ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

"ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ" ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΚΑΙ ΙΕΡΩΝΥΜΟ

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο Αρχιεπισκόπος Αθηνών Ιερώνυμος θα βρεθούν στην Ομόνοια να χαϊδέψουν τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

Θα κατέβουν στον οδό Σοφοκλέους να δούν την μαυρίλα που επικρατεί, την εγκληματικότητα και τις δολοφονίες, τους βιασμούς και τα μαχαιρώματα.

Φυσικά με πολυμελή ομάδα σικιουριτάδων γιατί δεν είναι να κυκλοφορεί κανείς μόνος του σε αυτά τα γκέτο.

Έτσι συναντήθηκαν σήμερα στην Αρχιεπισκοπή για να δούνε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να τους νταντέψουν και φυσικά δεν έβγαλαν ΑΧΝΑ για τους Έλληνες μεροκαματιάρηδες, μικρομαγαζάτορες που βγάζουν καθημερινά το μεροκάματο του τρόμου στη βρωμιά τη δυσωδία και το έγκλημα του κέντρου της Αθήνας.

Κι όλα αυτά τα πράττουν για να δείξουν ότι εναντιώνονται στους ΑΞΙΟΥΣ μητροπολίτες Πειραιώς Σεραφείμ, Καλαβρύτων Αμβρόσιου και Θεσσαλονίκης Άνθιμου ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ στο θέμα του κατάπτυστου και ανθελληνικού νομοσχεδίου.

Μετά θα αποχωρήσουν εις στα πολυτελή τους δώματα κάπου στα πευκόφυτα προάστια όπου κατοικούν ενώ κάποιοι άλλοι θα βρίσκονται καθημερινά αντιμέτωποι με το Χάρο.

ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΣΑΝ ΤΟ ΡΑΣΟ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑΝ

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ


ΠΑΛΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

ΞΟΥΡΙΣΤΕΙΤΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΦΟΒΟ ΘΕΟΥ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: