ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Τα κολλεγιόπαιδα του Ψυχικού στο πλευρό των λαθρομεταναστών.WOW ρε συ είδαμε Πακιστανούς δεν το πιστεύω....θα κουφαθούν αύριο στο κολλέγιο.


ΕΡΩΤΗΣΗ...ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΔΕΙ ΠΟΤΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ;;
WOW ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΙ  ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ.
ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ.
ΑΡΑ ΧΩΡΑΝΕ ΠΟΛΛΟΥΣ...ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ.
Η Χριστίνα, η Νίκη, η Μαριλίζα, η Αλκιόνη, ο Σταύρος είναι μαθητές της Γ΄ Λυκείου στο Κολέγιο Ψυχικού. Τους είχα δει γύρω από τους πάγκους να μοιράζουν φαγητά στους άστεγους. Αμήχανοι και φοβισμένοι στην αρχή, αλλά όσο περνούσε η ώρα- και συνήθιζαν τις μυρωδιές, τις φάτσες και τους τσαμπουκάδες για ένα παραπάνω γιαούρτι- έκαναν επαγγελματικά τη δουλειά τους.


Δίπλα τους ο καθηγητής τους, Αρχιμανδρίτης Γαβριήλ, πρωτοσύγκελλος του Αρχιεπισκόπου, τους συγχαίρει τελικά για τη βοήθεια που πρόσφεραν. Χωρίς υπερβολές όμως, έτσι για να καταλάβουν ότι ήταν και αυτό καθήκον τους.


«Δεν είχα ξαναέρθει εδώ. Μας είχαν εξηγήσει τι θα βλέπαμε και τι θα κάναμε, αλλά όταν βρέθηκα στην αυλή, δεν πίστευα αυτό που έβλεπα.


Άνθρωποι να σπρώχνονται για ένα κομμάτι ψωμί».


«Έπρεπε τελικά να έρθουμε. Να δούμε ότι υπάρχει και μια άλλη ζωή. Ναρκομανείς, αλκοολικοί, ζητιάνοι, όλοι αυτοί μαζεμένοι μπροστά σου. Στην αρχή νιώθεις παράξενα, μετά όμως καταλαβαίνεις ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι περισσότερο φοβισμένοι από σένα».


«Είχα ξαναέρθει στην περιοχή με τους φίλους μου, αλλά ποτέ δεν πίστευα ότι θα δω τέτοιες ουρές για φαγητό. Δεν είναι στην Καμπούλ ή στην Αφρική. Είναι πέντε χιλιόμετρα από τα σπίτια μας».
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=4559206
ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΗ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: