ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Λιάγκας: Το ..."προοδευτικό" συνώνυμο της ανοησίας.!

Ο άνθρωπος, συνώνυμο της ανοησίας, γνωστός και μη εξαιρετέος με το ελληνικό όνομα Γιώργος Λιάγκας έδωσε για πολλοστή φορά αποδεικτικά στοιχεία ...πασοκικού κομματόσκυλου (ήθελε να εκλεγεί και βουλευτής, τρομάρα του!) προκαλώντας τους ακροατές της ραδιοφωνικής του εκπομπής, απο τη συχνότητα του Real.
Τον ακούσαμε λοιπόν να λέει ότι δεν.... τρέχει τίποτα αν ξηλωθεί το Εθνόσημο απο τις στολές των Αστυνομικών!
Ότι πολλοί απο τους Αστυνομικούς έχουν σε κοινή θέα... ακροδεξιά σύμβολα (τη Σημαία εννοεί;), ότι είμαστε πολυπολιτισμική κοινωνία και οφείλουμε να κατεβάσουμε τις εικόνες του Χριστού απο τις σχολικές αίθουσες, για να μην προσβάλλονται τα μουσουλμανάκια!

Βέβαια ο συγκεκριμένος είναι πασίγνωστος για την αρετή και... τόλμη που επιδεικνύει μπροστά στην τρομακτική παρουσία μιας... ντεκαπάζ!
Όπως έγινε γνωστό στις διακοπές του με την ποιοτική σύντροφό του τηλεπερσόνα Φαίη Σκορδά (ξανθιά!) σε εξωτικό νησί (για να αποδείξει την πίστη του στον... σοσιαλισμό) όταν τα μαλλιά της πήραν φωτιά (το ντεκαπάζ είναι εύφλεκτο υλικό) προτίμησε να τρέξει πανικόβλητος για να σώσει το τομάρι του, εγκαταλείποντας την Φαίη σε ρόλο "καιόμενης βάττου"!
Τόσο παλικάρι είναι ο λεγάμενος...
Και βγαίνει σήμερα να υπερασπιστεί το νομοσχέδιο του ΠΑΣΟΚ για την ιθαγένεια στους λαθρομετανάστες!
Τελικά η βλακεία είναι ανίκητη!
stoxos

Δεν υπάρχουν σχόλια: