ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Οι μπομπονιέρες και τα δώρα του γάμου Νικολάου-Τατιάνας

Την τιμητική τους έχουν σήμερα οι Σπέτσες καθώς στις 7:30 το απόγευμα θα τελεστεί στο πανέμορφο νησί ο γάμος του Νικολάου με την Τατιάνα Μπλάτνικ.
Το protothema.gr σας παρουσιάζει κατ΄ αποκλειστικότητα τις πολύ ξεχωριστές μπομπονιέρες που θα μοιραστούν στο γάμο αλλά και τα δώρα προς τους κουμπάρους.
Τις μπομπονιέρες έχουν αναλάβει δύο διαφορετικοί οίκοι κοσμημάτων: τα κοσμηματοπωλεία του Αντώνη Βουράκη και του Κώστα Καίσαρη. Η παραγγελία προς τον Αντώνη Βουράκη είναι συγκεκριμένη και αφορά τους VIP καλεσμένους. Εκατόν πενήντα ασημένιες μπομπονιέρες σε οβάλ σχήμα, που έχουν πάνω τους τον θυρεό, τα μονογράμματα των μελλόνυμφων και την ημερομηνία του γάμου, θα προσφερθούν σε γαλαζοαίματους και jet setters.


Ο οίκος Βουράκη ετοιμάζει και τα δώρα που θα δοθούν από το ζευγάρι στους κουμπάρους. Πρόκειται για πρωτότυπα ασημένια μανικετόκουμπα τα οποία συνδυάζουν τα μονογράμματα των μελλόνυμφων με δυο σύμβολα καλής τύχης: την πέτρα τιρκουάζ και το ξύλο. Οι υπόλοιπες μπομπονιέρες (εξίσου εντυπωσιακές και αυτές) φτιάχτηκαν στο κοσμηματοπωλείο «Kessaris». Στις κυρίες θα προσφερθούν ασημένια βραχιόλια διακοσμημένα με κοχύλια, ενώ στους κυρίους θα δοθούν κομπολόγια με ανάλογο θέμα.
Το «παρών» στο μυστήριο και τη δεξίωση αναμένεται να δώσουν 350 καλεσμένοι.
Παρόλο που η οικογένεια δεν αφήνει να διαρρεύσουν τα ονόματα για λόγους ασφαλείας, είναι σίγουρο ότι θα παραβρεθούν οι βασιλικές οικογένειες της Ισπανίας, της Δανίας, της Ολλανδίας, της Σουηδίας, της Νορβηγίας, ο πρίγκιπας Αλέξανδρος, η πριγκίπισσα Αικατερίνη και άλλοι. Θα παραστούν ακόμη ο Ντίντης και η Λούλα Γουλανδρή, μέλη των οικογενειων Εμπειρίκου, Λιβανού, ο Γιώργος και η Αριέττα Βαρδινογιάννη, ο Γιώργος και η Ηρώ Κόβα, ο Μιχάλης Χανδρής, ο Φίλιππος και η Μαρίνα Στράτου, ο Βασίλης και η Χαρά Καίσαρη, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Ζωή Λάσκαρη, ο Νίκος με τη Βαρβάρα Βερνίκου, o Γιώργος με την Ελενα Ντάβλα κ.ά.


Η οικογένεια ετοιμάζεται να γιορτάσει τον γάμο με δύο δεξιώσεις. Η πρώτη που δεν θα είναι και τόσο επίσημη θα δοθεί στο ξενοδοχείο «Ποσειδώνιο», το οποίο είναι μικρογραφία του «Grand Hotel» των Καννών. Σε αυτό το κάλεσμα θα βρεθούν λίγοι γαλαζοαίματοι, αφού εκείνη την μέρα θα καταφτάνουν στο νησί από το εξωτερικό και θα προτιμήσουν να ξεκουραστούν. Πρόκειται κυρίως για ένα κοκτέιλ πάρτι που αφορά περισσότερο τη στενή οικογένεια και την generation next. Η επίσημη και μεγάλη δεξίωση θα δοθεί μία μέρα μετά το μυστήριο.
Είναι η πρώτη φορά που το κτήμα Κούτση θα ανοίξει τις πόρτες του για να υποδεχτεί ένα τόσο glamorous event. Οι εκλεκτοί καλεσμένοι θα απολαύσουν σούπερ γεύσεις από το catering του «Ekali club». Θα υπάρχει μεγάλη ποικιλία από ψαρικά, κρεατικά και σαλάτες, προκειμένου να λύψουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Σε αυτό το κάλεσμα το dress code θα είναι πολύ αυστηρό, όπως εξάλλου αναγράφεται και στην πρόσκληση. Οι κυρίες πρέπει να φορούν μακριές τουαλέτες και οι άντρες απαραιτήτως σμόκιν.
Λέγεται μάλιστα ότι για τον γάμο αυτό άδειασαν οίκοι υψηλής ραπτικής της Ευρώπης και βγήκαν από τις θυρίδες σπάνιες συλλογές κοσμημάτων με μπριγιάν και σπάνιες πέτρες ειδικά γι’ αυτή τη βραδιά. Την όλη διοργάνωση έχει αναλάβει η εταιρεία «The Genie». Οι κυρίες Χριστίνα Φιλιαγκουρίδου και Ελίνα Σμπώκου έχουν φροντίσει να υπάρχει αρκετό προσωπικό ώστε η διαδικασία του seating να είναι άμεση και ακριβής.
Στο κομμάτι της διακόσμησης βάζει την πινελιά της η Φαίη Βαλίδη που τα τελευταία χρόνια έχει συνδυάσει το όνομά της με πολλά επιτυχημένα events. Και πάνω στα τραπέζια θα υπάρχουν διακριτικές συνθέσεις από αρωματικά φυτά του «LV Petridis». Η όλη ατμόσφαιρα θα έχει κάτι πολύ σικάτο και θα αποπνέει, όπως αναμένεται, ελιτίστικο αέρα. Η μουσική επιμέλεια της βραδιάς θα γίνει από τον Ντένη Μουζάκη, ο οποίος έχει επιλέξει ειδικά κομμάτια για τον πρώτο χορό του ζευγαριού. Επίσης, θα υπάρχει και live μπάντα που θα παίξει ξένη και ελληνική μουσική. ΠΗΓΗ:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: