ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2010

ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ: Σαθρή επιχειρηματολογία και υπεκφυγές!

Πριν το 2004 ο κ. Σκανδαλίδης νομιμοποίησε περίπου 800.000 λαθρομετανάστες! Ακολούθησε ο κ. Παυλόπουλος και με διάφορες μεθόδους νομιμοποίησε άλλους 600.000 λαθρομετανάστες!
Σύνολο 1.400.000 ήδη νομιμοποιημένοι λαθρομετανάστες!!!

- Κάποιος θα μου πει... Γιατί ονοματίζεις αυτούς τους ανθρώπους ως λαθρομετανάστες, αφού ήταν μετανάστες και τώρα είναι ήδη «Έλληνες»;

- Κατ' αρχήν ο Έλληνας γεννιέται, όπως και ο αλβανός, ο πακιστανός κτλ και δεν γίνεται με οποιασδήποτε μορφής γραφειοκρατική πράξη! Οι πολιτικοί είναι αιρετοί κρατικοί λειτουργοί με «ημερομηνία λήξης» συνήθως πολύ σύντομη! Δεν μπορεί κάποιος από δαύτους να πάρει μια απόφαση, όσο κι αν ενεργεί σύννομα, που θα επηρεάζει καταλυτικά τα εκατομμύρια των Ελλήνων για τους επόμενους αιώνες!
- Νόμιμοι μετανάστες στην Ελλάδα δεν υπάρχουν. Όλοι τους πέρασαν παράνομα τα Ελληνικά σύνορα διαπράττοντας τεράστιο ποινικό αδίκημα, για το οποίο δεν έχουν λογοδοτήσει ακόμα στα ελληνικά δικαστήρια!
- Νόμιμοι μετανάστες υπήρξαν οι Έλληνες που προσκλήθηκαν και αφού εξετάστηκαν και ελέχθησαν καταλλήλως, μεταφέρθηκαν με ευθύνη των χωρών που ζητούσαν το εργατικό δυναμικό και τότε ευημερούσαν οικονομικά, για να εργαστούν και να προσφέρουν στην χώρα που τους φιλοξενεί, στον εαυτό τους, την οικογένεια τους και στην πατρίδα τους την Ελλάδα...!
Αυτοί και μόνο αυτοί λέγονται νόμιμοι μετανάστες... όσοι δηλαδή προσκαλούνται, ελέγχονται, εξετάζονται και μετά εργάζονται!!!
Όσοι πηγαίνουν κρυφά κι απρόσκλητοι σε μια χώρα είναι έποικοι και δυνάστες!
Ο αριθμός των 250.000 παιδιών λαθρομεταναστών που ψευδώς ισχυρίζονται, οι συγγραφείς του λαθρονομοσχεδίου, ότι μόνο αυτά θέλουν να ελληνοποιήσουν, προέρχεται από μια στατιστική έρευνα του 2006 (!) σχετική με τα παιδιά λαθρομεταναστών που τότε φοιτούσαν στα ελληνικά σχολεία! Δηλαδή ο αριθμός αυτός που επικαλούνται είναι εντελώς παραπλανητικός και πλασματικός! Στην πραγματικότητα είναι ασύγκριτα μεγαλύτερος, σήμερα 4 χρόνια μετά την πρώτη μέτρηση, και μας τον κρύβουν σκόπιμα!

Μετά την συγκλονιστική αποκάλυψη του τέως αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου, φανερώθηκε ότι μετά την χορήγηση Ελληνικής ιθαγένειας στα παιδιά αυτά (όσα κι αν είναι) των λαθρομεταναστών που προνοεί το λαθρονομοσχέδιο, αυτόματα σημαίνει ότι θα γίνουν Έλληνες και οι γονείς τους... Αυτό όμως μας το κρύβουν επίσης σκόπιμα!

Υπάρχει δικαστικό προηγούμενο με σωρεία καταδικαστικών αποφάσεων εναντίον της Γαλλίας, της Γερμανίας και άλλων χωρών, που στο πρόσφατο παρελθόν εξέδωσε το δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων, για την δικαίωση των εκεί προσφυγόντων γονιών, που ανάγκασε εν τέλει τις κυβερνήσεις να συμμορφωθούν! Το ίδιο θα συμβεί και στη δική μας περίπτωση, αφού υπάρχει ήδη το προηγούμενο δεδικασμένο!

Ας δούμε τα πράγματα λίγο πιο συγκεντρωτικά, έχουμε και λέμε:

1.400.000 είναι ήδη νομιμοποιημένοι.
1.000.000 είναι τουλάχιστον αυτοί που «θα τακτοποιήσει» το νυν λαθρονομοσχέδιο.
2.400.000 δηλαδή συνολικά σε πρώτη φάση…
Αυτά για την αρχή, αφού όπως συνεχώς ακούγεται δημόσια από επίσημα χείλη υπουργών αλλά και του ίδιου του πρωθυπουργού ότι, «θα κλείσουμε τα σύνορά μας προς την Ευρώπη, πρέπει να αποδείξουμε ότι η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι…»!
Όλη η έννοια μας είναι δηλαδή να μην φύγουν από την Ελλάδα και όχι να πάψουν να εισβάλουν, από τα άμοιρα κι αφύλακτα Ελληνικά σύνορα, που σκοπίμως δεν γίνεται κανένας λόγος γι' αυτό! Μένουν μόνο σε ευχολόγια, ότι η Τουρκία δηλαδή κάποια στιγμή (!) θα πρέπει να σεβαστεί τις διεθνείς συνθήκες που έχει συνυπογράψει, τις σχετικές με την επιστροφή κάποιων λαθρομεταναστών από αυτούς που διακινεί καθημερινά προς την χώρα μας!!!

Μετά την τακτοποίηση της πρώτης φουρνιάς λαθρομεταναστών, θα γίνει σλόγκαν σε όπου γης κατατρεγμένο... «πηγαίντε στο Ελλάντα, θα γίνετε Ευρωπαίοι και θα φάτε με χρυσά κουτάλια...»

Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!

πηγή:
3fialtis

Δεν υπάρχουν σχόλια: