ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Το ανθελληνικό παραλήρημα της επιχορηγούμενης «αριστεράς» συνεχίζεται!!!!

Τζαμί στην Αττική ζητάει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Ψαριανός...!
πηγή http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2010/02/blog-post_5841.html

Την ανέγερση τζαμιού και την ίδρυση μουσουλμανικού νεκροταφείου στην Αττική, ζητάει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γρηγόρης Ψαριανός, με ερώτησή του προς τους υπουργούς Εθνικής Άμυνας, Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων, Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.
«… στην Αθήνα υπάρχουν μόνο άτυποι χώροι προσευχής, περίπου 100, Αράβων, Πακιστανών, έκ του Μπανγκλαντές και Κούρδων, που αποτελούν την πλειοψηφία των μουσουλμάνων μεταναστών. Οι μουσουλμάνοι άλλων χωρών κάνουν την προσευχή τους στους χώρους της αραβικής κοινότητας.
Οι χώροι είναι υπόγεια, γκαράζ, μαγαζιά, άλλοτε πιο φροντισμένοι άλλοτε σε άθλια κατάσταση, ανάλογα με την οικονομική δύναμη της κάθε ομάδας. Επίσης, στην Αθήνα δεν υπάρχει μουσουλμανικό νεκροταφείο, ούτε καν τομέας σε νεκροταφείο για ταφή των μουσουλμάνων. Κάποιοι νεκροί μεταφέρονται στις χώρες προέλευσής τους, αν αυτό είναι δυνατό, καθώς είναι πολυδάπανο. Άλλοι δεν έχουν πατρίδα να ταφούν, όπως είναι οι Παλαιστίνιοι
».

Δελτιο11.Αλκοολικέ, κομπλεξικέ και ξεφτιλισμένε Ψαριανέ, να πας στο Μπαγλαντές και να βάλεις «μπούργα», που θα σου αρέσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: