ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Νικόλαος - Τατιάνα: Λεπτομέρειες για το γάμο

Νικόλαος - Τατιάνα: Λεπτομέρειες για το γάμο

Την Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2010, τα διεθνή media θα κάνουν focus στις κοσμοπολίτικες Σπέτσες.

Εκεί, στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου, ο πρίγκιπας Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ θ’ ανταλλάξουν γαμήλιους όρκους ενώπιον Θεού, κοινών θνητών και δεκάδων γαλαζοαίματων, οι οποίοι θ’ αρχίσουν όπου να ’ναι να καταφθάνουν στη χώρα μας.

Το ένθετο «Piazza» του κυριακάτικου «Veto» δημοσίευσε πλούσιο ρεπορτάζ για το επικείμενο λαμπρό γεγονός, αποκαλύπτοντας παράλληλα και άγνωστες λεπτομέρειες από τη ζωή των δύο ερωτευμένων. Σε δηλώσεις που έκανε πριν από μερικές μέρες ο Δήμαρχος Σπετσών Ευάγγελος Κονταξάκης τόνισε μεταξύ άλλων ότι πέρα από τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας που έχει πάρει η πρώην βασιλική οικογένεια, ειδικά στις 25 Αυγούστου, θα βρίσκονται σε επιφυλακή τόσο το Λιμενικό όσο και οι αστυνομικές αρχές του νησιού.

Το γραφικό λιμανάκι των Σπετσών θα γεμίσει εκείνη την ημέρα με πολυτελείς θαλαμηγούς και οι έλεγχοι θα είναι -δίχως αμφιβολία- εξονυχιστικοί. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τατιάνα πρόκειται να καταλύσει σε πολυτελή σουίτα του ξενοδοχείου Ποσειδώνιο, όπου θα διαμείνουν και αρκετοί εκπρόσωποι βασιλικών οικογενειών αλλά και φίλοι του ζευγαριού.

Ανάμεσα στους υψηλούς προσκεκλημένους που αναμένεται να δώσουν το παρών είναι η θεία του γαμπρού, βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, τα πρώτα ξαδέλφια του, διάδοχοι πρίγκιπες Φελίπε της Ισπανίας και Φρειδερίκος της Δανίας, και εκπρόσωποι από τις βασιλικές οικογένειες του Μπαχρέιν, της Ιορδανίας, της Σουηδίας, της Νορβηγίας, της Μεγάλης Βρετανίας, του Λουξεμβούργου και του Λιχτενστάιν.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ θα φορέσει, όπως ήταν αναμενόμενο, μια unique νυφική δημιουργία με την υπογραφή της εργοδότριας της (και επίσης γαλαζοαίματης) Diane Von Furstenberg, ενώ θα φτάσει παραδοσιακά στη Μητρόπολη των Σπετσών μέσα σε μια ανθοστόλιστη άμαξα που θα σέρνουν δύο άσπρα άλογα. Το δάχτυλο της θα κοσμεί φυσικά το μονόπετρο με το ζαφείρι που της δώρισε ο πρίγκιπας όταν της έκανε πρόταση γάμου. Για την ιστορία, το εν λόγω δαχτυλίδι φορούσε κάποτε η γιαγιά του, βασίλισσα Ίνγκριντ της Δανίας και στη συνέχεια πέρασε στη μητέρα του, Άννα-Μαρία, η οποία του το χάρισε για να το προσφέρει στην αγαπημένη το υ εν’ όψει των γάμων τους.

Λίγο πριν το ευτυχές γεγονός ο πρίγκιπας Νικόλαος θα φιλοξενηθεί οικογενειακώς στην έπαυλη της οικογένειας Μαυρολέοντος, στο Πόρτο Χέλι, και θα εμφανιστεί στις Σπέτσες ντυμένος γαμπρός με το καΐκι «Αφρόεσσα», το οποίο είχε κάνει δώρο ο πατέρας του, τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, στην Άννα Μαρία, για τα 60α γενέθλια της. Να σημειωθεί πως ο τελευταίος βασιλικός γάμος που έγινε στην Ελλάδα πριν το επικείμενο του Νικόλαου ήταν εκείνος του πατέρα του στις 18 Σεπτεμβρίου 1964. Πάνε δηλαδή 46 ολόκληρα χρόνια από τότε! Κουμπάροι στο νέο royal γάμο θα είναι ο αδελφός του γαμπρού, πρίγκιπας Παύλος, ο αδελφός της νύφης, Μπόρις Μπλάτνικ και ο παιδικός φίλος του Νικόλαου, Νάσος Θανόπουλος, ο οποίος θα του ανταποδώσει την κουμπαριά, καθώς ο πρίγκιπας ήταν κι αυτός κουμπάρος στο δικό του γάμο που έγινες πριν λίγο καιρό. Η γαμήλια δεξίωση που θα ακολουθήσει θα γίνει σε κτήμα του νησιού, στην περιοχή Κουζουλού Σπετσών, το οποίο έχει θέα στη Σπετσοπούλα. Μεταξύ των εκπλήξεων που επιφυλάσσουν, τέλος, οι μελλόνυμφοι στους καλεσμένους τους είναι κι ένας τραγουδιστής της διεθνούς μουσικής σκηνής, ο οποίος θα τραγουδήσει για χάρη της επισημοποίησης του έρωτα τους. Φήμες αναφέρουν τον Έλτον Τζον, όμως επίσημα το όνομα του καλλιτέχνη δεν έχει ανακοινωθεί.

Ο γαλαζοαίματος που λατρεύει το ζειμπέκικο

Αν και έχει απασχολήσει αρκετά λόγω της ευγενικής καταγωγής του και της προσωπικής του ζωής, ο Νικόλαος προσπαθεί όσο μπορεί ν’ αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας και να κρατά ένα χαμηλό προφίλ. Η αλήθεια για τον 41χρόνο πρίγκιπα που σε λίγα 24ώρα θα εξέλθει (ηρωικά!) από το club των ανύπαντρων είναι ότι αγαπά οτιδήποτε ελληνικό. Το ζειμπέκικο που όταν το δοθεί η ευκαιρία, ξεδιπλώνει το ταλέντο του, στον βαρύ αυτό αντρικό χορό.

Το Πόρτο Χέλι, όπου βρίσκεται το εξοχικό της οικογένειας του και το έχει συνδέσει με τρυφερές αναμνήσεις από την παιδική του ηλικία. Τις ελληνικές ομορφιές της περιφέρειας που δε χορταίνει να γνωρίζει κάθε χρόνο, κάνοντας παρέα με την αγαπημένη του road trips από τη Μακεδονία μέχρι την Πελοπόννησο. Και βέβαια το ελληνικό φαγητό που έμαθε να τρώει σε αφθονία από τα χεράκια της μητέρας του –πλέον κι από εκείνα της μέλλουσας γυναίκας του. Το αγαπημένο φαγητό του πρίγκιπα είναι τα ντολμαδάκια με αυγολέμονο και όπως έχει ομολογήσει ο ίδιος η Τατιάνα έχει μάθει να του το μαγειρεύει καταπληκτικά.

Μια καλλονή στον glam κόσμο της μόδας


Ψηλή, καλλίγραμμη με ωραίο πρόσωπο και αριστοκρατική εμφάνιση η Τατιάνα Μπλάτνικ θα μπορούσε άνετα, αν ήθελε, να κάνει καριέρα στο χώρο της έβδομης τέχνης. Τι συνέβη και ασχολήθηκε τελικά με τις δημόσιες σχέσεις και τη μόδα;

Το 2006 βρέθηκε στα εγκαίνια της μπουτίκ της Diane Von Furstenberg, στο Λονδίνο και ενθουσιάστηκε τόσο πολύ από την προσωπικότητα της που αποφάσισε να της γράψει ένα γράμμα, ζητώντας της να δουλέψει κοντά της, αναλαμβάνοντας το κομμάτι των p.r. Η γνωστή σχεδιάστρια την κάλεσε αμέσως και τα τελευταία τρία χρόνια η Μπλάτνικ βρίσκεται στο πλευρό της. Στην καθημερινότητα της φροντίζει να χαίρεται τα απλά πράγματα της ζωής όπως το σινεμά και το θέατρο.

Της αρέσει να βλέπει ταινίες κα να τις σχολιάζει με τον αγαπημένο της. Δείχνει μάλιστα ιδιαίτερη προτίμηση στις αισθηματικές κομεντί και τα ντοκιμαντέρ. Όταν βρίσκεται στην Ελλάδα πηγαίνει συχνά βόλτα στη θάλασσα, ενώ ακόμη και στο βροχερό Λονδίνο πάντα εξοικονομεί λίγο χρόνο για περπάτημα στο Hyde Park.

Συχνά βάζει τις φόρμες και τα αθλητικά παπούτσια της και κάνει τζόκινγκ, ενώ από τα αγαπημένα της σπορ είναι το κολύμπι και το σκι, τόσο στο βουνό και το θαλάσσιο. Αγαπά όμως πολύ και το ποδόσφαιρο και δηλώνει φαν της Εθνικής Ελλάδος. Όταν κατακτήσαμε το Euro 2004 η Τατιάνα βρισκόταν στις κερκίδες με το Νικόλαο και πανηγύριζε κρατώντας την ελληνική σημαία.                       ΠΗΓΗ:www.madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: