ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Με βασιλική αίγλη ο γάμος του Νικολάου και της Τατιάνας - Δείτε τις φωτό Πολλές οι γαλαζοαίματες παρουσίες


Με δύο βασιλικές παρουσίες, αυτές των βασιλισσών Σοφίας της Ισπανίας και Βεατρίκης της Δανίας, δεκάδες εκπροσώπους βασιλικών οίκων της Ευρώπης, όπως τη διάδοχο της Σουηδίας Βικτόρια, της Ισπανίας Φελίππε μετά της συζύγου του Λετίθια, αλλά και διεθνών celebrities όπως ο Σταύρος Νιάρχος, πραγματοποιήθηκε ο γάμος του Νικολάου και της αγαπημένης του Τατιάνας Μπλάτνικ στις Σπέτσες. Οι καμπάνες της εκκλησίας χτυπούσαν χαρμόσυνα μετά το τέλος του μυστηρίου, ενώ και κάποια από τα σκάφη που υπήρχαν στο νησί σφύριζαν.
Η νύφη κατεύθασε τελικά με ένα παραδοσιακό ανθοστόλιστο αμαξάκι των Σπετσών, χωρίς άσπρο άλογο όπως αρχικά είχε διαρρεύσει, συνοδευόμενη από τον πατριό της.
Το νυφικό δεν έφερε την υπογραφή Φίστενμπεργκ όπως όλοι πίστευαν λόγω της επαγγελματικής σχέσης της νύφης με την σχεδιάστρια, αλλά της σφραγίδα σχεδιαστή από τη Βενεζουέλα, τόπο καταγωγής της Τατιάνας.
Ηχηρή απουσία ήταν αυτή του πρίγκιπα Καρόλου και της συζύγου του Καμίλας, οι οποίοι αναμένονταν.
Το παρών ωστόσο έδωσαν εκπρόσωποι των σημαντικότερων οικογενειών της χώρας από Βαρδινογιάννη και Λιβανού μέχρι Χανδρή και Εμπειρίκου καθώς επίσης και ο παιδικός φίλος και συμμαθητής του Κωνσταντίνου, Αλέξαδνδρος Λυκουρέζος με τη σύζυγό του Ζωή Λάσκαρη.
Το παρών έδωσαν επίσης οι πατρινοί Γιώργος Ντάβλας, Χριστιάνα Καίσαρη, Βαρβάρα Στράτου και Ηρώ Κόβα.
Μετά το μυστήριο ακολουθεί δεξίωση στο κτήμα Κούτση, ενώ χθες οι φίλοι του γαμπρού μετά το κοκτέιλ πάρτυ τα ...εσπασαν σε γνωστό μπαρ του νησιού με το νεαρό αδελφό του γαμπρού Φίλιππο να χορεύει ζεϊμπέκικο.
Ένα από τα ευτράπελα είναι το γεγονός ότι το άλογο του αμαξιδίου που είχε κληθεί να μεταφέρει το ζευγάρι μετά το τέλος του μυστηρίου τρόμαξε από τον καταιγισμό φλας και το έσκασε...


Δεν υπάρχουν σχόλια: