ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ

Η σημερινή προγραμματισμένη συγκέντρωση των φίλων του Αγίου Όρους έγινε σήμερα το μεσημέρι στην πλατεία Κολοκοτρώνη όμως.

Οι γνωστές ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ αντισυγκεντρώσεις είχαν την "τιμητική" τους από ακροαριστερές οργανώσεις, και τους γνωστούς αναρχοφασίστες που θέλησαν για μια ακόμα φορά να αμαυρώσουν τη ΝΟΜΙΜΗ διαδήλωση οργανώνοντας μια ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΔΕΚΑΔΩΝ οργάνων του παρακράτους με την ανοχή του κράτους και του Χρυσοχοΐδη.

Η πορεία και η συγκέντρωση όπως και η προηγούμενη στα Ίμια ήταν ειρηνική. Η περιφρούρηση δεν άφησε περιθώρια για τα έκτροπα που οι γνωστοί-άγνωστοι και μονίμως ασύλληπτοι επιχείρησαν να κάνουν.

Οι αναρχικοί λακέδες είχαν απλωθεί διάσπαρτα σε καφετέριες και τα γύρω στενά ελπίζοντας να κάνουν φασαρίες και να διαλύσουν την συγκέντρωση. Οι μερικές δεκάδες κατακαημένοι κουκουλοφόροι αναρχοφασίστες εκτοπίστηκαν γρήγορα αλλά με πρωτοβουλία και απαίτηση των διοργανωτών και ΟΧΙ της Αστυνομίας η οποία για να πράξει το καθήκον της έπρεπε να της βάλουν οι διαδηλωτές τις φωνές.

Τα γνωστά ΜΜΕ κάνουν λόγο για "ακροδεξιούς" κακούς - παραλείπουν ασφαλώς να πούν ότι συμμετείχε πλήθος κόσμου που δεν ανήκε πουθενά, και ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟ 85% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ - και για απλούς "αντιρατσιστές"...αυτό είναι το βάπτισμα των κουκουλοφόρων αναρχοφασιστών με τα σύνεργα του εγκλήματος (σακίδια με το γνωστό περιεχόμενο) που επιχείρησαν χωρίς αποτέλεσμα να εισχωρήσουν στην συγκέντρωση.

Είδαν κι απόειδαν όμως πως ο κόσμος δεν μασάει από τέτοιες προβοκάτσιες και πήγαν στο στέκι τους στα Προπύλαια να είναι και κοντά στο άσυλο... μόνο την πόρτα δεν τους άνοιξε ο Χρυσοχοΐδης να περάσουν μετά τα έκτροπα εκεί. Αφού είναι δικοί τους... ο κόσμος το έχει καταλάβει πλέον πόσο ντάντεμα τους ρίχνουν και πώς τους χρησιμοποιούν για να διοργανώνουν ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ με την ΣΑΘΡΗ ελπίδα ότι ο κόσμος θα ... τρομάξει και δεν θα πάει.

Αυτές οι νέες διαπλανητικές φασιστικές μέθοδοι με πειθήνια όργανα τους αναρχοφασίστες είναι πολυμασημένες και ο Έλληνας τις έχει φτύσει μούρη τους!

Νεότερα σε λίγο....

Δεν υπάρχουν σχόλια: