ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ

Θλίψη και οδύνη εξέφρασαν οι πολιτικοί παράγοντες για τον άτυχο πιλότο μας που έχασε χθες την ζωή του στο τραγικό δυστύχημα.
Υποκρισία και "τζάμπα" λόγια που επαναλαμβάνονται απο τους ίδιους ανθρώπους καθε φορά που ένας Ελληνας είτε στρατεύσιμος είτε πολίτης χάνει την ζωή του εξαιτίας της αδιαφορίας και της ανικανότητας τους.
Ο πρωτος πολίτης της χώρας με τις "ιδιαίτερες ευαισθησίες" δήλωσε....συγκλονισμένος και θυμήθηκε ότι πρέπει να τρέφουμε σεβασμό σε όσους πέφτουν την ώρα του καθήκοντος.
Εχει άραγε αναρωτηθεί ΠΟΣΟΙ Ελληνες έχουν πέσει την ώρα του καθήκοντος για να μπορούν σήμερα οι πολιτικάντιδες να λεηλατούν την πατρίδα;
Εχει σκεφτεί ποσοι υβρίζονται καθημερινά επειδή προσπαθούν να κρατήσουν την μνήμη και την ιστορία ζωντανή;
Οχι βέβαια με το "άλλοθι" που μας εξασφαλίζει ο ρόλος του Προέδρου λέμε καθε φορά πέντε κουβέντες συμπάθειας και πάμε για...ύπνο.Με τον ίδιο τρόπο ευχόμαστε "κουράγιο" και στον ελληνικό λαό που "φτύνει αίμα" και αμέσως ο σεβάσμιος Πρόεδρος γίνεται αυτό που επιβάλει η θέση του.
Στο ίδιο μήκος και ο πρωθυπουργός που εξέφρασε οδύνη....Προς ποιους άραγε;
Αυτούς που προσπάθησε να τους κόψει το πενιχρό πτητικό επίδομα;Αυτούς που για "οικονομικούς λόγους" μείωσε την συχνότητα των ασκήσεων και τους απαγόρεψε να πετούν στο Αιγαίο μας συμφωνώντας στα ανθελληνικά σχέδια που δεν επέτρεπαν τις πτήσεις πέραν του 25 μεσημβρινού;
Στη συχνότητα των ατυχημάτων στάθηκε η ΝΔ ξεχνώντας ότι "ξεχαρβάλωσε" τις ένοπλες δυνάμεις μειώνοντας την θητεία μόλις στους 9 μήνες και αυτό για ψηφοθηρικούς λόγους.
Μέχρι και το ΚΚΕ "στεναχωρήθηκε" που στην πραγματικότητα ζει 100 χρόνια πίσω και είναι βέβαιο πως αν είχε μπροστά του τον νεκρό πιλότο θα τον αποκαλούσε "φασίστα" μόνο και μόνο επειδή ήταν αξιωματικός και αγαπούσε την πατρίδα του.
Ο λΑΟΣ ποιο "πρακτικός" ασχολήθηκε με την οικογένεια του θανόντος και ζήτησε την στήριξη της πολιτείας.Αμ δε....Δεν ήταν κύριοι ούτε λαθρομετανάστης ούτε Κούνεβα ο μακαρίτης για να τους δώσουν διαμέρισμα.Το πολύ πολύ να πάρουν μια κουτσουρεμένη σύνταξη απο τον ¨προοδευτικό" Λομβέρδο και σε ένα μήνα δεν θα τους θυμάται κανείς.
Οσο για τον ΣΥΝ που σε καθε ευκαιρία κατηγορεί τις ένοπλες δυνάμεις,χρησιμοποιεί μέχρι και το γνωστό αληταριό για να παρουσιάζεται έξω απο κέντρα εκπαίδευσης της χώρας και να προτρέπει τους νεοσύλεκτους στην λιποταξία και την δήλωση "αντιρρησίας συνείδησης"....Ε και αυτοί λυπήθηκαν και ζητούν διερεύνηση.
Είδατε λοιπόν ΟΛΟΙ έχουν ευαισθησίες αλλά ΟΛΟΙ δεν έκαναν πέρα απο λόγια ΤΙΠΟΤΑ.
Γιατί "μακάρι" το παλικάρι να ήταν ο πρώτος και ο τελευταίος αλλά δυστυχώς δεν είναι.
Ουτε ένας μήνας δεν πέρασε που έπεσε το Απάτσι στα Μέγαρα.
Πέρσι ίσως κάποιοι ξέχασαν την δολοφονία της κοπέλας υπαλλήλου στο Γερμανό απο τους Παπανδρέλληνες και εκεί ΟΛΟΙ λυπήθηκαν.
Οπως είχαν λυπηθεί και για την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ των τριών αξιωματικών μας στα Ιμια που μόνο κάποιοι ελάχιστοι θυμίζουν ότι ΠΡΕΠΕΙ να θυμόμαστε.
Ο θάνατος των υπαλλήλων της Marfin απο τους "επαναστάτες".
Οπως επίσης ο θάνατος του υπαξιωματικού στον Εβρο και τόσα άλλα περιστατικά που οι πολιτικοί περιορίστηκαν στην "θλίψη".
Γιατί ΟΛΑ αυτά τα περιστατικά δεν έγιναν τυχαία.Και σε τελική ανάλυση υπάρχουν ένοχοι.
Ενοχοι που είτε σχεδίασαν είτε απο αμέλεια προκάλεσαν τους θανάτους.
Και σε αυτές όμως τις περιπτώσεις συνέβη ότι γίνεται πάντα στη χώρα μας.
Ατιμωρησία και λήθη.
Ως ελάχιστο λοιπόν απέναντι στην μνήμη αυτού του ανθρώπου θα έπρεπε αν μη τι άλλο σήμερα να είχε παραιτηθεί και ο Υπουργός Εθνικής Αμυνας αλλά και ο Αρχηγός της Αεροπορίας αλλά ποιος έχασε το φιλότιμο για να το βρουν αυτοί.                                                                                                           ΠΗΓΗ:protesilaos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: