ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΑΠΕΙΛΗ, ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΤΑΓΗΣ… ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΦΥΤΙΛΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΤΗ.

“Ήδη, σε μόλις 10 μήνες, κάναμε περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση στο παρελθόν. Κάνουμε το αυτονόητο πραγματικότητα. Και είμαστε ακόμη στην αρχή.” 

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 

Αυτά τα λόγια οι συντάκτες των πρωθυπουργικών ομιλιών, αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν ως επίλογο, στο υποτιθέμενο άρθρο του ημιελληνόφωνου πρωθυπουργεύοντος.
Και ο αδίστακτος εκχωρητής της εθνικής μας ανεξαρτησίας, τα προσυπέγραψε και τα μοστράρισε ως βαρυσήμαντη δήλωση, αποσκοπώντας να προσγειώσει μια κοινωνία ολόκληρη με τρόπο βίαιο στον πιο παγερό χειμώνα που έρχεται, μετά το πέρας της γερμανικής κατοχής

Για όλους εμάς που νιώσαμε στο πετσί μας το αποτέλεσμα της δεκάμηνης παραμονής του δοσιλογισμού στην εξουσία, είναι αυτονόητο πως η παραπάνω πρωθυπουργική δήλωση, συνιστά μια ακόμη δήλωση υποταγής.
Αλλά και η διαβεβαίωση πως «είμαστε ακόμα στην αρχή», προϊδεάζει με απόλυτη σαφήνεια για το τι πρόκειται να ακολουθήσει στο άμεσο μέλλον...


Πρόκειται για μια σαφέστατη διαβεβαίωση που δεν μπορεί να έχει αποδέκτη τον ελληνικό λαό.
Γιατί αυτός ο λαός, μέσα σε μόλις δέκα μήνες έχασε την περηφάνεια του, τη στοιχειώδη αξιοπρέπειά του, την ικανότητά του να ανταποκρίνεται στοιχειωδώς στις ανάγκες της τρέχουσας καθημερινότητας. Το δικαίωμά του σε μια στοιχειωδώς ανθρώπινη ζωή.
Αυτός ο λαός βλέπει την πατρίδα του να καταρρέει.
Την εδαφική της ακεραιότητα να αμφισβητείται βάσιμα.
Βλέπει τον εφιάλτη της ανέχειας να πνίγει στη δυστυχία την τρίτη ηλικία.
Βλέπει την άβυσσο της αβεβαιότητας να ανοίγει διάπλατα για να καταπιεί τη νέα γενιά μαζί με τα όνειρά της και την ελπίδα της για ένα καλύτερο μέλλον.

Γι αυτό το λαό, για τον καθημερινό απλό άνθρωπο, η πρωθυπουργική διαβεβαίωση πως «είμαστε ακόμα στην αρχή», δε συνιστά υπόσχεση ελπίδας αλλά μια αδίστακτη απειλή από έναν αδίστακτο πρωθυπουργεύοντα που μίσησε αυτή τη χώρα κι αυτό το λαό, περισσότερο απ ότι τους μίσησαν και οι πλέον άσπονδοι διαχρονικοί εχθροί τους.

Αυτή η διαβεβαίωση, εκτός από ευθεία απειλή για τον απλό Έλληνα πολίτη, συνιστά ταυτόχρονα μια ακόμα διαβεβαίωση υποτέλειας απέναντι στα αφεντικά που τον χειραγωγούν, πως τα γραμμάτια που υπέγραψε, είναι αποφασισμένος να τα εκπληρώσει, αδιαφορώντας για το τίμημα που θα έχουν γι αυτόν το λαό και για τούτον τον τόπο.

Πρόκειται για μια επικίνδυνη προειδοποίηση μίσους που στοχοποιεί ευθέως την ίδια την Ελλάδα. Πρόκειται για την τελευταία μάσκα που έριξε ο επικεφαλής του αδίστακτου θίασου που κυβερνά τη χώρα, αποκαλύπτοντας έτσι το εφιαλτικό πρόσωπο των επιλογών της παγκόσμιας διακυβέρνησης, που κρύβεται πίσω από το λάγνο χαμόγελο του ημιελληνόφωνου τσιρακιού της.

Καθήκον και υποχρέωση όλων εκείνων που αντιλαμβάνονται την αλήθεια και διαβλέπουν τον εφιάλτη που έρχεται, είναι να μετατρέψουν αυτή την απροσχημάτιστη ομολογία σε φυτίλι που θα πυροδοτήσει το δυναμίτη του καθολικού λαϊκού ξεσηκωμού, με στόχο την άμεση και παραδειγματική ανατροπή της πιο μισητής κυβέρνησης που πέρασε ποτέ από αυτό τον τόπο.

Το χρωστάμε στους πατεράδες μας…
Το οφείλουμε στα παιδιά μας για να μπορούμε αύριο να συνεχίσουμε να τα κοιτάζουμε στα μάτια… Το χρωστάμε στα γεννημένα και αγέννητα εγγόνια μας που οφείλουμε να τους εξασφαλίσουμε ζωή σε ένα περιβάλλον αξιοπρέπειας μακριά από το προσκύνημα, το ραγιαδισμό και την υποταγή.

Αυτός ο λαός έχει ιστορική ευθύνη να ενεργοποιήσει ένα πανευρωπαϊκό ντόμινο ξεσηκωμού ικανό να ανατρέψει συνολικά τα σχέδια της παγκόσμιας διακυβέρνησης, και να γυρίσει μια νέα σελίδα στη σύγχρονη ιστορία.                                                                                                               ΠΗΓΗ:ellinikoforum.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: