ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Επιμένουν και πάλι στα ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ στη Μαρίνα Ημαθίας

Στην ΜΑΡΙΝΑ ΗΜΑΘΙΑΣ ο γνωστός πολιτιστικός σύλλογος επιμένει να παίζει ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ τραγούδια ως δήθεν παραδοσιακά της Μακεδονίας. Ψάχνωντας τρόπο να εισάγουν στην Ελληνική Μακεδονία ,ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ πολιτιστικά στοιχεία,αλιεύουν ότι βρουν από Σερβία και Βουλγαρία. Ότι να'ναι - απ'όπου να'ναι ... αρκεί ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ. Το δολάρια είναι πολλά κι αν χρειαστεί μερικοί γενίτσαροι να παραστήσουν τους Κινέζους...δεν τους σταματάει ούτε η κακογουστιά , ούτε η επιστήμη.

Και για να ΜΗΝ ΠΟΥΝ ότι τους συκοφαντούμε ακολουθούν δύο video που αποδεικνύουν την ΓΝΗΣΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ προέλευσή τους. Καταλαβαίνετε ότι το "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ" έθνος είναι μία εφεύρεση-τουρλού με ΚΛΕΜΜΕΝΑ πολιτιστικά στοιχεία από την αρχαία Ελλάδα και τη σύγχρονη Βουλγαρία.




Κι ακόμα ένα παράδειγμα για να ΜΗΝ μιλάμε για "συμπτώσεις" (Πατήστε watch on YouTube)
:


Το τραγούδι είναι Βουλγαρικής προέλευσης του 1878 του οποίου οι στίχοι παραποιήθηκαν από έναν Σκοπιανό καλλιτέχνη ώστε να ΜΗΝ θυμίζει την πραγματική του προέλευση. Το ίδιο έκαναν οι Σκοπιανοί και με την Βουλγαρική γλώσσα την οποία παραποίησαν και τη βάφτισαν "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ". Για να δείτε πως παραποιήθηκαν οι στίχοι διαβάστε το σχετικό άρθρο στην wikipedia .
Αξίζει παράσημο ανδρείας από τον Βουλγαρικό στρατό στο σύλλογο της Μαρίνας .Ημαθίας που δουλεύει μεθοδικά και με σύστημα εδώ και πολύ καιρό για τη διάδοση της Βουλγαρικής παράδοσης στη Βόρεια Ελλάδα. Περίπτωση 1η (παρουσία ΠΑΣΟΚΟΥ Δημάρχου) , Περίπτωση 2η.
Μεταξύ γκαζοτενεκέδων και μπεκρήδων ... θριαμβεύουν οι γενίτσαροι.
Και να ΜΗΝ αμφιβάλλετε ότι οι Σκοπιανοί είναι λαός που έχει γαλουχηθεί με υψηλές αξίες και ιδανικά. Τώρα , αν οι "αξίες" αυτές προέρχονται από τις τσέπες του διπλανού... αυτό είναι άλλη υπόθεση. Είτε αφορά την ιστορία, είτε την παράδοση, είτε υλικά αγαθά ... οι Σκοπιανοί είναι πρώτοι στην "απαλλοτρίωση" γι'αυτό και χαίρουν τόσης εκτίμησης από τους "ανιδιοτελείς" μεγαλοκαρχαρίες του πλανήτη.

Αλήθεια, που είναι εκείνος ο φίλος από Μαρίνα που έλεγε ότι θα βάλει την Ελληνική σημαία δίπλα στη μπάντα που παίζει τα Βουλγάρικα για να μας αποδείξει ότι οι κάτοικοι της Μαρίνας έχουν Ελληνική συνείδηση; ΤΕΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: