κυβέρνηση, για να συνεννοούμεθα) τους Λαούς. Και ιδιαιτέρως λαούς «άτακτους» σαν τον δικό μας (… που ανέκαθεν ενοχλούσε αφάνταστα τον Παγκόσμιο Σιωνισμό, για να συνεννοούμεθα), και παντί τρόπω έπρεπε να καθυποταχθεί, να παταχθεί.
Και όχι μόνον εψεύσθη αισχρά ο κ. Γιώργος Π. στις υποσχέσεις που από την προεκλογική περίοδο και εντεύθεν μας έδιδε, όχι μόνον στην Κόλαση του ΔΝΤ εισήλθαμε, όχι μόνον μέτρα επώδυνα ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ έλαβε, αλλά ήδη προετοιμάζεται πυρετωδώς και για το επόμενο κοστούμι μέτρων που θα μας φορέσει, περικόπτοντας ακόμη περισσότερο τους μισθούς και τις συντάξεις μας, ενώ σχεδόν βέβαιο θεωρείται ότι και τα Δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα θα εξαφανιστούν από τον χάρτη του ταπεινού εισοδήματός μας. Περί επιδομάτων δε Αδείας κλπ., ούτε λόγος να γίνεται.
Συνάμα, ο «πεφωτισμένος» αυτός ηγεμών της Ελλάδας με τους επιτελείς του και βεβαίως – βεβαίως τα παλικάρια του ΔΝΤ που εγκαθίστανται (από τον Σεπτέμβριο) μονίμως στην χώρα μας αποφάσισαν να προχωρήσουν σε σημαντικότατες αυξήσεις κάθε λογαριασμού που έχει σχέση με ΔΕΚΟ, να αυξηθεί ο ΦΠΑ σε μια σειρά προϊόντων – αύξησις η οποία θα μετακυληθεί στην τσέπη μας – και… έχει ο Θεός!
Εχει δε ο «πεφωτισμένος» αυτός ηγέτης κι άλλα πολλά καλά σχέδια για τον δύστυχο Λαό μας: Μέσω «Καλλικράτη» θα κάνει την Ελλάδα κομμάτια – για να γίνει εύκολη βορά στα νύχια των εποφθαλμιούντων στην εθνική μας υπόστασι -  με τον κ. Νετανιάχου, Πρωθυπουργό του Ισραήλ συμφώνησε προ ημερών, πράγματα που μας θέτουν ΑΜΕΣΑ σε μύριους όσους κινδύνους, κυρίως με τους Τούρκους που γυρεύουν ανέκαθεν την ευκαιρία και… ο Θεός να μας βοηθήσει με τα σχέδια που έχει για να μας «παγκοσμιοποιήσει» όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξί του στο αμερικανικό περιοδικό «Christian Science Monitor».
Κοντολογίς: Πολύ φοβούμαι, πίστεψέ με Αγαπητέ Αναγνώστη, ότι αν δεν μεσολαβήσει κάτι, από Θεού, για να μας σώσει από τον «πεφωτισμένο» αυτόν ηγέτη, σε ελάχιστο χρόνο θα παραμιλήσουμε. Οσοι δε εξακολουθούν να πιστεύουν στο πρόσωπό του, τι να πω; Ισως χρειάζονται συνδρομή από αυτούς, ξέρετε, τους καλούς ανθρώπους με τις άσπρες μπλούζες!
Σωτήρης Ζαφειρακόπουλος                                                                                                                 ΠΗΓΗ:www.elora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: