ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ VS PAPANDREOY



Τι ελέγετo πριν τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές. Απολαύστε υποσχέσεις στα κατωτέρω video.


Χωρίς σχόλια. No comments.

Μόνον τα κατωτέρω αναγκαία. Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι !!
1. Ο γράφων δεν έχει σκοπό να υποστηρίξει οποιοδήποτε κόμμα.
2. Όπως και αλλού ανέφερα η μεν Νέα Δημοκρατία μέχρι τον Οκτώβριο ενώ έβλεπε ότι θα έπρεπε να ληφθούν μέτρα λόγω των ευρωεκλογών και των βουλευτικών εκλογών δεν έλαβε κανένα μέτρο για 8 περίπου μήνες για να αποφύγει το πολιτικό κόστος.

του ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΜΠΙΛΛΗ

Στη συνέχεια και ενώ η κατάσταση ήταν κρίσιμη και απαιτούσε άμεσα μέτρα, η νέα κυβέρνηση άφησε να περάσουν περίπου 6 μήνες χωρίς να πάρει κανένα μέτρο με αποτελέσμα η κατάσταση να γίνει εκρηκτική...





Στο ενδιάμεσο ακούγαμε για open gov και ηλεκτρονική διακυβέρνηση με αποτέλεσμα εν αναμονή "μελέτης" εκατομμυρίων προτάσεων συνήθως άσχετων πολιτών να μην γίνεται τίποτε.



Επίσης ακούγαμε τους πρώτους μήνες συζητήσεις και διαφωνίες των στελεχών του κυβερνώντος κόμματος για το ποιος θα πάρει αύξηση και πόσο από τα λεφτά που θα μοίραζε η κυβέρνηση, για την "πράσινη ανάπτυξη" που θα μας έσωζε και που φαίνεται ότι την πουλήσαμε χθες στην Frau Άγκελα, οδηγούσαμε φτωχούς ανθρώπους να ακινητοποιήσουν τα παλιά τους αυτοκίνητα δήθεν για να πάρουν με επιχορήγηση του κράτους καινούργια, ακούγαμε ότι όλα τα κρατικά αυτοκίνητα θα αντικατασταθούν με υβριδικά, ακούγαμε με ανοικτό στόμα ότι θα τοποθετηθούν παντού on line ταμειακές μηχανές, ακούγαμε ότι έπρεπε να μαζεύουμε τις αποδείξεις που πάντα εκδίδονταν (υπεραγορές, κτλ.) για να μην χάσουμε το αφορολόγητο μας με στόχο να εισπράξουν πενταροδεκάρες από το αφορολόγητο αυτό από άτομα που για πολλούς λόγους δεν θα μπορέσουν να μαζέψουν τις απαιτούμενες αποδείξεις (πχ μεγάλοι μστην ηλικία, κτλ.).



Βέβαια τελικά κανείς πολίτης στο open gov δεν πρότεινε τα μέτρα που είχε φαίνεται προαποφασίσει η κυβέρνηση (αυτό είπε στη βουλή για το φορολογικό ο βουλευτής και μτέως πρόεδρος της βουλής Απόστολος Κακλαμάνης), δηλαδή ο πρωθυπουργός και ο υπουργός οικονομικών, μετα την "απώλεια" της εθνικής μας ανεξαρτησίας, τις εντολές και "καλό κουράγιο" του "γελοίου" και από το Κυπριακό Όλυ Ρεν, που θα επανέλθει για να διατάξει τον υφιστάμενον του πρωθυπουργό της χώρας να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις για πρόσθετα μέτρα εξαφάνισης και του 14ου και του 13ου μισθού και για περαιτέρω εξαφάνιση εργασιακών δικαιωμάτων, για περαιτέρω μείωση μισθών και συντάξεων και για ξεπούλημα των πάντων.

Ίσως μετά από από υποδείξεις της ανθυπάτου κυρίας Μέρκελ και για ξεπούλημα όσο όσο ακόμα και της Ακρόπολης.

Έτσι θα γλυτώσουμε μερικά δέκατα της μονάδας από τομ επιτόκιο δανεισμού μας και θα συνεχίσουμε να έχουμε την πολιτικήν "υποστήριξη" της ΕΕ που δεν είναι υποστήριξη σε μας αλλά στους δανειστές μας για να μας γδάρουν κυριολεκτικά.
Με την ύφεση δε που θα επακολουθήσει, ο θεός να βάλει το χέρι του.

Κύριε πρωθυπουργέ σας θυμίζω το τραγούδι του Έλληνα Μίκη Θεοδωράκη, "Διότι δεν συνεμορφώθη με τις υποδείξεις" που προφανώς δεν το ξέρετε αφού επιδιώξατε τις υποδείξεις για αποκτήσουμε όπως λέτε "αξιοπιστία".

Μέχρι που έσκασε η βόμβα.
Απολαύστε κατωτέρω τις προεκλογικές συζητήσεις ιδίως τα λεγόμενα του πρωθυπουργόυ μας που η "έκτακτη" κατάσταση που "δεν γνώριζε" τον υποχρέωσε να τα αλλάξει πορεία κατά 360 μοίρες για να σώσει τη χώρα.

Όχι γιατί είναι "αναξιόπιστος" αυτός που θα επαναφέρει μτην αξιοπιστία της χώρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: